Ailemle yaşamak istemiyorum. Sürekli çatışıyoruz. Anlaşamıyoruz. Çok mutsuzum, baskı var üstümde. Hem de fazlasıyla. Sosyal kurumlardan nerelere başvurabilirim? Üniversite okuyorum yaşım 18.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. evde ve iş yerinde beraberiz artık tak etti çekip gidecem en son ama sna tavsiyem sosyal kurum fikrini aklından çıkar kendi evini tutmaya çalış üniversiteden arkadaşlarınla bide iş bul okul iş aynı anda yürüt
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ah şu ergenlik çağında olan bireyler.. Ailenin kıymetini anlayacaksın evlat ileride :)
08 Yorumla
Soran+1 yılİlerde düşünürüz onu ama şu an onlarla yasamak istemiyorum.
Soran+1 yılUmarım onlar beni bulamaz.
- +1 yıl
O nasıl laf yaa
- +1 yıl
Tutturmuşsun bir ergenlik sana mı kaldı milletin ailesine acımak anne/baba olmaları onları hatasız yapmaz ve her zaman haklı oldukları anlamına da gelmez sürekli anne ve baba oluşlarını kullanıp ben babayım ben anneyim ben ne istersem o olacak kafasındalar zaten nah senin istediğin olacak sanki anne/baba olarak yaratılmış sanki kendileri hiç çocuk olmamış gibi davranıyorlar bir de annem ve babam yetmezmiş gibi 5 tane abim var hep hizmetçi gibi kullanıldım benim fikirlerim hiç sorulmadı benim hiç özel hayatım olmadı sizler virus çıkınca 1/2 yıl evde zar zor dururken benim yıllarım evde geçti şu an 18 yaşındayım en güzel yaşlarımı bile evde geçirdim ileride hatırlayabileceğim güzel anılar biriktiremedim çünkü ailem devlet sırrı gibi evde sakladı beni her gün aynı şey hiç değişiklik yok resmen bir hayvan gibi yaşadım ve daha neler sen ise gelmiş ergenlik diyorsun kime anlattıysam sabret 18 yaşına girince ayrılırsın dedi ama değişen bir şey olmadı olmayacak da biliyorum hem olsa bile bana kaybettiğim yılları geri verebilir misiniz? Hayır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuanki çözümünü oğrenebilirmiyim , seninle aynı sorunum var ve dayanmak çok zor geliyor , uninin bitmesine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZorla aynı ilde okutturdular yoksa okutmamakla tehdit ettiler , dışarı adimimi atamıyorum , kulüplere katılmıştım dans, koro vb biraktirdilar , en son iş bulmuştum onda da ağza alınmayacak laflar dediler kavga gürültü isimdende oldum , zor çok zor hemde
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi kal evde uni bitince is bulunca baska eve cikarsin
12 Yorumla
Soran+1 yılünini bitmesine 4 sene var. Elimden gelse şimdi alıp başımı gideceğim ama gidecek yerim yok.
- +1 yıl
şu an yapma bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Bence dayan biraz daha 18 sene dayanmıssın 4 sene daha sabret o zamana kadar belki biriylede tanısırsın evlenirsin yani or olur bu yasta ayrılman maddi manevi
00 YorumlaTip okumuyorsan üni okuma işsiz kalma olasılığın çok yüksek en iyisi ailenin sana verdiği harcliklari biriktir ve en yakın arkadaşınla ayrı eve git
00 Yorumla
+1 yılyurtlara basvur
daha rahat orda yasarsın
hem calıs hem oku00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen desem daha büyük bir hata yapmış olacaksın. Üniversiteyi başka şehirde okumayı düşünmelisin...
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılşimdilik yurt okurken de çalış okul bitince eve çık bir hatun daha bul ;)
00 Yorumla Bence kandi aileni kurmaya bak en iyi sosyal kurum o çünki ama okulunu devam ettirebileceğin bişe olursa tabi
00 YorumlaMerhaba, şu an nasılsınız ailenizle mi yaşıyorsunuz hala
00 YorumlaBende aynısını yaşıyorum ailemden şiddet görüyorum bide üvey im. ne yapmam gerek.
00 Yorumla
+1 yılbence otur oturdugun yerde suruden ayrilani kurt kapar telafi edemeyecegin pismanliklar yasama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKYK yurdu en ucuz en sıcak mekan. Biraz pis yani odada 4-6 kişi olunca kötü ama en ucuzu o.
00 YorumlaÜnv yi ailenle yaşadıgın şehirde mi okuyorsn.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Keşke tercihini şehir dışı yapmş olsaydın.:( ailen bu kadar baskı kurmşken onlardan ayrılıp kendi ayaklarının üstünde Durman senin için çok zor. ilk olarak maddi yönden çok sancılı günler geçiriceksin. maddi yönden ihtiyacm olmaz onlara dersen özel ya da devlet yurtlarına bakmalısın
+1 yılKöprü alti,.. Veya kerhane
03 Yorumla
Soran+1 yıls. git
- +1 yıl
tamam nerde yapalim?
- +1 yıl
İğrençsin.
kyk yurtu ya da arkdasların yanına eve cıkcaksın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 519 cevap paylaştı. Evlen gitsin :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz