Her şeyin suçlusu ben miyim? Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım ben şimdi?

Beni biri çok seviyor 1sene nerdeyse.bir kere görüp aşık oldu peşimi bırakmadı ama ben onu hiç sevemedim ısınamadım yani acı çekmemesi için kendimden uzaklaştırmaya çalıştım olmadı.sonra askere gitti.yine unutmadı..aradı arabir ama ben konuşmamak için ısrar ettim ölümü bile düşündü ağladı.olmadı işte ben ona hep söyledim ama kendi bırakmadı.benim bir sevgilim var şimdi oda beni bende onu çok seviyorum.o askerden geldi bi kaç günlük ve hergün durmadan aradı mesaj çekti bende şenle konuşamam sevgilim var dedim.bana öyle mesajlar yazdıki inanın kendimden utandım.ona böyle bi şey yaşatttiğim için kendimi hep suçladım durdum.ama sevemedim inanın denedim olmadı.yapamadım.ona bunları yaşattığım için kendimi kalpsiz gibi görüyorum bazen ben nasıl yaptım diye ağladım ama başkasını seviyorum.bırakamam.onun üzülmesini gördükçe vijdan azabından oluçek gibi oluyorum..çok mu günah kazandım ben ona bunu yaşatmakla?herşeyin suçlusu ben mi oluyorum bu durumda?siz olsanız ne yapardınız?benim ne yapmam gerekir şimdi?
Her şeyin suçlusu ben miyim? Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım ben şimdi?