5aydır evliyim. Eşim benle ilişki oyunu oynuyor. Çok değer verirsem şımarır kafasında mesela. Hep Bi giderim arkama bakmam tribinde ben ise daha çok yapıcı daha çok hayatın kısa olduğu bilincinde olduğum için alttan alan tarafım. Ama bazen beni dinlememesi adam yerine koymaması evlendiğime pişman oldum demesi en ufak bir uyuşmazlıkta , böyle yapması beni yordu. Her şeyimizin tam tamına uyumlu olması mı gerekirdi? Bu onu bekliyor. İlişki de otoriter biri. Yoksa birrimize uygun değil miyiz? Anlayamadım bu evlilik olayını.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. peki artık sen rol değiştir istersen
evlilik oyun değildir hayatın kendisidir
başımı alıp giderim diyen adam karım dediği kişiyi bırakıp giderim diyen kişiden önce eş olmaz baba hiç olmaz
neyse konuya geleyim
o ne yapıyorsa zamanı kolla tek tek sen ona yap unutma altınlar ziynet eşyaları senin onlar senin tasarrufunda onları güven altına al önce
sonra oynamaya başla giderim dediği vakit git bak kapı orada gittiğin gibi gelme de kapıdan çıkınca arkasından su dök yüzüne bakarak yap kapıyı çarp kilitle bu iyi bir adım olur01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek bişey söylicem evlilik tam tamına herşeyiyle uyumlu çift demek değildir. Evlilik uyumsuz da olsa o uyumsuzluklarla birbirini kırmadan başa çıkmak demektir. Yeryüzünde hiçkimse yoktur ki birbiriyle %100 uyumlu. Uyum tabi ki önemlidir ama belli bir noktaya kadar ondan sonrasını anlayış, saygı, sabır ve sevgi yürütür. Eşin de seviyor ama sevgisini gösteremeyengillerden büyük ihtimal çocuğuna da öyle yapacak çünkü büyüklerinden öyle görmüş yetişmiş onu yapıyor. Bu durumda onun bu davranışlarını çok takma kendini doldurma alışmaya bak derim tek bişey dicem deyip destan yazmam peki ahhshshshs
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun eline koluna sağlık 🙏🏻🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar yanlış buluyorum ki bu mantığı ilişkilerde.. Ne yani karşıdakine göre sevgiyi aşkı ölçülü mü yaşayalım ben sevgimle mutlu ederim sevdiklerimi içimde tutamam varsın şımarsınlar sevgimle. İnsanlar en çok sevmeyi sevilmeyi hak eder ve en çok da buna ihtiyaç duyarlar kendimizi kısıtlayalım diye taşlaştı kalplerimiz, içimizde kaldı heveslerimiz. Ben zaten sevgimi hep gösteren bi insan oldum pandemiyi de yaşayınca sevdiklerimi başıma tac ederim artık. Hayat bunları düşünecek kadar net ve uzun değil. Hesapsız yaşayın derim ben 🎈
01 Yorumla
Soran+1 yılben de sizin gibi düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok yeni evlisiniz ilk iki sene zordur birbirinize uyum sağlama sürecidir bu nedenle uzmanlar ilk iki sene sakın çocuk yapmayın derler , bu çok önemlidir , zaten iki senenin sonunda ya uyum sağlarsın ya da sağlayamayıp ayrılırsın, ama uyum sağlama sürecinde bir çocuk olması işleri çok daha zorlaştırır
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ben 30yaşından önce düşünmüyorum mesela
- +1 yıl
İsabet edersin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
35Cevap
+1 yılHer iki tarafında alttan alması gereken konular var evlilik tek kişinin karar verdiği bir müessese değildir evlilik kadınların özgürlüklerinin elinden alınması hiç değildir erkek ne hakka sahipse kadın da o hakka sahiptir. Kadın ve erkek eşit oranda söz hakkında sahiptir
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey uyuşmamalı ama sevgi saygı olmalı bukadar kısa sürede pişmanim demesi çok üzücü... daha sakin daha iyi olduğunuz bir zamanda konuşmalısın bu sözlerinin tavırlarının seni çok üzdüğünü bilmesi lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne kavgalarımızı unutuyor akşama sevgi sözcükleri söylüyor. Öpüyor
- +1 yıl
Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi
Soran+1 yılBipolar mı diye çok düşündüm. Anksiyete var belli her şeyi kafasına takar düşünür kaygılanır. Ama diğerini bilmiyorum gidemiyoruz da mesleğinden dolayı ama
- +1 yıl
Anladım umarım mutlu olursunuz 🌸🌸
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.
