Evlilikte eşlerin birbiriyle paylaşmadığı konular ya da işte kendileri hakkında bazı özellikler olabilir mi?
eski evliliklerde erkek maddi kadin manevi (bazen de maddi) yükü çekerdi. günümüzde kadin çalışma hayatina da ortak ve hayatlarimiz cok fazla kosturma iceriyor. mutlaka birbirlerine destek olmamalilar
olmalılar yani :)))
Her konuyu paylaşırsın bence ama kişisel bazı şeylere eşler de saygıyla yaklaşmalı
olabilir. Ya bazı şeyler vardır insan kendine saklamak ister. Bazen söylemekten çekinir bazen anlatıp hatırlamak istemez unutup atmak ister. Herşey duygusal değil. İş yerindeki problem de olabilir bu
Haklısın aslında. Anlatılmalı ama bazı şeyler bir köşede kalmalı. Gizli saklı olduğu için değil gerek olmadığı için. Mesela eski sevgililer konusu
bence eski sevgili konusu açılmamalı. Çünkü öyle ya da böyle sevmiş daha sonra severken ayrılmış ya da nefret etmiş ayrılmışsındır. İki türlü de kötüdür. Unutmuşsundur artık ya da. Mutlaka her insanın da eski sevgilisiyle yaşadığı iyi güzel şeyler vardır. Bu yüzden zaten mutlu olmuş sonra sevgili olmuşsundur. Bunları bilmek sana mutluluk getirmez ama.
sende saf gibi eski sevgilimle öpüştüğünü seviştiği neler yaşadığını anlatırsan adamda vitesten atar
Gizli üye; paylaşılmalıdır. Bugün bu saklanır yarın başka birşey. Madem ruh olarak sen o'sun, o sen, her iki tarafında bilmeye hakkı var.
Saklamak günümüzde maalesef meşrulaştırıldı.
Cevap
25Cevap
İllaki kendilerine ait bir oyun alanları olmalı.. ama bu paylaştıklarının sadece cüzi bir kısmı kadar yer kaplamalı.. adı üstünde erkek ve kadında olsalar artık önce eş..
Eşler arasında herzaman açılmayı bekleyen gizemli sayfalar olur. Önemli olan ortaya çıktığında çifti rahatsız etmeyecek düzeyde olması gerekir.
gönül herşey paylaşılsın istiyor ama maalesef paylaşılmıyor
İslam dini eş arasında sır olmamasını emrediyor ama sen müslüman ve ya İslam a uyan biri değilsen...
hahhaha ne alaka. sen uyuyorsan işe yarıyor mu onu söyle
Anlamamıssın. Ben burda olmaması gerektiğini söylüyorum sen ne söylüyorsun.
Bence böyle bir görüntü yaratıyorsun. Anlatmak istediğini düzgün anlat o zaman
Örnekli bir şekilde anlatıyorum ama bunda anlamayacak ne var? kardeşime sorsam cevaplar.
Sizinle iletişim sağlayamıyoruz neyse görüşünüz için teşekkürler.
Mars yaşıyorum ben.
Uzaylılara ve yoğun yer çekimine dikkat...
Eşler birbirlerine şeffaf olmalıdırlar. Bu da paylaşımı beraberinde getirir.
ya evet ne demezsin paylaşma paylaşma diye diye millet eşlerini baskalarıyla paylaşır oldu :D
Paylaşmak iyidir hic deilse yalan atmak zorunda kalmamış olursunuz
Herkesin bir özeli olmalı ama birbirine karşı olan sorumlulukta asla unutulmamalı
yani adı üstünde eş demek dimi
bazı şeyler kişiye özel kalmalı
Ne gibi şeyler
herşeyimi bilince yalanda söyleyemiyorum😁
hahahah yalan zaten olmamalı. Tamam emin oldum artık :)) eşler birbirleriyle birçok şeyini paylaşabilmeli
ya işin makarası bı tarafa da, herseyimi bilirse gizem kalmıyor ki, ihtiras şehvet ne olacak?
İhtirasın yanında bilmediğin şeyler olunca eşin hakkında o zaman sende şüphe oluşuyor. Ve bu şüphe ilişkileri daha çok yıpratıyor bence. Yani götürdüğü şeyler getirisinden fazla
zor aslında tamamen birine açık olmak, ne bileyim hiç içimden gelmiyor
Olabilir tabi özel hayat var mesela
Olabilir bence. Olmalıdır yani. Neden olmasın ki?
Eğer kadın çalışıyorsa erkekte yardım etmeli..
gerçek hayat ortaklığı:)
Evet paylaşılmalı ama eşit olmak zorunda değil
her şeyi paylasmam
Neden
Paylaşmak uzun ilişkinin devamı
Paylaşılmalı, paylaşılmıyorsa boşanılmalı.
Olabilir oluyorda
Herşeyi paylaşmak doğru olmaz
Kadinlarin en cok yaptigi birsey bu ama
Her şeyi paylaşmak mı?
Aslında sorduğum eşlerin kendi aralarında her şeyleri paylaşmaları yanibazı kadınların eşleri hakkında başkalarıyla konuşmaları değil
Özelleri olabilir tabi
Olabilir
Mutlaka paylaşışmalı
Olmaz olurmu
tabi
Bence evet
Öyle Olmalı.
Evet paylaşılır
Paylaşılmslı her şey
Paylaş
olabilebilir.
her şey paylaşılmaz