Geleceğin mükemmel olup olmayacağını bilemem ama geçmişten ders almak çok önemli 🙏😌

Yaşamak tüm sözellerin üzerinde benim için.
Ne yaşadığımı, nasıl yaşadığımı biliyor olmak mükemmel olmasa da epeyce aydınlattı yolumu.
"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir." der Albert Einstein.
Tabi biz zaman zaman yaptık mı? Evet. Neden? Acıcık manyaklık var galiba dksksk
O yüzden bence şu yaşa kadar yapacağımız hataları ve yanlışları yapmışızdır. Artık o dediğin duruma gelmek için alacağımız dersleri alıp devam etmeliyiz.
Ama yol nasıl güzel nasıl güzel😅
Mükemmel bir gelecek için Türkiye'de yalaka olmak dışında yapılabilecek pek fazla seçenek yok hanımefendi. Ya babadan zengin olacaksınız ya da canınız çıkana kadar her ne olursa olsun çalışmaya devam edeceksin ama mükemmeliyet peşindeyseniz yalaka olmak dışında bir çözüm yok.
Yalakalık ve ben😅 mümkün değil.
Ama haklısın maddiyat konusunda.
Cevap
13Cevap
evet geçmişten ders almak lazım
Mükemmel bir geleceği çocuklarına torunlarına bırakabilirsin, kendine bırakacak kadar yaşamak zor.
https://ibb.co/bXDBhnw
İso master master olmuşsu tebrikler 😅😅😅
Aynı yanlışları yapmamak adına geçmişten ders almak gerekir. Geçmiş, ister istemez geleceğe yön verir çünkü.
Ders almak çok önemli alınmamış her ders farklı insanlarda aynı dersi yaşatır ta ki o dersi anlayıncaya kadar
Geleceği biliyorum öğrenmek istiyorsanız söyleyin yeter alay etmiyorum.
Geçmişten ne kadar ders alırsak alalım, geleceğin başımıza neler getireceğini asla bilemeyiz...
Aksine genelde geçmişi kötü olanın geleceği de kötü olur.
aldığım her ders sınavda mutlaka çıkıyor boyumun ölçüsünü almayı daha çok seviyorum
Geçmişten ders almak lazım gelecek ise nasip herkese hayırlısı nasip olsun
tecrübe = ders.
kısaca çok yaşamak denemek gerek :)
Mükemmel gelecek diye bir şey yok ama daha iyi bi gelecek için mantıklı bence
Aynı hataları yapmamak için evet
Geçmişi kötü olup da geleceği güzel olanı görmedim. Fakirlikten zenginliğe konusu değil sanırım o başka.
Hamdım yandım piştim :)
Yiyenelere afiyet olsun 😅
Yarasın 😅
Hayatımızın her anından ders almalıyız
O dersi çok iyi aldığımızı düşünüyorum
Evet çoğu kişi geçmişten ders alıp güçlenir
Evet bit tabii
Ders almıyorum
doğru evet
Evet gerekir
Devam mı? 😅
Neye devam mı?
Sorularıma dalmışsın ona devam mı
Çıkayım mı sorularından? 😅🤪
Keyfin nasıl isterse benlik sorun yok 😅
Sen de güzel soru sormasaydın ne yapayım 🤪🤭
Teşekkür ederim sayın gizli
Rahatsız eden var hanımefendi 🤭
Ben rahatsız olmam gizli engeller geçerim
Engelliyorum yeni hesap açıp geliyor manyağın teki en son burasını kapatıp gideceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?