Evlilikte her şey ortak mıdır?

Kendi ailemde annem hiç çalışmadı babamin durumu iyiydi yani annemin her seyini karşılayan oydu o şekilde büyüdüm bizden de esirgemedi eğitim olsun o olsun evleneli 4 ay oldu kendi arabam var üniversitede ailemin aldığı araba yani 6 7 yıllık hala kullanıyorum herhangi bi sorunum yok eşim bana yeni bir araba aldı hediye gibi oldu diyelim tabi ki kendi arabamı satmayı ya da aileme vermemi falan teklif etmedi ama ben o aracı aktif olarak kullanmiyorum duruyor garajda ilk zamanlar bi şey demedi ama şu an aramızda bi diyalog geçti bununla ilgili bu kişi benim 4 senedir hayatımda 4 aydır da evliyiz evet ama zaten hali hazırda ihtiyacım olmayan lüks bi şeyi kabul etmek ağır geliyor evlilikte senin benim diye bi şey yok red etmedim istemiyorum da demedim bilmiyorum hala ortak hesaptan harcamaya bile alışamıyorum kendi ailemin durumu iyi olmasına rağmen ogrenciyken para biriktirmek için aç kaldığım günler oluyordu ailemden fazla almamak için hep bu şekilde olduğu için olabilir ama dediğim gibi kimse benden bi şey esirgemiyor ben kendimden esirgiyorum

Evlilikte her şey ortak mıdır?