Aileden ayrılamama sorunu yaşıyorum. Ne önerirsiniz?

Herkese merhaba. ben 21 yaşındayım. gecen sene istemediğim bir şehirde isletme kazandım. herkes 1 ay çok zor geçer ağlarsın üzülürsün ondan sonra alisirsin falan hatta hiç gelesin gelmez tatillerde eve demişti. ama ben ilk haftadan beri şiddetli bir şekilde ağlayarak ailemi ve evimi özlemiştim nerden baksanız bu böyle 2 ay geçti. Sonra bulunduğum şehire daha yakın olan İzmir'e yatay gecis yaparim diye dusundum ama ilk dönem Bi dersten kaldım derken maalesef deprem oldu universiteler kapandı herkes eve döndü. Sevinmiştim aslında universitelerin kapanmasına. Dersten kaldığım için yatay gecis yapmaya karar verdim bulunduğum ilin üniversitesine ama maalesef bu sene kontenjan acmamislar. Benim için ikinci Bi yıkım oldu. aciktan okumayı düşündüm. okulu dondurup tekrar yks çalışmayı düşündüm. sinavsiz ikinci universiteyi düşündüm ama sanırım onu yapmak için Bi üniversiteye devam etme şartı varmış. bu sene yine el mahkum geldim bulunduğum üniversiteye. Yine çok çalışıp İzmir'de okumayı kafama koydum. ne kadar gerçekleşir bilmiyorim ama herseyden çok istiyorum. demem o ki bana uzak gelen ve istemediğim Bi bolumu okumak bana cehennem azabı gibi geliyor. Ailemi de çok özlüyorum. hatta bugün 2. sinifin ilk günü benim için bugün geldim yerleştim. evdwn çıkarken ağlamamak özen gösterdim. ailem de öyle anlamadılar aglasalar ztn kendimi tutamazdim orada ağlardım. yurda gelip yatağa yatincaya kadar birseyim yoktu. ama geçen seneki gibi oldum ağlamaya başladım. simdi diceksiniz bu yasa gelmişsin hala anne kuzusu musun diye dalga geçeceksiniz. ama geçebilirsiniz anne kuzusuyum. ben tek çocuğum ailemden de ayrilmadim daha önce. onlardan ayrı kalmaya gelemiyorum. hazir eris vakaları artmisken belki gelirsin yine dersler uzaktan olur dedi yakın çevrem. Ben de yine uzaktan olması için dua ediyorum sürekli. Çünkü burada hiç ama hiç kalmak istemiyorum. lutfen benim yaşadıklarımı tecrübe edinenler yazdıklarımı okuyup güzel mesajlariyla destek olsunlar şu an ona o kadar çok ihtiyacım var ki...
Aileden ayrılamama sorunu yaşıyorum. Ne önerirsiniz?