Şimdi şöyle 1 senelik evliyim tatile gittik geldik derken bayağı bir süredir ailesinin yanına gitmedik zaten hani öyle yakın yerde de değiller her hafta sonu da gidelim olmuyor.
neyse eşim de izinde olduğu için gidelim çıksın aradan dedi. Yarın gidelim falan yaptı bende tamam dedim ve bu sefer onlara haber vermeden gidelim diyoruz. Çünkü sağ olsun annesi hiçbir zaman öyle arayıp müsait misiniz diye sormak gibi zahmete girmiyor çat diye geliyor kalıyor bir yukarda bir bende takılıyor. En üst katımda da eltim oturuyor. Otel gibi kullanıyor bizi.
neyse şimdi benim kayınvalidem yemek yapan öyle ağırlayan kızım kızım oğlum oğlum diyen birisi değil tam bir soğuk nevale buzluk desem yeridir.
eşim diyor ki akşama doğru gidelim babam zaten işte oluyor gündüz işte bir gün kalırız sabah kahvaltıdan sonra evimize geliriz.
ama şimdi gittiğimiz zaman bu kadın yemek yapmamış olacak yemeği bana kitleyecek falan diye kendimce kuruntu yapıyorum ve inanın onun evinde elimi tuzluğuna bile sürmek istemiyorum çünkü leş gibi. Ayrıca neden misafirliğe gittiğin yerde yemeklerini yapayım diyorum kendime.. 2 kızı var biri hadi çalışıyor ama diğeri evde bütün gün.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer