Zamanında sizler gibi lise anlayıp dersleri işlemleri yapıp mezun olup üniversiteye gitmedim dolayısıyla arkadaşlarım ve işim olmadı.. 12 Yıldır bilgisayar oynuyorum yiyor içiyor yatıyorum hayattan emekli oldum hayat yuttu beni herşeye çok yabancı uzak ve geri kaldım.. hiç bir hayalim amacım kimseden ve hiç bi şeyden yok öyle ölümü bekliyorum keyif bilgisayar yeme içme içinde.. 12 Sene yatacağına asgari ücretli işe girsen tuvalet pok temizlesen 30 gün erken kalkıp pok temizleyip 1 gün izin yapıp onu da markette yiyeceğime bende böyle bir çözüm buldum nasıl sizce.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok sıkıntılı ve zor bir değişim süreci seni bekliyor eğer istersen ve çabalayacaksan. Gelişim döneminde olsan yine biraz işin kolay olabilirdi ama, tahmini 29-30 yaşlarındasın gibi duruyor liseden sonraki 12 yıl ve mezun yasinin 18 oldugunu düsünürsem. Hayatini degistirmen icin yine gec degil ama sancili bir sürec olacak bu. Keske kendine bu kötülügü yapmasaydin.
Hiç Kimse 12 sene alıştığı bir yaşam tarzını konforu terk etmez başka hayat başlamaz.. kimliğini değiştirmek bir başka ben olmakdan korkar. Sudan çıkmış balık olur. Zaten tren kaçmış.. Kendimi de sevmem. 28 Yaşındayım 2025 Nisanında 29 yaşında olacağım.. En fazla ne olur sence değişim asgari ücret pok temizle 30 gün kendini yor 17 bin 402 ne yapacağını bile bilmediğin bir hiç uğruna 1 gün izin yap değişim dediğin bu mu.. Neden kötülük olsun mühendis cip sevgili olunca başım göğe mi eriyordu.
Zaten sana gül bahçesi vadetmedim sıkıntılı ve zor bir süreç dedim. Ama 28mişsin ve çok gençsin daha. Özellikle erkeklerin yaş konusunda sıkıntıları 40-50ye kadar neredeyse yok o bakımdan şanslısın sağlığını koruyabilirsen. Ben sana "asgari ücretle çalış ve değiş" demedim, onu nereden çıkardın anlamadım?
Ama asgari ücretle çalışmak kendini eve kapatmaktan iyidir her türlü, değişebilirsin ama uzun vadede unutma.
Eşşeğe altın semeri de vurduk eşşek aynı eşşek ve eşşek bile vermez bana. 28 çok genç demiyorum.. 12 yıldır sağlıksız besleniyorum her gün et kola abur cubur cips... sen bana asgari ücretli çalış iş bul ve değiş dedin çünkü görünen köy o.. Tabi canım ne yapacağını bile bilmediğim bir avuç para için 30 gün kendimi yoracaktım asgari ücretin hepsini de markette yiyecektim sence nasıl sosyallik anlayışım. vay be çok değiştim var ya
Ben de bir ara böyle düşünüp hayatın bittiğini düşünüyordum, ama büyük oranda kurtuldum bundan, öyle karamsardım ki anlatamam. Bazen oluyor öyle ama geçiyor. Benim elimde imkan yok sana çalış demekten başka ne yapabilirim? Ama tekrar söylüyorum evde oturmaktan her türlü iyidir. Bu kadar karamsar olma lütfen, ben de bir zamanlar böyleydim hatta bu kadar karamsar olmasam da böyleyim sayılır. Yapma bunu kendine.
Sanki cinsiyet değiştirme gibi bir şey bu.. bir tarafta hiç kimsenin düşmek istemeyeceğini sana tatlı gelen yan gel yat hayatı bir yanda herkesin sevdiği senin hiç bilmediğin sorumluluk alma kendi ayakları üzerinde durma özgüven.. gel de çık işin içinden. Benim kurtulmam imkansız korkarım cenazem çıkar ama huyum çıkmaz 2099 a kadar böyle sürecekmiş gibi hissediyorum. kimse benim gibi karamsarın karamsarı kötünün kötüsü olamaz. tabi canım ha çalışan eşşek ha yatan eşşek. tamam yarın pok temizleyip 1 gün izin yapacağım 17 bin 402 yi kasapta bimde yiyeceğim al sana sosyallik sosyalleştim Acun da 30 yaş küçük kız götürsün 🤣😂
Ama evde oturmaktan iyidir yine de. Üniversitede olsaydim ve sinaba hazirlanmasaydim gel ortamlara akalim derdim ama sinava hazirlaniyorum hahaha
İşte ben o güzel kafaya henüz erişemedim pskologum gibisin. Zaten böyle bir şeyi sen istesen ben istemezdim kimseyle arkadaş olacak halim yok kendimi bile sevmiyorum ki dış görünüşü iyi güzel ben 28 yaşındayım lise 1 terk sen 18 sin üniversite bol bol benim için sosyalleş bir yanda Başrol oyuncu bir yanda figuran bile olmayacak oyuncu. sen kendin karış hayatın içine ben gibi olacak halin yoktu ya. gez toz sonra öl. bende yiyip yiyip hapis hayatımda öleceğim çabuk gel öteki dünyaya 2 çift laf ederiz.
Ben üniversitede tanıyabildiğim kadar insan tanımayı, eğlenmeyi istiyorum ve şimdiden kendim önceden çok yapamadığım ve asosyal hareketlerimi bırakmaya çalışıyorum ve başarılı oldum gibi, son 2-2.5 yildir değişim sürecindeyim ve ergenlikle birlikte güzel bir döneme denk geldi, hala mükemmel olamasa da eskiye nazaran daha sosyal biriyim. Ve ciddi diyorum üniversitede olsaydim bir düşünürdüm kafa dengi çıksaydın gezerdik hahah
Bu arada dış görünüş konusunda ben de kendimi sevmiyorum, hesabımda sorular sordum buradan çirkin hissetmek nasıl geçer diye. Zor o işler.
