Babam beni evde istemiyor?

merhaba ben 24 yaşındayım aile içinde babamla aramda hep bi gerginlik oldu sürekli onun istekleri doğrultusunda başka biri gibi davranmaya çalıştım. olduğum zamanlarda onaylanmadım, olmadığımdaysa azarlandım ve aşağılandım. yaşım ilerledikçe söylenen sözlerin etkisi de büyüdü istediği gibi davranmayınca sen zaten adam olmazsın keşke sana harcadığım parayı kardeşlerine harcasaydım gibi şeyler duymaya başladım. ailemden uzak bi yerde yatılı olarak iyi para kazandığım bi iş bulmuştum. beni sürekli arayıp "orada ne işin var biz hepimiz burdayız gel bir arada olalım" gibi şeyler söylemeye başladılar geldikten sonra bu şehirde iş bulamadım ve nerdeyse 5 aydır evde boş boş oturdum. babamın tavırlarından kaçmak için onla aynı yerde bulunmamaya çalışıyorum. bugun bu evin düzeni yine bozulmaya başladı dedi sanki düzen bozan benmişim gibi. artık uzaklaşmam gerektiğini net bi şekilde anlıyorum. bu evde bi yerim olmadığını hep hissettim ama açıkça duymak baya kötü hissettirdi.

yakında uzak bi yerde başka bir işe başlıyorum ama bu sefer korkarak gidiyorum. çünkü başarısız olursam veya iş yeriyle anlaşamazsan geri dönebileceğim bi yerim yok. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. bu hayata gelmeyi ben istemedim. olumsuz ihtimallerin sonunda artık aklıma hayatıma son verme düşüncesi gelip duruyor. kendimi çaresiz hissediyorum

Babam beni evde istemiyor?