Her şeyin uyuşması mümkün diyil ama birbirinizin kararlarına saygı duymlaısınız, karrşı tarafı değiştirmek yerine onu olduğu gibi kabul etmek daha doğru olur tabi aynı şeyi eşininde sana yapması gerekiyo, keşke evlenmeden önce bunlar konuşulsaydı ama olan olmuş eşin ile bu konuyu sakince konuşmayı dene olmuyor ise yapacak bir şey yok boşuna kendini yıpratırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağım. yorumunuz İçin teşekkür ediyorum 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim umarım herşey istediğiniz gibi olur🙂
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir birinize hem de hiç uyumlu değilsiniz. Nasıl oluyor da tüm bunları görmeden,çözmeden bir evlilik kararı aldınız, bu da tam bir muamma. Evet bu şekilde yürümez ve yaşanmaz. Derhal ciddiye alın, konuşun ve yol yakın iken ya devam, ya da bitti deyin çözün artık bu işi.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimizin oturmamış olması değil mi? Yoksa gerçekten halledilmeyecek uyumsuzluk mu?
- +1 yıl
Bir çok şeyi atlayarak, hele bi evlenelim, zamanla çözeriz, ne kadar zor olabilir ki dediğiniz şeyler olmuş ama, işte her şey ortada, yapmıyor, çözemiyorsunuz.
Soran+1 yılÇaba ve zaman lazım
- +1 yıl
Çaba evet ama, zaman lazım diyerek te hala yüzleşmiyor, erteliyor, çözümlerden kaçıyorsunuz. Her türlü konuşmaya ve yol göstermeye hazırım. Bazen tek başınıza çözemeyebiliyorsunuz, anlayın işte...
Soran+1 yılZaman derken konuştuklarımızın gerçekleşmesi yani yoksa zaman tek başına geçersiz
- +1 yıl
Konuştuklarınızı anlıyormusunuz, tam olarak bir birinize şeffaf ve açık ve netmisiniz? Konuşmayı, tartışmayı biliyormusunuz? O da aranız da gerçekten bir sorun olduğunun, üzüldüğünün ne kadar farkında? Objektif ve tarafsızmısınız? Ya diğer konular? Cinsellik, sevgi, sadakât, istek ve arzular konularında ne kadar razı ve dengedesiniz? Maddi manevi huzur ve yeterlilik, sosyal yaşam ve kaliteniz ne durum da?
Muhafazakar aileden gelen biri olarak söylemek istiyorum.
Evlilik otorite veya yatak meselesi değil.
Evliliği götüren en önemli unsur karşılıklı anlayış kisitlamama saygı göstermedir.
Hiçbir zaman kimse kimseyle uyumlu olamaz ki, sadece anlayışlı olunur.
Herkes evlendiği kişiyi değiştirmeye değil de olduğu gibi kabul etmeye çalışırsa problem kalmaz.