Ben hiç gençlik yaşamadım 16-28 yaş arası eğer annem babam amcaoğlum gibi zengin sponspor sosyete olsaydı belki de bende böyle olmazdım. Benim için araba sürmek ehliyet almak ilk defa kız arkadaş ve yabancı ülke görmem benim Atatürkün dünyaya gelmesi gibi imkansız. bende 2 ay direndim ama yok o çafçaflı hayat beni içinde tutmuyor. ben kimseyle gezemem ki o özgüven bile yok hahahahaha 😂
Saçmalama yaparsın. Ben buradan birisiyle bile buluşmuştum ahaha (kötü sonlu bitti beyefendiyle), halledersin hiç merak etme. Birden zaten açılamazsın, yaprak yaprak açılacaksın yavaş yavaş:D. Daha 28sin, 82 gibi konuşma. Gezersin gezersiiinn gel kahve icelim😃
Beni tanımadığın o kadar belli ki ben Türkiyenin hatta Dünyanın en ezik en asalak en embesil en canım en aptal kafası yemek içmek çekmek dışında bir şeye çalışmayan önemsin bir kişiyim Benim ehliyet almam araba sürmem kız arkadaş evlilik yabancı ülke görmem Fenerbahçenin BAL Ligi amatöre düşmesi gibi bir şey 🤣 Hiç Halledemem ben o yürek o özgüven yok hahahahahaha 😂
İşimiz zor gibi duruyor ama imkansız değil😃
Ne insanlar neleri yapiyor sen niye yapamayasin?
Senin işin kolay benimkini söylemeye gerek bile yok. Benim 51 tane sorunum var maalesef tek tek uğraşacak gücüm imkanım yok tüm yollarım da tıkanmış durumda ayrıca.
Hayatini böyle idama ettirmektense degismeyi deniyip biraz bile degissen yeterli, biraz sosyalleşip hayatı tadınca neler kaçırdığını anlayacaksın ve daha sıkı sıkıya bağlanacaksın değişme yolunda attığın adımlara. Hallolmayacak bir şey değil gerçekten.
Kilo verecek obezite mideyi durduracak güzel yemeklerden vazgeçecek diyet yapacakta diş çektirecek taktıracakta boy uzatacak ses kalınlaştıracak beyaz çatlakları yok edecek kıvırcık iğrenç saçları david bechkam gibi yapacakta lise dışardan bitirecek Antalya Akdeniz Üniversite gidecek seveceği meslek olacak okuyacakta eline alacakta maaşı yüksek olacak koluna manit takacak arkadaşı olacak pasaport ehliyet kredi kartı olacak uçak tır bile sürecekte o korku olmayacakta hayata Karışacakda ÖLME EŞŞEĞİM ÖLMEEEEEEE
Benim de cildimi düzeltmem ve kilo vermem lazim cok kilo aldim. Telefon bagimliligi, hareketsizlik vs hep sorunlarım bunlar cözemedim daha.
Catlaklar da olusmus bende maalesef, nasil gecer bilmiyorum.
Ben biraz değiştirmeyi söyledim 12 sene yatmak yerine 30 gün erken kalk pok temizle ay sonunda 17 bin 402 al markette ye benim hayattan beklentim kapasitem bu kadar sosyallik anlayışım böyle. hiç sosyalleşip hayata karışmayınca da anlıyorum neler kaçırdığımı merak etme. Kendi hayatım yok başkalarının hayatını izliyorum. hiç sanmıyorum sosyal hayata bağlanacağımı kızla bile mutlu edemezsin düşün artık. Benim derdim hallolmayacak bir şey Cenaze çıkar ama sosyallik olmaz.
Olur. İstemen ve bir şeyler yapman yeterli. Biraz uğraşıcaksın ama eve kapanmaktan iyidir. En başta yediklerini değiştirmekten başla, ne yersen o oluyorsun çünkü.
Tabi canımmm karım da olur çocuğum kızımda olur de mi bir istemek el şıklatmayla tamam 🤣 Komedi gibi ya istemekle olsaydı 12 senede olurdu. tabi canım uğraşınca da orkun ışıtmak olurum mazallah. 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
"istemen ve bir şeyler yapman" demişim orada. Cımbızlamayı çok iyi yapıyorsun yapma, iyi oku anla dediğimi😃😃
Bende sana bir şey istemediğimi elimdenden bir şey gelmediğini demişim orada. ama yine hayal alemindesin yapma iyi oku anla dediğimi 😂😂
Ya ahaha, ben hayal aleminde değilim sana gerçek hayattan örnekler veriyorum. Zor ama imkansız değil diyorum. Yarin barda buluşmaya ne dersin?😃
Demek ki beni hiç tanımıyorsun sosyallik beni içinde tutmaz sorumluluk alamam kendimden kaçıyorum daha ne kadar anlatabilirim. Benim için bir kız eline değmek evlenmek atatürk dünyaya geliyorsa tamam bu da olur araba sürmek ehliyet fenerbahçe kapatılıyorsa tamam bu da olur diyorum bende.. hapishane görüşüme gelmeye ne dersin Antalya A tipi kapalı ceza evi 😂🤣🤣🤣
Antalyada mi yasiyorsun
Peki neden hareket etmiyorsun? Bir şeyler yapmıyorsun
Hiç bir hayalim yok kimseden ve hiç bir şeyden beklentim isteğim yok.