Esimin ailesi bize cok karışıyor evliligim bitecek diye korkuyorum esim beni anlıyor ama ya onlarin dolduruşuna gelirse?

merhaba arkadaşlar 6 aylik evliyim severek evlendim esimle bi sikinti yok ama esimin aile tatafi cok karışıyor esimle gezdiğim gittiğim yere bana bisey alsa gözleri götürmüyor halasi ve kayinvalidem kac para verdiniz cok geziyoruz vs halbuki cok gezmiyoruz ayda 1 2 belki esimi bana karsi dondurmalar katinpederimi bile arayip halasi cok gezdigimi demis esim zaten bilir ızinsiz gitmem onlardanmi izin alicam biyerede gittim yok bi anam bide yakin bi arkadaşım var o kaynanami arayip böyle böyle benim bi ailem var halasi neden bukadad bize karışıyor neden fesatlık yapıyor dedim bana sus sus dedi birde kocami cok kullaniyolar bana danismadan koye yolladilar babaanesini alcakmis buraya bana götürecekmis hastane işleri varmış bende bakacaktim vazgeçtim halasina kızdığım icin halan yanins alsin baksin dedim madem geziyorum ben cok kaynanamada bana danışmadan etmeden esimi yönetiyorsunuz dedim gel sezer git sezer bana danışan yok ama sen kimsin dedi bana bende karisiyim dedim nedemek sen kimsin dedim ben size saygida kusur etmiyom dedim annem gibi severdim gözümden düştü esimin annesi ne ararim ne sorarim ne evine giderim sizce esime beni savunmasi icin ne yapmaliyim esimi cok yönlendiriyor lar evlendik yakasını bırakmadılar istedikleri gibi kullaniyolar ben yokmusum gibi gelin mi aldilar hizmetçi mi dis kapının mandalıyım demekki sen kimsin dedigine göre kaynabam cok morelim bozuk düşünüyorum fikre ihtiyacım var şimdiden teşekkür🙏
Esimin ailesi bize cok karışıyor evliligim bitecek diye korkuyorum esim beni anlıyor ama ya onlarin dolduruşuna gelirse?