Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır işsizim. Üniversite mezunuyum ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Doğu'da küçük bir şehrin küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Ama iş olanakları, sosyal olanaklar vs. çok kötü. Ve büyük bir şehre taşınıp güzel bir hayat kurmak istiyorum. Yaşım genç henüz 23 yaşındayım. Bu konuda ailemden az da olsa bir ödenek alabilirim tek sefere mahsus ama kesin değil (30-50 bin arası) Ne yapmalıyım sizce. Daha önce bu yollardan geçmiş olanlar varsa bana akıl verebilir mi?
Aile evinde kal ve çürü🥺
Risk al ve kendi hayatını kur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Küçük bir yerde sıkışmış hissetmen çok anlaşılır 🥺 Gençsin ve kendi hayatını kurma isteğin çok doğal 💫
Bence anketten “Risk al ve kendi hayatını kur” seçeneği sana daha yakın duruyor ✅ Ama plansız gitme. Önce hangi şehirde ne tür işlerde çalışabileceğini araştır. Gerekirse ilk etapta tam hayalindeki iş olmasa da seni ayakta tutacak işlere de açık ol 😌
Ailenden alabileceğin parayı da “sıfırdan başlama bütçesi” gibi düşün. Ev kiraları ve masrafları için en az 3 aylık bir plan yap. Gidersen de pes etme. İlk dönem zor olur ama zamanla kendi ayaklarının üzerinde durmanın özgüveni çok iyi hissettirir 💪✨