Annem ve babam 17 yıl önce yurt dışında tanışıp evlendiler. Babamın eski evliliğinden 3 çoçuğu annesinde 2 çoçuğu vardı. Bunların hepsi Türkiye’deydi. Annem çalışmak babamda turizm için gelmişti. Herneyse annem babamın tüm kağıt kürek işleriyle uğraştı. Babamda bi b*ktan anlamazdı, dil de bilmezdi. Annem ona oturma iznini aldırdı, babamın çocuklarını köyden oraya getirdi. O da yetmezmiş gibi babamın eski karısını da getirdi. Babamın çocukları reşit değildi o yüzden kolaylıkla getirdi. Anneleri gelene kadar onlara annelik yaptı, yedirdi, okula gönderdi, hatta 2 tanesine vatandaşlık bile aldırdı.
Annem kendi çoçuklarını getiremedi çünkü ikisi de 18 yaşın üzerindeydi ve bu yüzden başvuru reddedildi. Bir sürü kez başvurdu ve hep aynı cevabı aldı. Şimdi ise babamın inşaat şirketi var ve eğer isterse “şirketime çalışan arıyorum” diyip Türkiye’den istediği birilerini buraya getirtip şirketine sokabilir. Böyle bir hakkı var ve çevremizde yapanlar çok oldu. Annem çoçuklarından biri doktora bitirmiş ama iş bulamıyor ve ya resmen sürünüyor Türkiye’de. Annem onu getirt diyor ama babam istemiyor. İstememesinin bir sebebi yok sadece istemiyor. Dün kavga ettiler babamın anneme demediği laf kalmadı “seni ben var ettim, sen bensiz bir hiçsin, çöptün sen ben seni evime aldım karım yaptım, senin oğlundan bi b*k olmaz, öldürsen bile getirmem onu sürünsün orda” cart curt. Komiğime gidiyor çünkü tam tersi. Annem boşanma davası açmak istiyor babama. Sizce abartıyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu güne kadar beklediği hataymış baban tam bir popo
Annen abartmıyor tabiki de. Kimse kimseye muhtaç değil kimse kimsenin kölesi değil.
Baban diye demiyorum tam oc
neden gtirsin
Çünkü 1. Türkiye’de iş bulamadığı için ve yaşam şartlarının berbat olduğu için. 2. Karısının oğlu olduğu için. 3. BU EN ÖNEMLİSİ, annem babamın 3 çoçuğumu zamanında getirip okuttuğu ve vatandaşlık aldırdığı için. Buna mecbur yani niye getirmesin annem o kadar şey yapmış