Babamın isinde calısıyorum 60 yasında bir adamın yanında ama çokk huysuz espriden bile anlamıyor yanlıs yere çekiyor pisliğin teki ama babam çıkamazsın işten yoksa başka işte de çalıştırmam evlendiririm milletin adamı daha kötü davranır diyor bu yaslı adam çok pis çok hakaret ediyor karısıyla bile anlaşamıyor bıktım ne yapıcam ayrıca çok sapık iğrenç biri herkesin içinde malıymışım gibi bağırıyor hata yapmasamda
Güncellemeler
1 yıl
60 olan babam değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşınız kaç reşitseniz eğer kendi kararlarınızı verebilecek yaştasınızdır babanla bu konuyu bize anlattığın gibi anlat daha da diretirse başka iş bulacağını soyle
19 um babam evlendiririm kocan seni döver öldürür arkanda olmam diyor
Eski kafalı işte evlenmek istemiyorum de kendi sınırlarını koy
Keşke öyle olsa. Keşke babam pasif güzel kardeşim teki olsaymış
Ga var olsaymış
T
karısı dediğin annen diilmi. sesini çıkarma çalış. huyunu suyunu bilmiyomusun adamın aw
Hayır bu adam normal işçi üst kademe
hee babanın yanında çalışan bi adamın.. ok. anladım. tersle adamı.
Tersliyorum daha kötü şöyle diyeyim staja gelen yaşıtım 3 4 erkek oldu hepsi kavga edip istifa etti ben çıkamıyorum babam tehdit ediyor
babamda acımasızmış. bu 60 lık adam ne yapsa baban göz yumar. sen suçlu olursun. ama fazla yanaşma
Ya evet eğiliyorum bakıyor oda da gizlice bakıyor birden bağırıyor işimi düzgün yapıyorum sen adam mı oldun diyor telefonum da annemle konuşuyordum erkekle konuşuyorsun diyor namusuma laf atıyor Allah cezasını versin çıkarsın
tehlikeli. el atarsa bigün şaşırma.
Sende ona bağır ters yap onlar o dilden anlar
Haklısın ben saygısızlık yapmak istemiyordum ama 1 yıl çürütttü resmen daha 19 um staja gelen 4 erkek onunla kavga edip istifa etti ben tehditlerle duruyorum
Sen kötü davran kimsin vs diye babanda görecektir bunu
cehalet off off çok kötü
😢 babam neler neler diyor
Sana sarkıntılık ediyor anladığım kadarıyla
Hem o hem bağırıyor hakaret ediyor sürekli vücuduma bakıyor eğilince varya erkeklerden midem bulandı babam bir yanda o bir yanda bıktım
Sana baktığını söyledin mi banana
Diyemem babam onu savunur beni rezil eder bilerek kötü adamlarla evlendirir dövdürtür öldürtür bile açıkça dedi ve yaptılar önceden kız kuzenime bunu. Kızı öldürttüler eşine adam onlar yüzünden katil oldu
sizin orada kız çocuğuna insan yerine koyulmuyor heralde
Adam göz koymuş sana
Umarım tez vakitte cenazesi çıkar bıktım çünkü
Anne ne söylesen
Annem de babamdan korkuyor bak benim babam normal değil temiz biri de değil kendi kızını ölümle tehdit ediyor anneme neler yapmıştı ayrıca annemle 15 yaşında evlendi kadın babamın haberi olmadan şu içemez hale geldi korkudan
kaç o evden desem
bulurlar dersin öldürürler dersin
E yani tüm Aksaray’da tanıdığı var ben de hiç il dışına çıkmadım birsey yapamam
kaç yaşındasın
19 um
takip etmeni rica etsem
Tabi
yazdım
Ben de
Baban nereli.
Aksaray
Kendi hayatını kazanmaya bak. Zor bir durum. Keşke abin olsa sana sahip çıksa.
Keşke keşke. Evlenme yol değil çalışma yol değil okadar kötü bir durum ki kız olduğum için hepsi inanır mısın erkek kuzenlerime öyle değillet
Güçlü olmak zorundasın. Üzücü bir durum.
Evlenirsem eşime öldürtürmüş sen olsan evlenir misin yoksa işte tacizle devam mı edersin küfür hakaret taciz le
Bababana sole
Söylüyorum dinleyeceksin eşin seni döver de ses edemezsin arkanda olmam öldürse de diyor 😢
Nasil bi tarikata gelmişin kizim sen :D
Allah cezalarını versin iş Anadolu cehaleti işte şeytan diyor git lesbiyen ol kızla evlen kapak olsun