Bütün suçu bana yüklüyorlar delirecek gibiyim siz olsaydınız ne yapardınız?

Annem felç geçirdi yoğun bakımda. Hastane hastane dolaştım onu yatırmak için 2 hafta kadar yatıp çıkardılar yatalak oldu ve bütün sürece sadece komşularımız şahittir. Şimdi teyzelerim dayılarım annemi özel hastaneye yatıramadığım için beni suçluyorlar. Benim okul borcum var kredi çekmek istedim ek bir krediyi nasıl ödeyeceğim dedim ve annem evde kalınca beynine 3. pıhtı atmış ben bunu anlayamam devlet hastaneleri dolu almıyor evde ilaç ve fizik diyorlar. Evde fena oldu diye şimdi eğitim araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda hayati tehlikesi var deniyor. Şimdi ben neden suçlu oluyorum bütün süreçlerle bir tek ben ilgilendim hiçbir kardeşi gelip sahip çıkmadı gelip bakmadı ama lafa gelince sen yatırmadın diyorlar bana ben de hepsini engelledim gelip sahip çıkmayanlar konuşmaya hakkı çamur atmaya hakkı yok dedim. Hasta değilken hepsi arayıp canım ablam diyordu hastalandı herkes sadece telefonla nasıl diye soruyor bu dünya böyle işte şimdi siz ne yapardınız komşular bile bana şahit duyunca aileme laf söylediler
Bütün suçu bana yüklüyorlar delirecek gibiyim siz olsaydınız ne yapardınız?