Eşlerin de mahremiyeti ve gizlisi olduğunu unutmamak gerekir.00 YorumlaEşin kendini bişey sanıyor sende onu pohpohluyorsun anlaşmak için.. En sevmediğim ilişki tipi seni kaybetmekten korkmuyorsa sevmiyordur hiçmi gücenmiyorsun biraz gururu olan insan kaldıramaz bunu aşkı evliliği böyle müsfetteleri idare etmek sanıyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılHayat gurur yapacak kadar uzun değil maalesef bunu bildiğim için ve sevdiğim için böyleyim. Eşim subay ve ben de pohpohluyorum ama lafla değil yanında durarak, severek ve değer vererek
- +1 yıl
Eşinin subay olması seni aşağılayabilme hakkını doğurur gibi konuşmuşsun çok gülünç.. Kusura bakma ama senin gibiler ya hayatın kısalığından ya da uzunluğundan yakınıp bahane arar durur böyle başkalarına verdiğin değeri aldığını düşünüyorsan ya da umurunda değilse k bakma ama onursuzluğunun tadını çıkar
Soran+1 yılAşağılama değil sadece emir komuta olduğu İçin bana da arada uyguluyor. Ve iş yerindede pohpohlanıyor demek istedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 ay çok yeni. eşin yanlış kelimeler kullanıyor. Evlendiğine pişman olmak için 5 ay çok kısa bir süre. sen doğrusunu yapıyorsun. hayat kısa, kalp kırmaya değmez. ama değer görmediğin biriyle nereye kadar? evlenmeden önce böyle miydi peki?
019 Yorumla
Soran+1 yılYani ama bu kadar dillendirdiğini hatırlamıyorum sevgililik döneminde
Soran+1 yılAyrılık lafını
- +1 yıl
uzun yıllardır evliyim. aşk yerini sevgiye bırakıyor. ama bırakabilmesi için saygı gerekiyor. öncelikle ilişkide saygı olacak. saygının kalmadığı yerde diğerlerinden söz edilemez. aynı evde olmaya alışkın değilsiniz. birbirinizin farklı yönlerini görüyorsunuz. tahammül seviyeniz belki de zorlanacak. bunu oturup etraflıca konuşmalısınız. ne değişti bilmek istiyorum de ona
Soran+1 yılKonuşuruz genellikle ama huyu suyu çabuk değişen arkadaşlarından etkilen biri olarak gördüm. Önceden bunu bilmiyordum
- +1 yıl
Arkadaşları şimdi diyodur: hemen hanımcı olma. az sert ol. hesap verme sadece bilgi ver. bi yere gidiyorum de ve evden çık vs... klasik muhabbetler. biz de dışarda aslan kesiliriz ama eve geldiğimizde şefkat gösteren bir erkek oluruz. bu dengeyi sağlamayı bilmek lazım
Soran+1 yılAh ah siz erkekler aynısını bana da diyor hatta böyle söylediler diye zamanla oturur inşallah
- +1 yıl
zamanla oturacak taşlar merak etme. sen mutfağa önem göster gerisi hallolur
Soran+1 yılMide olayı önemli haklısınız 😁
- +1 yıl
gerçekten öyle. kendi eliyle yemek yapan kadın, bi de benim için yapmışsa onu daha farklı arzularım :) kocanın sana arzusunu her zaman yüksek tut
Soran+1 yılYemekleri güzel yap diyorsunuz yani
- +1 yıl
ilk başta kötü de olabilir ama onun için uğraştığını anlasın. çalışıyo musun bu arada?
Soran+1 yılÖnemli olan çaba değil mi? Evet çalışıyorum.
- +1 yıl
önemli olan çaba. çalışıp çalışmadığını neden sordum, o eve geldiğinde mesela sen kapıyı açtığında mutfakta iş üstündeyken kapıyı açtığını görsün. ama buna fırsatın var mı? eve kaçta gelirsin filan gibi detayları var bu işin
Soran+1 yılBu önemli bir detay mı ki?
- +1 yıl
eğer eve ondan 1 saat önce geliyorsan en az, erkek için önemli bi detay. çabanı görmesini sağlamak
Soran+1 yılAnladım hiç sanmazdım önemli olduğunu. Genellikle geliyorum
- +1 yıl
biz erkekler mutfakta iş yapan eşleri daha kadınsı buluruz. misal onun gelmesine yakın salata yapmaya başla. ince taktikler. evlilik adına erkeği eve bağlama konularında destek verebilirim ara ara istersen :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
rica ederimmmm
Çok değer verirsem şımarır düşüncesine kapılması, seni dinlememesi, adam yerine koymaması ve özellikle de "evlendiğime pişman oldum" demesi fazla yaralayıcı. Evlilik hayatı bu değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılKavgalarımızı çok çabuk unutuyor birde ertesi gün öpüyor güzel sözler söylüyor falan. Bipolar sandım baştan ama galiba benden iş stresini de çıkarıyor olabilir.
