ruhen pis bir kötülüklerle karşı karşıyayım normal değiller düzenleyecekler. hainlik söz konusu.
ne yapmalı lütfen kendimi motive edebileceğim şeyler söyleyin
ne yapmalı lütfen kendimi motive edebileceğim şeyler söyleyin
Ayrı bir odan varsa kendini geri çekebilirsin. Kendine başka meşguliyetler bul. 7/24 evde kalma. Çalışıyorsan zamanının büyük kısmını dışarda geçirmiş olursun. Okuyorsan okulda daha fazla vakit geçirebilirsin. Boş zamanlarında arkadaşlarınla buluşabilirsin ya da yalnız kalmak istiyorsan dışarıya yürüyüşlere çıkabilirsin. Zamanla her şey istediğin gibi olur, fazla takma kendine ve hedeflerine odaklan.
odam var. ama rahat bırakan yok baba denen güzel kardeşim bütün gün evde bela gibi.
2. mezuna kaldım ders çalışmam gerekiyor. bela olmuşlar hergün iş bul iş bul diye
ders çalışmaya çalışıyorum zırt şurada iş ilanı var gidip başvurusun. ya bu eytyi hangi şeyin Fikriyse Allah belasını versin 45 yaşında bir ipňeyi başıma bela etti
Cevap
1Cevap
O an başka şeyler düşün gadası
oradan eninde sonunda kurtulman garanti, bunu bil yeterli, hep orada olmayacaksin uzme kendini
kendimi üzmüyorum ama hergün her sabah ruh hastası gibi tekrar eden saçma sapan şeyleri defalarca duyuyorum. insanın beynini zoruna gidiyor tahammül edemiyorum. her gün acaba bu gun iyi mi yoksa kötü mü davranacaklar. ne bk yedikleri belli değil. şansa Allah'ta belalarını vermiyor
onlari duymazliktan gelmelisin seni cok iyi anliyorum ama kafaya takarsan hani diyorsun ya tahammulum yok, o kadar haklisin ki ancak kendini rahat birakip onlara bi turlu karsi cikarak biraz da huzurunu aktif edince senin icin daha iyi olacak biliyorum cok zor ama sinir hastasi olmak istemiyorsan takmamak zorundasin maalesef
Büyü yaptır cinlerle halay çeksinler 🤣🤣🤣
Sabret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?