Ya abi en basiti instagramda bile kullanıcı adları ortak
Örneğin;
Erenyasemintaş
Orhanmeralkılıç
Gerçekten g@tle don gibi evlilikten soğudum iyice ya
Örneğin;
Erenyasemintaş
Orhanmeralkılıç
Gerçekten g@tle don gibi evlilikten soğudum iyice ya
Evliyim hiç öyle şeyler yapmadım fakat tanışma yıldönümü nişan yıldönümü evlilik yıldönümü çocukların doğduğu tarih yok Bir prens annesi bir prenses annesi Fatih'in zevcesi neler gördü bu gözler 😂😂
Bazen diyorum hayattaki tek amaçladı bu olduğu için başarı gözüyle bakıp herkese duyurmaya mı çalışıyorlar acaba amaçları mı o diye hani fikirde olduğumuza sevindim cidden
Evlilik bir başarı değil bana göre de bu tür şeyleri yapan kişilerin hayattaki tek beklentisi evlenip bunu tüm çevreye yaymak olduğu için yapıyorlar bu tür şeyleri şahsen böyle şeyleri gördüğüm zaman dalga geçip gülüyorum o tür kişiler yüzünden evlilik değersiz oldu
Gerçekten öyle peki özel olmayacaksa sizce evlilik güzel bir şey mi? Bu konuda kafa karışıklığı yaşadığım bir dönemdeyim. Çevremde evliliği mutlu huzurlu giden kimse yok. Adam işten geliyor surat beş karış ilgi yok bir şey yok. Ya da kadın en ufak şeyde yüzünü asıp trip atıyor. Ev işleri desen hepsi kadında. Yani bunlar beni korkutuyor daha büyük şeylerde var korkutan ama uzatmayayım.
Evliliğin güzel olması ya da kötüye gitmesi tamamen çiftlerin elinde eğer ki karşılıklı sevgi ve anlayış varsa o evlilik güzel gider fakat anlayış yoksa saygı yoksa evlilikte çatırdamalar olur muhteşem evlilik yok illaki tartışmalar kavgalar olur önemli olan tekrar orta yolu bulmak. Ev işleri konusunda bir kadın olarak bunu söylüyorum ben şu an çalışmıyorum iki çocuğumuz var onlara bakıyorum çok yoruluyorum gün içinde fakat benim de işim dışarıda çalışıyor o da gün boyunca çalışıyor evin geçimini sağlıyor adam dışarıda çalıştığı halde gelip ondan ekstra ev işi yapmasını bekleyemem ilgili bir baba olarak çocuklarıyla zaman geçirir ben de o sırada dinleniyorum kendime ve evet evlilik her zaman canım cicim aşkımdan ibaret değil bir yerden sonra her şey sıradan hale geliyor tıpkı bizim günlük yaşantımızda olduğu gibi umarım anlatabilmişimdir 🌼
Çok teşekkür ederim güzel görüşleriniz için 🙏🏻❤️
Evlilik elbette her şeyi ortak yapmayı gerektirmez. Her çiftin kendine özgü dinamikleri ve tercihleri var 😄 Kimi çiftler her detayı paylaşmaktan hoşlanırken kimi çiftler bireysel alanlarına da büyük önem verir. Evlilik, karşılıklı anlayış ve denge üzerine kurulu. Önemli olan seni ve partnerini en mutlu edecek dengeyi bulmak! 🤗❤️
Cevap
10Cevap
Fazla ortak olamamlı en azından sosyal medya bari kişisel kalsın
Geçenlerde arkadaşı ekledim eşiyle ortak kullanıyor karısı sürekli video atıyor oraya gidiyor buraya gidiyor ben senin eşini görmek zorundamıyım sürekli diye çıktım takipten
Ne bekliyordunuz.
Nasıl bir tanım içinde olsun isterdiniz?
Instagram kullanıcı adıma kadar dahil olsun istemezdim
Çok kolay onu yapmayacağını bildiğiniz birini tercih edersiniz
İnstagram da hesap birleştirmek iyi değil bence
Birbirini bilen iki kişi guvendir
Nasıl olacağına siz karar verirsiniz
Hayatta yapmam rezalet
Kıskan çıldır üzül ve ağla ☺️
Kıskanılacak son şey bile değil
El alemin yapmacık ve samimiyetsiz aynı zamanda güvensiz ilişkisinde gözüm yok Allah daha daha daha mutlu etsin
jkldsfkjfj yarıldım yemin ederim fjlksdjfls
Güven yok onlarda
Evet tabikide
İnstagram kullanıcı adına kadar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?