Soran+1 yılBu da beni çok yaralayıp üzüyor
Soran+1 yılSöylüyorum da aynı. Arada düzeltiyor arada devam. İş stresini yansıtıyor galiba arada hırsını benden alıyor diye düşünmeye başladım.
+1 yılOtur a`dan z`ye anlat bak de saçma sapan hareketler yapma seninle evlendim hayatımızı ortak bir biçimde idare edelim ve hayat arkadaşı olalım diye evlendim eğer dalga geçerse boşa gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDinliyor dalga geçmiyor da uygulama da sıkıntı yaşıyor
Eşiniz olgunlaşmamış sadece. Olgun biri değil. Ergen biri. Annesi pışpışlayarak büyüttü demek ki. Eğer anaç davranıyorsanız bu anaçlığınızı kadınlık yönüne kaydırın eşinize annelik değil kadınlık yapın. İşini yapmayın mesela bazen. Düzelirse düzelir. Düzelmiyorsa size saygısı olduğunu sanmıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşini yapmayın derken? Ben de sanmıyorum kaybetme korkusu da Yok.
Soran+1 yılAslında çok düzenli cinsel hayatımız var. Her gün yaklaşırız birbirimize. Bu yüzden mi acaba? Kaybetme korkusu olmaması?
Soran+1 yılAnladım deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki oyunu nasıl bi oyun birincisi bide evlenmiş bir insan bu triplere giriyorsa altında sebepler yatar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki oyunu hani tavlama oyunu bağlama oyunu gibi işte. Ne gibi sebepler
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Kapıyı göster gidiyorsa gitsin. Dediğin gibi hayat kısa kendisini yetiştirememiş evliliğin ciddiyetinde olmayan biri gitsede kayıp olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası evli olmasam ben de boşan derdim kendime ama çok garip evlenince çok zor görünüyor
Soran+1 yılanlıyorum deneyeceğim
Sizinki baştan saygıyı yitirmiş 5 ayda böyleyse bir ömür siz bu evliliği nasıl geçiririm diye bir daha düşünün.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok tolerans gösterdim
Soran+1 yılBakacağım ilerleyen süreçte
yani bunu demesi hoş bir şey değil sonuçta karşında eşin var sizde daha sert çıkarsanız belki yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere sert çıktım hatta terk etcektim ama olmadı.
+1 yılBu kötü evlilik beraber herşeyin üstesinden gelmektik birbirini bırakmayı dahi düşünmemek yarınları düşlemektir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesimli ben de öyle düşünüyorum ama evlilik bilincinde değil
Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Sen hep yapıcı o yıkıcı oldu demi anladığım kadarıyla ama şunu da diyeyim bu ilişki her zaman böyle yürümez ki yorulursun sıkılırsın bir süre sonra
06 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş başladı
Soran+1 yılAslında pişman değilim ama hayal kırıklığım oldu daha çok sevilmek değer görmek isterdim
Soran+1 yılEvet maalesef
%100 uyum olmuyor. Anne, dogurduguyla anlaşamiyor ki bizler buldugumuzla anlasalim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eee evlilik evciliğe benzemez. Gerçekler er ya da geç çıkar..
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Yalan yok ki
Soran+1 yılErkekler geç olgunlaşıyor bunu anladım ben. Bana olgun gelmişti başta
Soran+1 yılYa açıkçası çocuğumun babası eşim olsun isterim.
