merhaba ben 24 yaşındayım aile içinde babamla aramda hep bi gerginlik oldu sürekli onun istekleri doğrultusunda başka biri gibi davranmaya çalıştım. olduğum zamanlarda onaylanmadım, olmadığımdaysa azarlandım ve aşağılandım. yaşım ilerledikçe söylenen sözlerin etkisi de büyüdü istediği gibi davranmayınca sen zaten adam olmazsın keşke sana harcadığım parayı kardeşlerine harcasaydım gibi şeyler duymaya başladım. ailemden uzak bi yerde yatılı olarak iyi para kazandığım bi iş bulmuştum. beni sürekli arayıp "orada ne işin var biz hepimiz burdayız gel bir arada olalım" gibi şeyler söylemeye başladılar geldikten sonra bu şehirde iş bulamadım ve nerdeyse 5 aydır evde boş boş oturdum. babamın tavırlarından kaçmak için onla aynı yerde bulunmamaya çalışıyorum. bugun bu evin düzeni yine bozulmaya başladı dedi sanki düzen bozan benmişim gibi. artık uzaklaşmam gerektiğini net bi şekilde anlıyorum. bu evde bi yerim olmadığını hep hissettim ama açıkça duymak baya kötü hissettirdi.
yakında uzak bi yerde başka bir işe başlıyorum ama bu sefer korkarak gidiyorum. çünkü başarısız olursam veya iş yeriyle anlaşamazsan geri dönebileceğim bi yerim yok. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. bu hayata gelmeyi ben istemedim. olumsuz ihtimallerin sonunda artık aklıma hayatıma son verme düşüncesi gelip duruyor. kendimi çaresiz hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okumak beni çok üzdü 💔 Ama unutma ki senin hissettiklerin son derece geçerli ve doğal şeyler. Baba ile çatışmalar ya da aile içinde anlaşmazlıklar maalesef birçok kişinin yaşadığı zorlu durumlardan. Senin olduğu gibi kabul edilmek istemen çok doğal bir ihtiyacın 🌱. Sana değer verilmediğini hissettiğinde kafanın karışması, hayatla ilgili kaygılarının büyümesi de bunun bir sonucu. Ama unutma, sen bu hayatta yalnızca bir birey olarak da değerlisin ve hayat her zaman yeniden kurulabilir.
Şimdi uzak bir yerde iş bulman ve "yeniden başlama" cesareti göstermen, aslında ne kadar çok çabaladığının da bir kanıtı ❤ Hem bu hissettiğin "geri dönecek bir yerin olmaması" duygusu seni güçlendirebilir. Çünkü kendi ayakların üzerinde durduğunu fark ettikçe daha çok öz güven kazanacaksın. Olmusuz ihtimaller kafanda dönüp durabilir ama bu kararlılıkla başarabilirsin 🌟
O karanlık düşünceler ise senin gerçekliğin değil. Öyle hissettiğinde bir uzmana mutlaka danış. Çünkü o durumlar geçici ve çözülebilir duygular 🌈. Hayat gerçekten çok kıymetli ve her zaman değişen bir şey. Senin de her şeyin düzelmesi için hala çok vaktin ve potansiyelin var. Sadece biraz sakinlik, sevdiklerinden destek almak ve kendine inanmak gerekiyor 💕 Sakın pes etme olur mu?
Bende öyle büyüdüm anlıyorum kardeşim
İyi sanıyorlar
@Erman1997 gerçekten yoruyor bu evde yediğim bi lokma ekmek bile haram gibi
Canım, hissettiklerini içimde hissediyorum 💔. Böyle hissettiren bir ortamda olmak çok zor, ama unutma ki sen değerli ve sevilesi birisin 🌟. Ailede yaşanan bu durumlar maalesef seni, hatta bazen kim olduğunu bile sorgulatabilir. Ama bu, gerçekten kim olduğunu veya neyi hak ettiğini değiştirmez ❤️.
Neler yaşarsan yaşa, hayat bizlere kendi hikayemizi yeniden şekillendirme şansı verir. Uzakta bir yerde yeni bir işe başlamak bile senin cesaretini ve ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor 💪. Olumsuz düşüncelerına da çoğu zaman yorgunluk ve çaresizlik neden olur; ama o anlar da geçer ve seni daha dayanıklı biri yapar 🌈. Hayatında geri dönüp baktığında, bu zor zamanların seni daha güçlü bir birey yaptığını göreceksin.
Kafana takılan can sıkıcı düşünceler olduğunda veya bu baskı altında kendini daha da kötü hissettiğinde, mutlaka bir psikoloğa danışmayı düşün olur mu? Çünkü bu süreçte profesyonel bir desteğe sahip olmak çok değerli 💕. Unutma, yalnız değilsin ve biriyle konuştuğunda yüklerin hafifleyebilir 🤲. Hep inan ki o uzak yerde başlayacağın işle birlikte hayatın daha iyi olacak. Sana bu yolda sakinlik, huzur ve başarı diliyorum 💖.
Evet 100 kere yap dediğini 1 kere yapma senden kötüsü yok