Başlıktada belirttiğim gibi kızları nasıl güldürebilirim ve nasıl dikkatlerini çekerim?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu doğru bir şekilde yapmayı bilmeniz çok önemlidir. Eğer bir kadını güldürebiliyorsanız (ve doğru bir şekilde yapıyorsanız) onu heyecanlandırırsınız (aranızda bir bağ oluşturarak) ve sizinle daha fazla vakit geçirmek isteyecektir. Neticede, bir kadının birlikte olmak isteyeceği erkek eğlenceli olmalıdır çünkü gülmek kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Bunu doğru bir şekilde nasıl yapacağınızla ilgili sorun erkekleri güldürmek kadar kolay değil (yani arkadaşlarını güldüren erkeklerin kızları da güldürebilmesi gerekmiyor).
Kadınların ve erkeklerin eğlendikleri şeyler farklıdır ve genellikle kadınlara karşı mizahı yanlış bir şekilde kullanmak ve onları gücendirmek ÇOK kolaydır. Bu gerçekleştiği zaman sizin için her şey biter. Dolayısıyla bu makalede size komik olmak için bazı yapılacaklardan ve yapılmayacaklardan bahsedeceğim.30 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yıl"Güldürmekten kastın mutlu etmekse, ona değer ver sev.
Güldürmekten kastın kahkaha attırmaksa zekice espriler yap." yalan bir E. İ. C seçmişsin. Kızları güldürmenin yolu yakışıklı ve havalı olmaktır. Burada bile görüyoruz sırf yakışıklı biri laf soktu diye "ooo iyi yaptın , tuttum bunu" gibi lafları. Hikaye anlatıyorsunuz. Kadınlar dürüst olun ve yakışıklı birinin kötü espirisine bile güldüğünüzü söyleyin.12 Yorumla- +1 yıl
Kadın olarak katılıyorum...
- +1 yıl
@SecretLady peki neden bu ambalaja önem. Üstelik doğuştan gelen sonradan ektra bir şey yapılarak elde edilmeyen ambalaja önem. Doğuştan şanssız olanlar aradaki farkı kapatmaya çalışıyor ama nafile.
+1 yılAma simdi hangi kizlari guldurmek istiyosun orasi cok onemli
Salak kizlari guldurmek icin salaklasman gerek, bir bel alti saka, ucuz cm sakalari, recep ivedik, insan zekasina hakaret duzeyindeki vine lara boyle tipler cok guler
Salak olmayan kizlar icin, ki az bulunurlar, cok dışlanırlar. o yuzden en cok eglenmeye onlarin ihtiyaci var. onlari bol bol guldurun. Boyle kizlar icinde zeka kirintisi olan sakalara bayilir.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüldürmekten kastın mutlu etmekse, ona değer ver sev.
Güldürmekten kastın kahkaha attırmaksa zekice espriler yap.132 Yorumla
Soran+1 yılAl bu iyi cevap saol
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
23Cevap
Espiri yapamiyorsan kasma ona deger verdigini hissettir espiri yapcam diye sekilden sekile girme yapamiyosan yapma zatenbbu biraz yetenek isi ve espiriyi şöyle yap böyle yap diyemezsin o konusu geldiğinde sap diye oturtulan laftır yani
Yapamisyosan yapma cool ol30 Yorumla
+1 yılSana nasıl güldürebilirsin onu söylemeyeceğim ama şu sana hazine değerindeki önerim olsun, espri yap tamam ama her şeye değil. Yani böyle en olmayacak yerde atlayıp espri yapmaya çalışan tiplerden olma. Yayık espriler hiç yapma, espriyi hep bel alltına vurma, en önemlisi kaliteli espriler yap. Alaycı espri yönün de olsun ama çok da kırıcı olma. Zekice yapılan espriler çok çekici gösterir bir erkeği. :)
30 Yorumlabu erkekler takmış kızları güldürmeye yaaa... kızlar güldürülmekten hoş-lan-maz kardeşim asıl güldürmeyen erkekten hoşlanır off bir çözemediniz kimyamızı.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi arkadaşım ben fazlasıyla ciddi biriyim kızlarda genelde yanindayken kendimi güvende hissediyorum diyo
Soran+1 yılEyvallah diyim o zaman ne diyim :)
abi onun yolu yok bir kız senden goşlanırsa anca güler yoksa gülmez. ben ortamda espri yapmama rağmen hiç bir kız gülmüyor ama ardından başkası benim espirimi çalınca kahkaha atıyolar yemin ediyoum sinirleniyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılHe ya o bende de var :D
+1 yılGenelde kızlar komik erkeklerden hoşlanır derler ama onun doğrusu şu kızlar hoslandiklari erkeğin espirilerine güler bilginize ;D
53 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım kız için demiyorum hoşlandığım kız yok da kuzenlerim ve bir kız arkadaşımı çok seviyorum hani onlara daha çok yakın olmak için :D
Soran+1 yılKardeşim benim kız kuzenlerimin hiçbirisinde erkek kardeş yok benimde herzaman koruyup kollamak gerekiyo zaten küçüklüğünden beri babaları ve anneleri böyle uygun görüyo yanlarında çok az bulunabiliyorun ama golgem hep üzerlerinde elimden gelse hep yanlarında olurum malum zaman kötü onlardan yana güvenin tam ama başkaları
+1 yılBence ona karşı doğal ol ve şebeklikler yap ben öyle ayıcık gibi erkeklerden hoşlanırım mesela ama ne olursa olsun sonuçta kendin ol 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek verirmisin?
