Babam ayri eve cikmama asla izin vermiyor?

selam arkadaslar ben 20 yasinda bir kizim. benle yasit bir sevgilim var 1,5 yildir. babam izin vermiyor diye eve cikmayacak degilim tabiki, herkesin bir hayati var. ama ogrenmesini istemiyorum cunku ne kadar laf edecegini ve bagirip cagiracagini, bana ne lakaplar yapistiracagini tahmin bile edemiyorum. daha bugun beni makyajla gordu ve abartisiz yarim saat konustu, yoldan gecenlerin kiza bak nasil surunmus, vs. nasil izlenim verdigimi vs anlatti 10 saat. soz konusu makyaj fondoten eyeliner he. ben zaten onla beraber yasamiyorum, ananemlerde kaliyorum o yuzden gitsem baskasindan ogrenmedigi takdirde bilmeyecek, ananemleri de tembihliyorum onlar daha anlayisli ama patlak verme ihtimalini de goz ardi edemiyorum. erkek arkadasim en fazla uzaklastirma karari veririz karisamaz diyor, babamla aramizin zorunlu olmadikca da kotu olmasini istemem tabi ama isler o raddeye gelirse mecbur polis devreye sokulur, universiteye bile gondermiyordu en son alttan girip ustten cikip ikna etmistim orada da asla eve cikma diye bana sozler verdirdi ben anlamiyorum bu adami valla ya. siz bana ne onerirsiniz tek care uzaklastirma mi olur? al karsina otur konus diyen olursa valla engellerim

Babam ayri eve cikmama asla izin vermiyor?