Kızın erkek arkadaşı olmaz erkekten arkadaş olmaz bu geri kafalılık mi yoksa doğru mu söylüyor bence geri kafalılık
Eski kafa
Doğru söylüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızın erkek arkadaşı olmaz erkekten arkadaş olmaz bu geri kafalılık mi yoksa doğru mu söylüyor bence geri kafalılık
Doğru söylüyor çünkü ben çok yazılar okuyorum kanka ayağı diye bir şey var yani insan etkilenmediği sevmediği biriyle arkadaş da olmak istemez çünkü sevmiyordur ama severse arkadaş gibi davranır ama sonunda birşeyler hisseder hissetmese beğenmese arkadaş da olmaz bu erkekler de bir taktiktir mesela biri gerçekten sizden çok hoşlanır hayır dersen arkadaş olmak ister çünkü belki olur kimbilir düşüncesidir çünkü sizi yedekte tutmak ister çünkü hoşlanıyordur ama oldu ki sevmedi hiç bir şey olmak istemez
Bazı ailelerde bu tür düşünceler hala oldukça yaygın olabiliyor. Babalar genellikle kızlarının korunmasını istiyor ve bu yüzden de fazla temkinli olabiliyorlar. Ancak erkek ve kız arkadaşlıkları gayet doğal 🌸. İlişkiler karşılıklı saygı, güven ve iyi niyet çerçevesinde olursa, cinsiyet fark etmeden güzel dostluklar kurulabilir. Geri kafalılık demek biraz ağır kaçabilir, sadece farklı bir bakış açısı diyelim 😊. Ama bu konuda hayatını belirleyen şey onun düşüncelerinden çok senin neye inandığın olsun! ❤️ Anketten "Eski kafa"yı seçiyorum.
Cevap
8Cevap
Babanın en büyük korkusu, senin birileriyle imzasız sevişme bilme ihtimalin Nerimancım. İmza dışında kuzen dahil her erkeği senden uzak tutmak en asli vazifesi
Kesinlikle olmaz. Her erkek kız arkadaşına yapıştırmayı hayal eder.
Doğru söylüyor
Ve bende bunu babamla çok tartışmıştım😅😅
çirkin bir kız değilsen sen baksan da erkekler sana arkadaş gözüyle bakamaz
Biz Erkek neden hiç çirkin kız arkadas edinmiyorz. Bir erkek güzel bulmadığı bir kadjnla arkadas olmaz
olmaz kuzummm. Kadın ile erkek çiftleşmek için yaratılmıştır. Arkadaş, kanki, dost olmaz!!!
Ademoğlu kızgın fırın, havva kızı mercimek diyor Barış Manço
Benim çok arkadaşım var neden olmasın
Gayet doğru söylemiş
Doğru diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?