Eşimle ciddi bir şekilde tartıştık ailemin yanına gitsem mi o kadar kararsızım ki?

5 yıllık evliyim ilk çocuğuma hamileyim maddi olarak durumumuz var fazlasıyla eşim ve ben de egitimli kişileriz egitmeniz eşimle tartıştık bu gün annemi ozledigimi yanına gitmek istedigimi ya da onun buraya gelip bizle biraz kalmasını istedigimi söyledim hayir sen gidemezsin annen de gelemez ben yanında rahat hissetmiyorum dedi çok zoruma gitti bu ilk defa yaptığı bir seydi tartıştık benim annem neden gelip kalmıyor dedi ben de onun yanında kendimi rahat hissetmedigimi söyledim biraz şiddetli bir kavga oldu itti beni yere düştüm hamile olduğum halde küfürler de bulundu normalde böyle bir insan değil eğitimci hatta kendisi asla böyle bir şey yapmazdı ne olduysa oldu üstüne birde tokat yedim hala gelip yanıma benden özür dilemedi bile kasiklarim da çok şiddetli bir agri var kanamam yok ama ailemin yanına gitsem mi su an o kadar kararsızım ki onların bilmesini istemiyorum aslında
Eşimle ciddi bir şekilde tartıştık ailemin yanına gitsem mi o kadar kararsızım ki?