1 yıllık evliyim eşimle tartıştım annemgile kafamı dinlemeye sağlıklı karar almaya geldim?

Ben 1 yıllık evliyim eşim instegramda kızlarla konuşuyor 5 kez yakaladım bişey demedim kaynanam sürekli beni yanında istiyor ama kendisi konteynerde yaşıyor konteyner şartları çok zor sürekli gidip vakit geçiriyorum yanında 2 aylık bebeğim var evlendiğinde beri kaynanam ben oğlunu ondan almışım koparmisim bilmem ney vesayre konuşup duruyordu bende eşimle bu yüzden tartışıp duruyorduk ben eşimin annesine küfür ediyordum laf söylüyordum oda bana vuruyordu eşimin instegramda kızlarla konuştuğunu yakaladığımda boğazımi skti annemgile geldim 10 gündür eşim yalvariyor söz veriyor bidaha aynı şeyler olmuycak kaynanamda beni konuşturdu bidaha aynı şeyler olmuycak diye sizce şans vermelimiyim annemgilin evindeyim annemin benim durumumu anlatmadihi kimse kalmadı bu da benim için bir psikolojik baskı napacagimi şaşırmış durumdayım siz olsanız ne yapardınız

1 yıllık evliyim eşimle tartıştım annemgile kafamı dinlemeye sağlıklı karar almaya geldim?