- +1 yıl
Mesela kameralı ya da yüzyüze konuşuyosak böyle gözümün içine bakıp gülmesi burnuma buse kondurması beni gıdıklaması eski komik anılarımız varsa anlatıp güldürmesi hepsi şebeklik bunların bide iğrenç fıkralar anlatıp bayat ve soğuk espiri yapanlardan nefret nefret ederim
Sen yeterki yakışıklı ol ben her şeye gulerim o zaman ,
31 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşlarım hoş cocuksun filan diyoda ben hiç kendimi öyle bulmuyorum :/
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSamimi ve içten olman yetecektir. :):
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg20 Yorumla Şaşırtmak ummadigi anda supriz yapmak mutlu eder ve guldurur
11 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYolda giderken yere düş biz güleriz. Hatta sadece izi değil erkekleri de güldürmüş olursun.
41 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılSebeklik yap ama yapmacık olmasın yakisiyorsa çok tatlı olur ne biliyim;)
13 Yorumla
Soran+1 yılYakışmıyo bence :)
- +1 yıl
Bence sen yakistirmiyorsun😉 vallahi alisinca senden tatlısı olmaz ne demişler tatlı dil yılanı... o hesab iste
Soran+1 yılNasıl şebeklik yapılır onu bile bilmiyorum, pek yabancı biriyim bu konuya :/
bence dogal ol.. bir kadinin en komik oldugu an dogal oldugu anlar cocuk gibi oluyorsunuz.. keske hep öyle olsa:)
10 Yorumla
+1 yılSakar olmak hem güldürür hem sempatik gelir bana. yani çabalama güldürcem diye fıtratında olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılKişiye göre oluyo o ya
Ağlatma yeter çünkü kızlar güldüren değil ağlatmayan erkeği sever
20 Yorumlaİcinden geldigi gibi davran guldurmek icin cabalar ve beceremezsen komik ve igreti oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAbartarak sevebilrsin yani guzelliginden bahsediceksen Adriana lima yaninda adana limani gibi kalır diyeblrsn hahaha
21 Yorumla
Soran+1 yılBu güzelmiş :D
+1 yılSen gül onlarda güler zaten (: espritüel ol cilveli ol işte :D
12 Yorumla- +1 yıl
cilveli mi olalımmmmm , ne diyorsun ayooool
- +1 yıl
Cilve dedim yumuşa demedim ! :D Kızlar güler bu ayooool'a falan ama tavlama şansın yok :D
+1 yılBen 2 tür erkeğe gülerim
1. si sevdigimdir ne yapsa gülerim
2. si ise maldır mallığına gülerim30 YorumlaŞapşallık, espri, gıdıklama gibi yöntemler ile başarabilirsin.
10 YorumlaBir kızı güldürmek için abartılacak şeyler yapmana gerek yok, gözlerinin içine samimiyet ve aşkla bakarak gülmen, saçlarını okşaman ona alacağın hediyelerin kat kat ötesine geçer.