Soran+1 yılKıvama getirmeye çalışcam
+1 yılBu şekilde bir ömür geçmez, bu sana kendini değersiz hissettirir
01 Yorumla
Soran+1 yılhissediyorum
+1 yılBöyle bir adamla hayat geçmez sana tavsiye annene anlat çözüm arayın
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem de ne diyeceğini bilmiyor ki
- +1 yıl
otur konnuş adam gibi davran boşamıyım de gözünü korkut
Soran+1 yılyapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşey uyumlu olmasa bile anlayış olması lazım. pişman olmuşsa sıkıntı. sen sabır göstermissin ama oturup ciddi ciddi konuşulmasi lazım bu konular. ilgi göstermekten korkmamasi lazım çünkü siz eşsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuyu ciddi ciddi konuşacağım
Cevap sahibi+1 yılçünkü bir erkek ilgi göstermek için cekinmemeli. sen onun esisin sana ilgi göstermicekte kime göstercek hem seni mutlu edicekse neden şımarık olasin hatta onun hayatını güzellestirmek için bisyler yaparsın
Soran+1 yılZaten yapıyorum destekçisiyim
Cevap sahibi+1 yılkocanla konuş karar verin. kararini verince buraya yazarmsin merak ettim
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimse tam manada birbirinin eşi olamaz tabi ki farklı yonler olacak yoksa sıkılırsınız ama genel anlamda belli başlı şeyler vardır o nokta da birbirinize uyum sağlamak evliliğin devamı için çok onemlidir.
00 YorumlaBöyle kurallar koyma rahat ol yapıcı ol trip atma hersey düzelir
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻Hiç atmıyorum
Soran+1 yılHaklısınız uygulayacağım 🙏🏻
+1 yılÇocuk var mı? Seni köle ve hizmetçi görüyor. Saygısı yok ve değer vermiyor.
023 Yorumla
Soran+1 yılYok daha ve uzun süre istemiyoruz. Saygısı evet Yok da değer konusunu bilemeyeceğim. Öyle görüyor ama bazen hanımcı oluyor. Arkadaşlarınla konuşunca çok değişiyor.
- +1 yıl
Bence ya sineye çekecek kendine saygını yitireceksin ya da boşanacaksın. Ekonomik özgürlüğün var mı?
Soran+1 yılMesleğim var evet ara vermiştim şimdi tekrar başladım
- +1 yıl
Güvencendir. İyi yapmışın. Tahsil ve meslek ne?
Soran+1 yılÖğretmenim de akademisyenliğe geçmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Güzel, Eşin?
Soran+1 yılSubay
- +1 yıl
Sınıf ve Rütbesi ne? 15 Temmuz kalkışmadan önce Harp okulu mezunu mu? İşin çok zor. Küçük dağları kendinin yarattığını ve büyük dağlara sipariş verdiğini sanır. Arkadaşlarına mutlu aile tablosu sunar. Şiddette gösterebilir. Dikkat et.
Soran+1 yılDış kaynaklardan olmuş. Farklı bir bölüm mezunu. Sinirli biri zaten inşallah o kadar düşmez son noktam olur
Soran+1 yılBen ilk beraberliğimi onla yaşadığım İçin farklı bir. bağlılık var
- +1 yıl
İşi stresli olabilir. Ama eve taşımaması gerekir. Bunlardan emekli olunca boşanmamışı çok az. Hangi şehirdesin?
Soran+1 yılEvet çoğu Arkadaşı böyle KPSS çalışmasına teşvik ediyorum ki normal memurluğa geçsin
- +1 yıl
Yataktaki davranışı nasıl? İstersn dm den yazablrsn. Sahibin gibi davranır.
- +1 yıl
O imkanları bırakmaz. Emretme selahatini bırakmaz.
Soran+1 yılSert. Daha çok kendisi aktif. Ya açıkçası karakteri de böyle mesleği pek etkilemiyor
- +1 yıl
Sen sert seviyormusun? Her iki deliğinide kullanıyor mu?
Soran+1 yılO kadar ayrıntı vermiyim.
- +1 yıl
Zaten senin hayır deme ve istemiyorum deme hakkın yoktur. Branşın ne öğretmenim.
