Çocukluğumda gençliğim de her türlü şiddete maruz kaldım. Bir anne baba olarak korumak yerine canımı haklarımı daha çok hakkıma girdiler. Anlatmakla bitmez ama anne mesela kızgın ütüyü koluma bastı gençken kolumu bıçakladı dikiş atıldı
erkek kardeşim yumruk attı ağzım burnum kan içinde hastaneye gittim. Babam her fırsatta ezdi aşağıladı. Halbuki hiçbir şey yapmadım psikolojim bozuldu nefret ediyorum ailemden. Hep evde destek oldum kız kardeşime baktım gidecek yerimde sığınacak başka liman yoktu. Beddua ediyorum ahhh diyorum Allah cezalarını verir mi çok canım yanıyor. Hiç kimse bilmiyor neler yaşadığımı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklısın sonuna kadar. Bunu sana yaşatanlar yaşadığını yaşamadan ölmez. En güzel intikam onları silmek yok gibi yaşamak
Ailemle yaşıyorum yok saymak kolay değil hayatım bitmiş gibi hissediyorum hayatımda biri var mutluyum kendi aile hayatımı kurup hasret kaldığım aile hayatını yaşamak yaşatmak istiyorum. Çok zoruma gidiyor her şey. Annem psikoloji hep bozuk biriymiş evlenmeden önce bile babam psikoloğa gitmiş demiş ki “Bunu evlendirin düzelir diye yani iki ruh hastası insan anne ve babamız olduğu için çok zor kötü bir hayat geçti. Babamdan annemden korkarak büyüdüm. Sevgi saygı nedir bilmedim daha da kötüsü dışardaki insanlara karşı çok iyiler görsen melek. Toplum içinde yer edecek kadar iyiydiler aile içinde insan içine çıkamayacak insanlar.
Seni iyi anlıyorum sosyopatlar da genelde dışarıdan nazik görünürler. Bir an önce özlemini çektiğin aileni kurmanız dileklerimle.
Sağol 🙏
Tek degilsin bunada emin ol senden beterini yasamisimdir kesin
Çok kötü bir durum kimseye anlatamıyorum ailemden utanıyorum görsen ne iyi ailesi var dersin çevrede insan gibi yaşıyorlar…. Kimse ne m…al olduğunu bilmiyor. İnsan nasıl bu kadar acımasız olabilir resmen şeytan bunlar insan değil hayatım bitti intihar düşüncelerindeyim…Sırf çevremde toplum içinde rezil olmayayım diye susuyorum. Kaç yaşında geldim hayatımda biri yinede mutlu değilim
Yemin ederim ayniyim
Özele gelsene
Cok uzuldum , simdi nasilsin napioosun?
Psikolojim bozuldu başka ailelere özeniyorum…intiharın eşiğine geliyorum hayatımda biri var öfkeme hakim olamıyorum. Hiç kimsem kalmadı, arkadaş çevrem bitti normalde dışa dönük biriyim sıcak kanlı cıvıl cıvıl hayat ışığımı söndürdüler. Çocukluğum şiddetle geçti gençliğim de gitti öyle gezip tozmadım eve kapandım istemeyerek hapis gibi bir hayat. Kendi hayatlarını yaşıyorlar Müge anlıya çıksalar linçlenecek bir aileye sahibim. Sosyal hayata karışamıyorum ailemden utandığım için. Şimdi hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyoruz hakkımda hiçbir şey bilmiyor ailem yanlış o yüzden kaçarak evleneceğim. İnsan ailesini seçemiyor maalesef. Rica etsem benim için dua eder misin çok ihtiyacım var adım Dilek 🙏
Olur ederim , duam seninle
Beddua sana geri döner etme
Yaptıklarını okumadın mı canım kast ettiler diyorum
Eee niye böyle şeyler yapmışlar ki öz müsün
Öz evladıyım maalesef bazen üvey miyim diye düşündüm. Ama diğer kardeşlerimede kötü davranıyorlar bir küçük kardeşim hariç şiddete maruz kaldık
Allah yardım etsin
Neden ediyorsun?
Yazdım yorum da
Biz Türkler okumayız bilirsin uzun yazilsr neyse hakkediyorsa et bence herkes ebeveyn olmamali