Güncellemeler
+1 yıl
Buzdolabı içini boşalttım hicbirsey yok fişini de çektim. komşuya falan söylemiycem benim kattaki komşular yurt dışında yaşıyor yollar evde zaten diğerlerine de söylemiycem zaten , abim geliyor gidiyor arada benim evde bı oda onun eşyaları var onu görüp yetiştirirler kız gitti diye
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 3 4 ay evden gidiyorum, ailemin haberi yok neleri kapatmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direkt şarteri kapat tek tek fişleri çekme ile uğraşma birde buz dolabını komple boşalt ve kapaklarını açık bırak yoksa leş gibi kokar 3 ay sonra
Sarttel nereden kapanır bilmiyorum 😔
Sigorta kutusu vardir girişte kapının yanında ordan. Hiçte yalnız yaşıyor gibi değilsin de neyse yardım amaçlı yazdım sorgulamıyorum ama fazla trollce
Niye inanmadın? Abimle kalıyorduk gitti o 3 aydır falan gelmiyor artık arada ayda 1 belki geliyor 10 dk sonra gidiyor eşyamı alacağım diyip beni kontrole geliyor gibi
Kapının yanında yok öyle bir şey 😔yanlış bir şey yapmak istemiyorum 😔 tesisatçı vs kimi cagirsam ki? Cagirsam adama ne diyeceğim ben 1 ay tatile gidiyorum ailemin haberi yok nereleri kapatiyim mı diyeceğim off😔
Kimseyi çağırmana gerek yok fake bir Instagram hesabı verirsen foto falan at kapının olduğu yeri falan tarif ederim ben sana
Burada dalga geçen dolu ya sende öyle yapıyorsan ev yanar yazmış biri kombiyi kapatmadan gidersen 😡😔 ya bilerek yanlış şeyler yaptiritsan manyak dolu burası
Ya o zaman niye buraya soruyorsun ablacım yardımcı olmaya çalıyoruz sana
Bilmiyorum ki insan ki cevap gelir diye düşünmüştüm ama yorumlara baksana 😔eski iş yerimden erkek arkadaşım var yaşı benden 5 yaş büyük o anlar bu işlerden ama onada anlatamam ailemle aramin kötü oldufunu o beni ailemle yaşıyorum zannediyordu 😔
Buz dolabi camasir makinasi vs gbi seylerin kaapklarini avik birak ki iclerinde koku olusmasin.
buzdalabı hariç komple elektrigi kes
Nasıl
Kombiyi kapat
Nereden kapatacağım bilmiyorum ki😔
Adı kombi mı onuda bilmiyorum
Adı kombi
Vanadan
Vanayı bilmiyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum 😔
Bsey olmas
Nereden yapacağım bilmiyorum 😡
Kombiyi kapatmazsam ne olur
Resmini at tarif edeyim
Ev yanar
Niye yansın ki. ? Kalorifer açık değil ki diye biliyorum? şu an niye yanmıyor ya?
Senin gitmeni beklio
Sen dalga mı geçiyorsun 😡😔
Yoo