Soran+1 yılÖzel eğitim
- +1 yıl
Pznvnge bak, konuyu nereye getirmiş 🥴
- +1 yıl
@PersonaNonGratta Kişi kendinden bilirmiş işi. Pznvng görmek istiyorsan pazarladıkların anan, karın, kızını alarak aynaya bak karşında göreceksin. Yoruma değil soruya yorum yapacaksın. Yoksa yırtık dondan gibi aradan çıkarsan misli ile karşılık alır ve her şeyede razı gelmek zorunda kalırsın. Demekki anan, karın ve kızın, bacın sende kaşıntı oluşturmuşki o kaşıntıyı benim gidermemi istedin. Nasıl rahatlattım mı? Bir daha başkasının yorumuna araya girerken anan, bacın, kızın ve karın hep aklında olsun. Benim de hep aklımda olacaklar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Rütbesi nedir? Üsteğmen mi yoksa Yüzbaşımı?
Malın biriymiş kocan kusura bakma her lafından sonra pişmanım ne demek ln
01 Yorumla
Soran+1 yılMal demeyelim de ergen işte. Bide unutuyor kavgaları da ama benim zoruma gidiyor
+1 yılHerşeyin uyuşması imkansız illa ki ters düşmeler kavgalar olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılTuzu biberi gibi
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılYaptığı yanlış. Planlı programlı olmaz. Hayatı paylaşıyorsunuz.
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte strateji uyguluyor
Soran+1 yılZamanın da ağzı yanmış
- +1 yıl
Ama böyle de zevk alınmazki hayattan. Özellikle sen yıpranır bir süre sonra ayrılırsın. soğutır seni
- +1 yıl
Satranç mı bu sanki. Herşeyinle apaçık olmadıktan sonra eşine zor
- +1 yıl
Evlenmeden önce de böyle değil miydi?
Soran+1 yılBu kadar ayrılık lafı geçmezdi ve daha çok kaybetmekten korkardı sanki. Şimdi kapıyı rahatça gösterebiliyor.
Soran+1 yılYoruldum zaten
- +1 yıl
O zaman sına onu. Sen çek git rol icabı. Bakalım ne yapacak. Ete et dişe diş de. Böyle ömür geçmez. Çoktan vazgeötiyse senden uzatmazsın. Oldu eskiden yediğimiz tüm kazıkları masumlara ödetelim yok öyle hak adalet dünya
Soran+1 yılHaklısınız saçma bir düşünce. Saplantılı işte
- +1 yıl
:) öyle kararın neyse erteleme. Ne kadar erken o kadar iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıluyuşması zor ama yolu aranmalı ortak yollar anlayış saygı sevgi, aşk yalan zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız evlilik anlaşmak
- +1 yıl
yani anlaşmak birbirini anlamaktır ama kimse anlamak istemez bencillikten kaybeder insan
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
sonuna kadar hemde
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılfarkliliklar elbet olur ama anlayisli olunursa denge saglanir.
00 Yorumla
+1 yılHayır herşeyin uyuşması gerekmiyor eksik parçaları birbirinizden tamamlamalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen cocuk yapma sakin. Detay bilmiyorum ama her gecen zaman daha kotu kirici olacaksiniz gibi. Cocuk olursa ciknaza girersin
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten daha çok var. Zaman geçtikçe belki evlilik düzene girer
Cevap sahibi+1 yılEvet venelde oyle olur ama bazen e belli eder yurumeyeceguni. Ben 6 ay evli kaldim mesela
Soran+1 yılAçıkçası kimse boşanmak İçin evlenmiyor ama ben kolay kolay vazgeçmem.
Cevap sahibi+1 yılMesele vazgecmek pes etmek degil. Olmayacagini anlarsan daha fazla uzulmeden bitirmwk. Dedigim gibi sorunlar nedir bilmiyorum ama daha yeniyken bencillik yapmasi, seni suclamasi iyi seyler degil
Soran+1 yılZamana bırakacağım bakalım nasıl olacak.
Cevap sahibi+1 yılHakkinda hayirlisi. Ama kendini ezdirme. Hakettiginden fazlasini verme. Bunlar altin kurallar. Ve iyiyken muhabbetiniz nasil?
Soran+1 yılGayet iyi arakadaş gibiyizdir, hep düşünür ama kavga ederken düşmanca davranır.
