Kızlar Bir Adım Öne Kızları güldürmenin yolu, yolları neler? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızları güldürmenin yolu, yolları neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ısldayanpparlaklık Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl hiimmmmm tek bir kiza odaklasan daha kolay olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
E1maKurdu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl ultisini hiç denk getiremeyen erkek :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ultisi ne be 😄 Yorumla E1maKurdu +1 yıl Lol de var ya hani herolarin en onemli yeteneği nasıl bilmezsin😕😧😒 Yorumla
ilkimnazkiraz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl espri yap basit şakalar yap ya da iltifat et :D o kadar zor değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fosforlu amele kıyafeti giy. Hem dikkat çekersin hemde güldürürsün :) 0 0 Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gıdıklayarak. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Al işte :D Yorumla
missqizemli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Espiri, salak sacma seyler konuş, iltifat et 2 0 Yorumla
Lola444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yakisikliysan gulerler cok sacmalamadigin surecr 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı degilim ki 😟 Yorumla Lola444 +1 yıl Gercekten komik espirilerinin olmaso gerek ya da sempatik komik olursun ama ben genelde oyleleriyle max yakin arkadas oluyorum.. Yorumla coffeyyJohn +1 yıl Doğru cevap bu. Yakışıklı adama gülerler. Kadınlar senin kadar dürüst olsa keşke. Yorumla Lola444 +1 yıl Tesekkurler 👼 keske herkes oyle olsaxx Yorumla
blackwhite11 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 917 cevap paylaştı. kızlar sevdiği erkeklere gülerler 2 0 Yorumla
20Februarih Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kızları kelimesindeki lar takısı niye? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl soruya soruyla karşılık verenleri sevmemde merakını giderim. Hoşlandığım kız ve kuzenlerim anlamında ''lar'' takısı koydum.. Yorumla 20Februarih +1 yıl Sevmeni gerektirecek bir durum yok zaten ortada :D beni seven biri aramıyorum şurda Yorumla
BeyzaBerrin Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Yerine gore guzel bir espri yap , guldurursun :D 0 0 Yorumla
Fantastical Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl yernde esprler yprk dkktani çk 1 1 Yorumla OnaSor +1 yıl hm tm ozmn sn ck msqlsn qlba. s. s Yorumla
seddaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl esprili ve romantik olman yeter 1 1 Yorumla kararsız_bileşik +1 yıl bol miktarda mevcut Yorumla
OnaSor Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 471 cevap paylaştı. gıdıkla guler zaten :D 1 0 Yorumla
rasolve Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 644 cevap paylaştı. Herkes sevmeyebilir hrrşeyi kişiliğe bsğlı 0 0 Yorumla
bluecady Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl amacın kız tavlamak vs ise k. b ama yol al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız tavlamak değil sadece sempatik olmak istiyorum !!! Yorumla bluecady +1 yıl sempatik olmak için başta çok mutlu öyle takıntıları olmayan biri olmalısın konuşmanı geliştir diksiyonunda aksaklıklar varsa tekerlemele söylemeye çalış rahat biri ol gevşe ayrıca sempatik olmak için illaki kızları güldürmek istemen gerekmiyor Yorumla
nehirgzl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 904 cevap paylaştı. Espirili olmak 1 0 Yorumla
açılınhatungeldi Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl böyle düşündükçe hiçbir zaman güldüremezsin 0 0 Yorumla
kızhesabı Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. Gıdıkla bence 1 0 Yorumla
hayirdircanim Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gidikla! 2 1 Yorumla ÖZIL10 +1 yıl en iyi cevap secilmesi lazim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burcun ne :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak :) Yorumla kararsız_bileşik +1 yıl oğlak eti sert olur Yorumla Soran +1 yıl Zaten burcunda 10 şey yaziyosa 7-8 tanesi birebir uyuyo herzaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nye guldurmek istiyorsun peki Yorumla
KurtarBeni_RızaBaba Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Öyle bir yol yok. Doğal ol. Dozunda olsun 0 0 Yorumla
esesfsvs Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cem yılmaz ol :) 1 1 Yorumla oyhyiter +1 yıl cem yılmazın nei komik? ? :| Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gidikla :)) 1 2 Yorumla ÖZIL10 +1 yıl bu cevabı bekliyodum :) Yorumla Soran +1 yıl Aynen :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
hiimmmmm tek bir kiza odaklasan daha kolay olur
Olabilir
senden hoşlanıyosa ota boka güler zaten
ultisini hiç denk getiremeyen erkek :D
Ultisi ne be 😄
Lol de var ya hani herolarin en onemli yeteneği nasıl bilmezsin😕😧😒
Osursan bile gulerler..
espri yap basit şakalar yap ya da iltifat et :D o kadar zor değil
Güldürebilmek istiyorsan sakar ol :D
espri yap komik şeyler söyle
Fosforlu amele kıyafeti giy. Hem dikkat çekersin hemde güldürürsün :)
Çok sev.. ama sadece birini.
Gıdıklayarak.
Al işte :D
Espiri, salak sacma seyler konuş, iltifat et
Yakisikliysan gulerler cok sacmalamadigin surecr
Yakışıklı degilim ki 😟
Gercekten komik espirilerinin olmaso gerek ya da sempatik komik olursun ama ben genelde oyleleriyle max yakin arkadas oluyorum..
Doğru cevap bu. Yakışıklı adama gülerler. Kadınlar senin kadar dürüst olsa keşke.
Tesekkurler 👼 keske herkes oyle olsaxx
kızlar sevdiği erkeklere gülerler
seviyorsa saçmalasan bile güler bu kadar basit
neşeli espirili romantik olmaktan geçer
Kızları kelimesindeki lar takısı niye?
soruya soruyla karşılık verenleri sevmemde merakını giderim. Hoşlandığım kız ve kuzenlerim anlamında ''lar'' takısı koydum..
Sevmeni gerektirecek bir durum yok zaten ortada :D beni seven biri aramıyorum şurda
Yerine gore guzel bir espri yap , guldurursun :D
yernde esprler yprk dkktani çk
hm tm ozmn sn ck msqlsn qlba. s. s
doğal olmayı dene bence
bence gıdıkla kızlar gıdıklanınca cok tatlı oluyo
esprili ve romantik olman yeter
bol miktarda mevcut
Çin malı espriler yapmayın yeter 😀
gıdıkla guler zaten :D
Kızları güldürmenin yolu paradır herzaman :)
Herkes sevmeyebilir hrrşeyi kişiliğe bsğlı
senden hoşlanması yeterli :)
amacın kız tavlamak vs ise k. b ama yol al
Kız tavlamak değil sadece sempatik olmak istiyorum !!!
sempatik olmak için başta çok mutlu öyle takıntıları olmayan biri olmalısın konuşmanı geliştir diksiyonunda aksaklıklar varsa tekerlemele söylemeye çalış rahat biri ol gevşe ayrıca sempatik olmak için illaki kızları güldürmek istemen gerekmiyor
Espirili olmak
güzel bir yemek yap
osur kanka gülmekten yerlere yuvarlanır.
bence bunları düşünmeyerek işe başla genç adam
gıdıkla
Adc ile jungle ol.-.
otobandan tek seferde karsiya kosa kosa gec
böyle düşündükçe hiçbir zaman güldüremezsin
Dogal ol
Gıdıkla bence
gıdıklamak.
gidiklamak:)
Gidikla!
en iyi cevap secilmesi lazim
Burcun ne :)