Ne yapmalıyım lütfen akıl verin?

ISevgilimin yaşı olduğu için bir an önce evlenmek istiyrodu. Ben de okuyorum bitirmeme 2 sene kalmıştı hatta evlendifimiz de 1 sene kalacaktı. okurken evlenmeyi düşündük karar aldık. Sonra bu bana dediki telefonda sohbet ederken senin evliyken okula giderken yol paranı kim verecek dedi ben de düğünde takılan altınların bi tanesiyle yol paramı karşılarım sabrederiz nasılsa okul bitince işime başlarım hemen dedim. Sonra peki okulda karnın acikacak dedi bende nolucak bi tost yerim dedim bana dediki senin tost paranı kim verecek dedi. Bende canım gibi bi işte çalışırken falan dedim. Sizce bu laflardan sonra ayrilmali miyim? İnsan hem seni çok seviyorum dediği insana bunları söyler mi? İlişkimizin başında esnaf olduğu icin annem onu istemiyordum daha iyilerini bulursun diye bu da bana dediki ben sana bakarım hiç merak etme gibi laf kullandı. Ama şimdiden bu sözleri söylüyor şimdi diyeceksiniz ki okumanı istemiyor falan tamam öyle dahi olsa bu şekilde denir mi? Böyle söylediğine göre cimrilikten değil mi?

Ne yapmalıyım lütfen akıl verin?