Aileme çok kırgınım, haksız mıyım?

Aileme çok kırgınım 7 kardeşiz annem ben çocukluğumdan beri döver durur şimdi 20 yaşındayim çocuk yaşımda kardeşlerime baktım hazır bezlerini bile değiştirdim sürekli markete gittim tabbi ki gitmek normal ama günde 10 kez gittiğimi bilirim yasitlarim oyun oynarken ben sürekli kardeşlerimle ilgilendim ve anneme karşı çok kırgınım sağlıklı bir kadindi ama çocuk olmama izin vermedi eğer sağlık sorunları olsaydı hiç icsellestirmezdim hasta napsin onun da derdi var derdim , mesela 8. siniftim teoga girecektim sinava çalışmak çok istiyordum ama annem 1. sinifa kardeşime 1 yıllık bakıcısı yaptı okulda ona bakıcılık yaptım karşı çıksam acımadan dövecek bir kadın dövse dövse yine de dediğimi yapsam bu sefer gözyaşı akıtıp lanetler okuyordu ya da ağlayıp beni inandıriyordu, sonra lise tercih dönemi başladı açıkta kaldım 3 ay boyunca en sonda bir meslek lisesi aldı beni , lise hayattimda çok yanlış insanlara güvendim çünkü herkesi kendimi gibi sandım lisede de okula gitmekten utanıyordum yasitlarimin güzel bir giyimi kusami vardı maddi durumumuz çok kötü değildi maddi durumu kötü olanlar bile benden güzel giyiniyorlardi çok utanıyordum kıyafetlerimden sonra işte arkadaşlarim zorbalamaya başladı kendimi hep değersiz hissetim...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 20 yaşındayim üniversite sınavına çalışıyorum 🤍
Aileme çok kırgınım, haksız mıyım?