00 Yorumlaonlara kadın olduklarını hissetirerek onları önemseyerek ama cıvıtmadan erkek üstündür gibi saf satalıkları yıkarak
20 YorumlaKaliteli espri yapmak buda bir yetenektir bence herkeste yoktur. Olmuyorsa zorlamamak lazım
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyolarsa herşeye gülerler. İlgileri yoksa en kral espiriye tebessüm anca..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim sınıftan bir çocuk, mal bir kıza durmadan ''burnunda b*k var'' diyor, yarılıyoruz sadasdsadsa
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahaha harbi güldm :DD
Bu şekilde kendini kasarsan komik olamazsın zaten duruma göre aklına gelen ilk komik benzetmeyi Espriyi patlat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin özeline takıl kisiliğine göre dalga geçer gibi değil ama
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla kimsenin kisiligiyle alay etmedim bu zamana kadar etrafımdaki kimseye de ettirmedim
Cevap sahibi+1 yılDoğal ol yapmack olma
+1 yılYa kızlar sevdikleri hoslandiklari erkeklere gülerler güldürmek mutlu etmekse ona değer verdiğini hissettir ama öyle değil o an güldürmekse espriler yap
00 Yorumlaona bir çiçek almakla başlar iş... kadının hoşuna gider hem de gitmez küçük hediyeler alabilirsin
10 Yorumlatakip ediyosa vinelardan konus zaten seni seviyosa herseye guler
10 YorumlaMantıklı espri yap ve yüzünü güldürecek şeyler söyle günaydın mesajı bile yeter
10 YorumlaEsprili olman lazım esprili olman içinde iyi çenen olacak her konuşmadan bir anlam veya komik birşeyler çıkarman lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızları güldürüp boşa zaman kaybedeceğine bir çocuğu güldürüp Allah rızası alabilirsin.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
+1 yılukala olma sevecen arkadaş canlisi ol güldürürsün bide espri anlayişinin ve espiri seviyenin düzgün olmasi gerekiyor
00 YorumlaÇaba harcamana gerek yok. Kızın gönlü sendeyse senin her davranışına her söylediğine gülümser zaten.
10 Yorumlakasmadan doğal ve zekice espriler yap ama bu biraz yetenek işi yapamıyorsan cool dur hiç uğraşma
10 Yorumla
+1 yılona küçük süprizler yap mesela gözlerinin içine bakarak osur
30 Yorumla
+1 yılİlgilendigi seyler hakkinda guzel espriler yap seviyeli olsun
10 Yorumla
+1 yılIlginc sebeklik yapmana gerek yok cokta ciddi olmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanıyorsa zaten her dediğine güler sakin güldürücem derken rezil olma
10 Yorumla
+1 yılErkekler hala bir seyi anlayamadi kizlar Sevdikleri erkekleri komik bulurlar komik bulduklarini sevmezler.
20 YorumlaEğer yapmacık olmayanlardan bahsediyorsak; her şeyi gülünç algılayabilirler. doğal davranmanız yeterli.
10 Yorumla
+1 yılKızlar sevdikleri erkeklerin espirilerine gülerler kotu oldsa bile
10 YorumlaKardesim doğustan geLen bisey bunun bir taktiği yook :D
20 YorumlaDogal ve samimi icinden geldigin gibi ol yapmacik tavirlar insani kasar ve yapmak istedigi seyin cok daha disina cikartir. Dogal ve rahat oldun zaman seni sen yapan kisi oldugun zaman zaten hersey yoluna girer.
10 Yorumla
+1 yılOna değer verdiğini hissettir. bir kız peşinde bir erkek olduğunu sezdigi an içinde kahkahalar atıyodur zaten. Birazcık da mizahi olabilirsiniz :))
10 Yorumla
+1 yılHer lafa atlayıp çok konuşup beyin yorma derim.. az öz konuş mantıklı görün bunun dışında hoşlantıdan sonra zaten her dediğine gülerler
10 YorumlaDogal ol ne kasıyosun. bir begenen çkar elbet.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeğenen çok kişi var da ben ters yapıyorum istediğim kişi olana dek..
+1 yılBir kız sana aşıksa güler, en kötü esprine bile katılır. Gönlü yoksa istediğin kadar uğraş, en iyi komedyen ol gülmez.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim tamamen yetenek işi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYetenek var gibi bilgi yok :D
- +1 yıl
Hazır cevap olmak için bol bilgili olman lazım :)
+1 yıldoğal ol yeter ve bazen saf ve çocuksu davran sempati oluşturusun
10 YorumlaKendini o gülsün diye şekilden şekle sokma yeter doğal davran
10 Yorumla
+1 yılHoslanan kiz her kotu sakaya bile guler. Dert etme her kizi.
10 YorumlaSevdiğin bir insana yapicaksan onun sevdiğini göster sadece
10 Yorumla
+1 yılBence soğuk espiriler yapma hiç hoş olmuyor ama saçmalayarak konuşan erkekler çok tatlı bence tabi
00 Yorumlaonu kızdır dostum kelimelerin ve şakalarınla dikkatini iyi çekersin ve onu savunmayı unutma dostum?
00 Yorumla
+1 yılGenelde güzel espiriler yap ve saçma saçma konuşma ama ara sıra soğuk espiride yapabilirsin. Espiriyi kendin uydurursan daha etkiliyci olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizlar kendilerini gidiklayan erkeklere gulerler xd
00 Yorumla
+1 yılEspiri yap iltifat et
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ya siz kızları aglatmayin yeter onlar gülmek için kendi sebeplerini yaratırlar.
00 Yorumlazeki ol. sana hayran olunca her b*ka gülerler
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Devamını Gör (63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem