Eşimle tartıştım ailemin yanına geldim?

Merhaba ben yeni doğum yaptım bir aylık oğlum var ve kırkım çıkmadı. Sezeryan oldgum içinde çok zorlandım. yanımda pek yardım eden olmadı. Dün eşimle evde tartıştım ortada hiçbişey yokken pazar izinli diye dışarı çıkıcaktık çünkü lohusayım diye haftalardır evden hiç çıkmıyorum. Bende bebeğimle uğraşırken oda kahvaltı hazırlıyordu. Hatta hazırladı bi çayın pişmesi kaldı. İçeride telefona bakıyordu bende bebeği tut ben çantasını hazırlayım hemen dedim. Sonra bi elinde telefon bi elinde bebek bana çaya bak gibi emir kipiyke konuştu. Gece de bebek uyutmadu uykusunda almadı bi kaçda ilgilendi mamasını falan verdi. Değişik davranışlara büründü anlam veremediğim. Bana emir kipiyle komulunca bende ver bebeği bak kendin dedim sonra başladı bana küfür etmeye ama normal keliemelr değil beni ağlattı resmen sonra kavga uzadı büyüdü. Kendisi kahvaltıyı yaptı ben lohusayım ve emziren bi annryim bana bunları neden yaşatıyor bilemedim sonra kavga baya büyüyünce ailemi aradım çünkü çaresizim babamla annem geldi ve onların yanında da yapacagını yaptı bende bebeğin ihtiyaçlarını kendi ne bi kaç eşya aldım babamgile geldim iki gündür burdayım bugünde aşısı vardı bebeğimin ve hiç merak edipte sormadı pişman olur mu sizce ararmı. zaten dışarıya gitme ortamı yoktur arkadaş falan hep bizimle vakit geçirir. Şimdi yokluğumuzu anlar mı acaba
Eşimle tartıştım ailemin yanına geldim?