Cevap sahibi+1 yılOnu gormezden gelme zaman gectikce daha acimasiz olur. Kirilirsin unutamazsin biseyleri. O ise soyledigi yerde birakir. Bunu cozmek icin elinden geleni yap
Soran+1 yılYapacağım teşekkür ediyorum 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence annenler yakınsa bieaz onlara git kal sen yokken anlasın biraz sensiz ne yapıcak
16 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yakın değil
Cevap sahibi+1 yılOldun yine git özledim de görmde bahanesiyle ya da yatakta falan yaklaşma biraz sessiz dur
Soran+1 yılCinsellikle cezalandırma saçma değil mi sizce? Bu bi ihtiyaç sonuçta. Benim de onun da.
Cevap sahibi+1 yılHaha saçmalama adam sana neler diyor gidip birde birlikte oluyorsun
Soran+1 yılİhtiyaç olarak gördüğüm İçin yemekten de kesilebilirdim ama olmadı. Hayati olaylarımı kavga ettiğim için bırakmam.
Cevap sahibi+1 yılOohoo ne denir ki sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılburnu havalarda, seni önemsemeyen biri bence. evlendiğime pişman oldum ne demek, boşan o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttan alarak çok yanlış yapıyorsun. Erkek elinin altındakinin değerini kolay kolay bilmez. Sürekli uçmaya hazır bir kuş olduğunu göster ona ki, roller değişsin..
21 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle diyor biliyor böyle biri olduğumu aslında ama sürekli kapı gösteren giden taraf o oluyor. Benim bir kere gidince Bi daha dönmeyeceğimi biliyor
İlişkiler kusurlu olmaya mahkumdur bence. Kusursuz bir ilişki aramak sana zarar verebilir hem hiç sorun yaşamadığın her şeyiyle aynı düşüncelere sahip biri senin aynen erkek versiyonun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma 5 ayda bu kadar sorun yaşamak olmaması lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama bu gidiş pek hayra alamet değil. Benden sana tavsiye çocuk falan yapmayı düşünme bu sorunların bittiğine inanıncaya kadar
Soran+1 yılYok zaten daha çok var
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha sabret ve durum değişmezse tavrını ortaya çıkar. Devam ya da bitme yönünde düşünceni belli et. 5 aylıkken bu durumda olan bir evlilik ilerde daha fazla sıkıntılara gebe demektir.
Soran+1 yılEvet haklısınız her şey iyi olacak umuyorum
Cevap sahibi+1 yılGönlünce güzel olsun herşey
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılbence ilişki terapistine gidin o sizin aranızda dengeyi bulmanızı sağlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun olmadığın tarafları tartisma yaratmayacak sekilde 2 arkadas gibi konusmayi deneyin. Sürekli alttan alirsan senin yasayacak bi hayatin kalmaz iliski terapisi falan deneyin
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyoruz aslında
Cevap sahibi+1 yılGerçekten hersey daha yasanilabilir olur umafim hersey gonlunuzce olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Yanlış kişiyle evlisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılEvliliğe karşıyım jdhshhdshsb
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında güzel ama işte bazen sorunlar da oluyor
- +1 yıl
Hiç evlenmedim bilemiyorum. Büyük ihtimalle annemle babamın evlenmesi kötü bir karar olduğu için bende hepsini öyle görüyorum 😌 neyse
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılHiç çekilmez böyle biri kusura bakmayın ama
01 Yorumla
Soran+1 yılEstafurullah zor biri evet
+1 yılevlilik maalesef kötü bir şey hem de çok kötüü
012 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kendisini
- +1 yıl
sevgi tuhaf bi duygu belkide alışkanlık aynı ev aynı yatak aynı sofra bunları arkadaşınla bile yapsan 6 ay onu da seviceksin
Soran+1 yılO da doğru ama benim sevgim çok farklı bebek sever gibi saçının teline zarar gelcek diye korkuyorum
- +1 yıl
inşallah kıymetini biliyor bende aynısını yapıyorum benimki bilmiyor
