Babam doğulu diye vermek istemiyor?

Merhabalar. Yaklaşık 4 seneye yakın devam eden bir ilişkim var. Beraber çok mutluyuz ve çok da iyi anlaşıyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayinda babama söyledim. İnanılmaz bir tepki ile hayır dedi. Tanışmayı bile kabul etmiyor. Halbuki bir tanısa bütün fikri değişecek. Annem de bir zaman arkamdaydi ama oda şimdi kiraya mı gideceksin vsvs. Diyerek bahane bulmaya başladı. Annem biraz pasif bir karakterdedir. Neyse. Annemin kuzeni geldi konuştu yine de fikri değişmiyor. Eğer evlenirsem Kocaeli’de yaşayacağım ve burdaki işimi de bırakmak zorunda kalacağım onu da istemiyorlar. 26 yaşındayım. Lütfen kirmadan fikirlerinizi yazar mısınız? Sizce ne yapmalıyım. Not: kaçmak çözüm değil. Ne ben ne erkek arkadaşım bunu istemiyoruz. Verdiğimiz son karar erkek arkadaşımın ailesi bizim eve gelecekler mecbur tanışmak zorunda kalacaklar. Sizce ne yapmalıyım? Biliyorum anne babadır ama bir zamandan sonra da benimde kendi hayatımı kurmam gerekiyor ve bunu da sevdiğim insanla yapmak istiyorum. Şu an tamamen kuru bir inat başka hiçbir durum yok. Teşekkür ederim
Babam doğulu diye vermek istemiyor?