(Sorunun saçmalığı ) 2 gündür tartışıyoruz babamın evine gitmek istiyorum ama yok izin vermiyor ortada bir sebeb yok korkuyor 🥴😮💨
1 ay
Eşiniz, ailesinden bu konuda büyük baskı görebilir. Belki de ailesi, sizin ailenizle olan ilişkilerden memnun değildir veya kültürel farklılıklar nedeniyle karşı çıkıyor olabilir. Eşiniz, sizin ailenizle ilgili güven sorunları yaşıyor olabilir. Belki geçmişte yaşanmış olumsuz bir olay nedeniyle size olan güveni sarsılmıştır. Eşiniz, kendi ailesine çok bağlı olabilir ve onların onayını almak istiyor olabilir. Eşinizle sakin ve anlayışlı bir şekilde konuşun. Onun neden bu kararı aldığını anlamaya çalışın. Duygularını önemseyin ve suçlayıcı bir dil kullanmaktan kaçının.
Ulan ömrümde böyle saçma bir şey görmedim. Sen kocanla mı evlisin yoksa kocanın ailesiyle mi belli değil. Erkek dediğin ailesinden emir almicak kendi kararlarını kendisi verecek. Üstelik ailesinden korkuyor dedin o da ayrı bir saçmalık. Ben karımı babasının evine göndermiyorsam ben istediğim için böyledir, ailem baba evim bunu benden istediği için değil. Hatta lafı bile olmaz bunun karını gönderme deseler size ne oluyor derim, karım hakkındaki son sözü ben söylerim siz değil derim.
Sen ne diye izin alıyorsun onu anlamadım. Gittiğin yer babanın evi gezme tozma değil ki gezme tozma olsa ne olacak? Şöyle adamlara taviz veriyorsunuz ya fitil oluyorum, ara babanı gelsin o alsın seni nereye göndermiyor kime göndermiyor? Sende onu anasına gönderme o zaman hayırdır ya
Cevap
11Cevap
Yeni mi evlisiniz tatlım?
Diğer yerlere sen giderken de aynı tutumu varsa bu seni zamanla gerer ve yorar. Ona şu şekilde söyleyebilirsin. Hayatım başıma bir şey gelecek olsa evde de gelir. Eğer söz konusu kıskançlıksa da birşeyler çevirmek isteyeni zincire bağlasan yine yapar dersin. Aşar zamanla bunu.🌸
Senin hiçbir şey sormaya hakkın yok bacım.
Biz sana çözüm yolu sunup çık dedikten sonra her ceveba "aşk işte seviyorum" diyeceksen ne diye soru soruyorsun?
onlar ne karışıyor anlamadım kim onlar ya ne cüretle karar merci gibi hareketlere girmişler bir de
ne yapıyorlar aile meclisinde kararmı alıyorlar bunun için.
kabul edenler etmeyenler
kabul edilmemiştir asdfasdf
İzin almak zorunda değilsin ki? Uzakta mı yaşıyorlar? Aynı şehirdeyseniz çıkar gidersin, şehirler başkaysa şu gün gidiyorum dersin...
izin alma sende o nasıl saçmalık yetişkin insansın bi de elin oğlundan izin mi alacan
Ne yazık ki keşke nasl bir hayatta yasiyacagimi önceden bilseydim 😓
hâlâ geç değil ömrünü buna harcama ayrıca yaptığı suç
çüş kocan diyed ekölesi dğeilsin ya o ne saçmalık ya tavrnı koy yoska ezilir durursun
Ailesine bu kadar bağlı olan erkekler evlilikte sorun yaşıyor hep
Bu ana kuzularına karılık etmeyin haketmiyorlar. Ömür boyu kadınsız kalsınlar
Yemin ederim o kadar haklısın ki
Ona de ki senin ailen benim aw
Kocanın davranışı yanlış. Kendi kararını kendi alabilmeli küçük çocuk değil ya..
Kapıyı çekip gidiceksin bu kadar basit
Seninle birlikte olurkende ailesinemi soruyor 😂
Abi habersiz git ozaman
çok aradınız mı
İmkanım olsa hiç durmam bırakıp giderim ama aşk işte olmuyor
bunun neresi aşk?
Bilmiyorum 😶🌫️
halilişko
Babana söyle bence
Babama soylemek sadece kavgaya yer ayırır aynı zamanda kocam kuzenim
Kavga etmeye yer arıyorlar bence
Evet sanki