Soran+1 yılİnşallah bilirler
- +1 yıl
severek mi evlendin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
çocuk düşünüyormusunuz
Soran+1 yılİlerde
- +1 yıl
eşin kaç yaşında
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
anladım çok geciktirmeyin korunma yönteminiz nedir
+1 yılEvetde her konuda anlşmk cık imkansız
00 Yorumla
+1 yılHersey uyuşamaz ki zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolur ya evlilikte böyle şeyler tuzu biberi bunlar
00 Yorumla Herşey olmasa bile coğu sey uyuşmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. geçmiş olsun , soguk su iç:)
00 Yorumla
+1 yılmisliyle karşılık vermelisiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcu ne esinin ve senin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen yengeç eşim başak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem anlamadiniz o zaman nie evlendiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılsevdim istedim ama bunun pişmanlığını yaşamak için çok kısa bir süre geçti eşim gibi değilim dilimin kemiği var ve kolay koparmam
Cevap sahibi+1 yılPisman oldum demek cok agir bi cümle
Evlilikte her iki tarafta seffaf olabilmeli
Hatasiz kul yok
Egr bi hata yapildiysa sicagi sicagina telafi yoluna gidilmeli
Dinlememekte büyük bi sorundur niemi? o kafasina göre iş yapicak ama sira size gelincede neden bana sormadan iş yapiyosun olucaktir
Otoriterlik degilde şuna despotluk diktatörlük diyelim
Anladım inatci bi yapiniz var onu zamanla düzeltirim diye bi umudunuz var ama hicte öyle olmuyor?
Aile terapistine gidin dicemde senin adam buna razı olmaz ben delimiyim der
İnsallah cocuk olunca degisir
Soran+1 yılTerapisti düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılAşırı tahammülkâr ve inatçı birisiniz inşallah onu düzeltirsiniz sabırlısınız ve bunu yapicanizada eminim
Soran+1 yılİnşallah o ışığı görmesem uğraşmam da arada hanımcı oluyor ordan biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılHanımcı derken
+1 yılten uyuşmuyorsa ayvayı yedin
04 Yorumla
Soran+1 yılHer gün yakınlaşırız, dokunuruz dipdibeyizdir. Düzenli cinsel hayatımız var.
- +1 yıl
mesaj atabilirmisin bana bişi sorucam çekim var mı
Soran+1 yılVar evet
- +1 yıl
mesaj at bişi sorcam
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yıldeğişik bir ilişki allah kurtarsın
10 Yorumla Bizde öyleyiz bende çözüm arıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılZor ya gerçekten evlilik zormuş
Soran+1 yılneden aldattığını düşünüyorsunuz? Şüphelendiğiniz bişeyler mi var?
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Yaramaz adam.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım
Soz drum yas kax
06 Yorumla
Soran+1 yıl26-30
Soran+1 yılİnşallah olmaz. İstemem boşanmak. Ama yorulmaya da başladım kovalayan olmaktan
Soran+1 yılAllah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakın bu güç savaşlarını
07 Yorumla
Soran+1 yılBen o savaşlarda değilim o öyle davranıyor benim için evlilik ömür boyunca yaşanan hayat istişaresi onun için erkeklik göstergesi galiba
Cevap sahibi+1 yılBı de senin annen benim annem kavgası başlar ondan da uzak dur
Soran+1 yılEvet peki nasıl uzak durulur?
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle saygıyı elden bırakmayın misafir gibi gidip gelin aranizdaku herşeyi anlatmayın özellikle erkek anneleri kıskanç olur kız anneleri daha ezik demeyimde yapıcı olur sen resmiyetini koru en ufak derdin de olsa kimseye anlatma git duvara anlat daha iyi
Soran+1 yılPeki uygulayacağım çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılHep mutlu olun isala
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılA dan z ye evet
00 YorumlaÇok sıkıcı olmaz mıydı o zaman ya
00 Yorumlayani pek zannetmiyorum ya
00 YorumlaEvet ama bazı şeyler uyuşmayabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı