Eşcinselim ve bir kızdan hoşlanıyorum hemde ölümüne aylardır ben bir hata ettim pişmanım ama elimden bir şey gelmiyor onun annesine küfür ettim ağır bi küfürdü o da bunu gördü ve benle zaten samimi yakın değilken iyice koptu benden bunun annesi çok acı çekerek vefat etti bende ona sinirlendiğim için bir başkasına dedim bunun annesini... o kişide bunu ona söylemiş buda benden uzaklaştı ama bişey demedi çok utangaç çekingen biri ama sırf annesine ettiğim küfürden dolayı benden aylardır kaçıyor her yolu denedim konuşmak için o kadar soğuk konuşuyor ki zorla resmen başkası olsa biliyorum hayatı zindan ederdi fakat o içine attı büyük ihtimal bilmiyorum annesine ettiğim küfürden ötürü böyle oldu ne yapmam lazım bu yüzden benden uzak diye düşünüyorum bugün buluşucaz çok heyecanlıyım ne demem gerekiyor sizce elim ayağım dolaştı heyecandan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kendin söylemişsin zaten annesi çok acı çekerek öldü demişsin ve sen ölmüş anasına küfür etmişsin olacak iş değil cinayet sebebi onun ne hissettiğini bilemezsin seni affetmesi zor ama buluştuğunda güzel bir şekilde giyin ve konuş. Anlattığına bakılırsa sessiz biri dinleyecektir01 Yorumla
Soran1 yılUmarımmm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılDefolup gitmen o sadece başta küfür ettin saniyo dimi bide
0307 Yorumla
Soran1 yılNediyosun? * . k
Soran1 yılAyyy sen misin beyin*siz hiç uğraşamam senle 21.00 da alıcak beni çok heyecanlıyım keyfimi sen dahil kimse bozamaz
Soran1 yılKız engelimi kaldırda görüntülü ara beni ciddiyim! Ne giyeceğime karar veremedim yav
Soran1 yılYav ne be * . k dedim
Cevap sahibi1 yılSs var ne dediğini biliyoruz
Cevap sahibi1 yılNe giyersen giy o iğrenç fiziğine yakismiycagina gore
Soran1 yılYa ne diyosun cidden * . k ne ssi
Soran1 yılNeee puhahahahaha canım o kilolar ödemmiş ve verdim gayet fitim kötü olsam buluşmak istemem zaten
Cevap sahibi1 yılGörürsün kesi sen ok?
Soran1 yılAyrıca sen yoksun artık bence daha fazla uzatma geldiğin gibi inine dön
Cevap sahibi1 yılOdemse ödem yine bok gibidir kilolusun
Soran1 yılHahahahahah aynenss askoo
Soran1 yılCiddiyim bu arada cidden ne giyeceğime karar veremedim beni ara da bak bir nasıl olmuşummm
Cevap sahibi1 yılBok gibi
Soran1 yılKızım zaten inanmadım artık bıraktım dediğine ama istediğini yap inan umrum dışı çünkü benle buluşmayı kabul etti 21 de motorla gelecek binicem ve sessiz sakin bir yerde konuşucam
Soran1 yılBeklediğim sonuca vardım nihayetinde sen bile bozamazsın bunu zaten üstümdeki kara bulut sendin ay yürü git
Cevap sahibi1 yılBıraktım demedim uzaklaştım cidden çok sıkıldım istediğine inan hala seviyorum
Soran1 yılAynen uzaklaştığın için hala takipleşiyorsunuz tabi
Soran1 yılSala. k sanma beni bu kadar
Soran1 yılAylardır hiç yoktun zaten diyordun hep şimdi var oluşumu o daha iyi hatırlıcak çektiğim çilelere deyicek bugün ve asıl sen hiç olmadığın gibi olmayacaksın o kadar mutluyum ki bunu anlatamam
Soran1 yılBeni aylardır sen üzdün hiç yoktun zaten seni istemiyor falan ne olursa olsun sonuca bak sen ve defolup git artık hayatından
Soran1 yılEngelimi kaldır bişey konuşucam seninle
Soran1 yılCiddi bir şekilde aynı şeyleri konuşmadan konuşucam ama acil kaldır engelimi
Soran1 yılKaldıracak mısın kaldırmayacaksan aklımdaki fikri yapıcam
Cevap sahibi1 yılNe var yine cidden bıktım yeter ya
Soran1 yılAcil engelimi kaldır
Cevap sahibi1 yılLan ne var burdan de
Soran1 yılDiyemem herkese açık mal mısın
Cevap sahibi1 yılNe alaka ne diyeceksin
Cevap sahibi1 yılKonu ne? Dunse dinlemek istemiyorum
Soran1 yılDün değil söyleyeceklerim var uzatma açacaksan aç açmayacaksan gidiyorum
Cevap sahibi1 yılNoluyo ya
Cevap sahibi1 yılAq
Soran1 yılEngeli aç daha bitmedi
Soran1 yılCanıma kıyıcam ben ve bunun sebebi sensin
Soran1 yılO benden hala uzak ve istemiyor bunun tek sebebi sensin bana bir şey olursa sensin sebebi diyeceklerim bu kadar
Cevap sahibi1 yılValla yeter ya
Cevap sahibi1 yılUmurum da değil
Soran1 yılSen eğer iyi bir insan olsaydın ilk ben senden yardım istediğimde ondan hoşlanmazdın uzak kalırdın benim sebebim olacağını bile bile sen kendini düşündün sadece
Soran1 yılBana bak senin her bir bokunu buldum 🤣
Soran1 yılŞaka yaptım
Soran1 yılOna herşeyi attım ona acıdığını istemediğinin mesajlarını attım
Cevap sahibi1 yılAcidigini derken ne sacmaliyosun?
Cevap sahibi1 yılİnstaya gel
Soran1 yılHahahah noldu kız kezo
Soran1 yıl2 saat önce ona yazdım instagramdan silmek istediği mesajları silip sana veriyor dedim hakkında neler diyor hala inanıyor musun dedim konuştuk ve instagramını ağız yapıyor vermez daha öncesinde vermiş fakat şimdi vermez cesareti yok çünkü konuştuğu şeyler duruyor dedim :))
Soran1 yılKudurmadığına göre hala konuşuyorsunuz demek:))) ama zehiri aklına saldım sanma sana güveniyor içine şüphe düştü ve böyle böyle senden uzaklaşacak o utanıyor eminim adımdan daha çok hatta sana bir şey diyemiyordur ama sana asla güvenmediğime imzamı atarım gurptada diyosun isntagramımı vereyim bak ama her boku siliyorsun bunu ona söyledim o da öyle düşünüyor eminim ki
Soran1 yılBu arada takipleşmeden çıkmışsın hahaahaha bugün gördüm çok mutluyum kız
Soran1 yılPislik lezbiyenlere adımı verip buna yazın diyosun
Soran1 yılOna söyle engelimi kaldırsın
Soran1 yılGruptan çıkıp durmasın yeter söyledim bana lez kadının yazdığını
Soran1 yılO kadını sen saldın üzerime demi
Soran1 yılSeninle bişey konuşmam gerekiyor acil bana dönüş yap
Soran1 yılAcil diyorum
Soran1 yılBaksanaaa
Soran1 yılWhatsaptan konuşuyoruz şu an
Soran1 yılNe yapıp ne edip bu işe son vericem bunu böyle bil arkadaşlarım bile senden nefret etti onlarla beraber çözüm arıyoruz bak gör seni nasıl pişman edicem
Soran1 yılSenin ciddiye almadığın yerleri nasıl ciddiye alacaksın varya gözüne soka soka aldırıcam sana hayatımdan senden nefret ettiğim kadar kimseden etmedim sen şeytanın ta kendisisin
Soran1 yılNe usanmaz ne bıkmaz bir insansın sen a. k onu kandırabilirsin ama başkasını asla yani beni aylarca sülük gibi yapıştın bugünde aklımdasın artık bak dayanamıyorum ya si. tir ol git ya da ben seni çok fena bir şekilde defedicem sınırlarımı zorlamak üzereyim..
Soran1 yıl
Soran1 yıl
Soran1 yılMilletde cevaplayacak bir şey bulamıyor sana ezikkk
Cevap sahibi1 yılGördüm jsjsjsjsj
Cevap sahibi1 yılMillet okumaya useniyor sana yazik
Soran1 yılHala vazgeçmeyecek misin ciddi bir şekilde soruyorum
Soran1 yılİnstagramdan engellimi kaldır son konuşma yapicam seninle ondan sonra gerçekten bırakıcam çünkü ben çok yoruldum cidden diyorum son konuşma olacak
Cevap sahibi1 yılSon? Bu kaçıncı
Soran1 yılCidden son adam akıllı konuşmak istiyorum düzgünce hemen engelleme kötü bir şey demeyeceğim cidden
Soran1 yılKavga edince bir şey değişmiyor zaten cidden söz veriyorum insan gibi konuşup gidicem
Cevap sahibi1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılKaldırdım
Soran1 yılAyy kız takipleşmiyorsunuz artık 🤣🤣 çıkarmış
Soran1 yılKız diğer soru kalkmış yazamadım
Soran1 yılÜzgünüm fakat sen istedin böyle olmasını
Soran1 yılİçimde bir mutluluk var anlatamam sanaaaa ecrinsss😀
Soran1 yılAşkmış adı nerden bileyim böyle zulüm olur mu gözünü seveyimmmm ahhh ellerim titriyor off bi ateş basıyor öyle sev ki beni kalbim tekliyor ah gel hasta gibiyim s❤️e bakması ne zormuş ah o güzel gülüşüne
Soran1 yılÖyle gülmek olur muuuu veletttt off bi ateş basiyorrrr icime sokasım geliyor noldu sevgilim diyomuş birde bana şarkıda ki gibi😍😂❤️🔥
Soran1 yılHadi yaa gel kalbime yatıya destan yazalım kara sevdaya ibret olsun aşkımız tüm dünyaya offf olamam asla yerine birini koyamam aslaa ooof düştüm aşka çok mutluyum * . k
Soran1 yılEcrin acil bak ecrin
Soran1 yılSana bir sır vereceğim gölgeler dinle çok güzel 🤣ciddiyim
Soran1 yılHala soru soruyor ya kızım o seni napsın * . k yalancı pi*sliğin tekisin hala evlenebilirmiyiz diyo bide sana güvendiğini mi sanıyosun a. khmak ayy burada bile çıkıyor karşıma ya neee bide boydan foto mu attın? Ohaaa lan sen bana laf ediyodun boydan foto mu attın bide o.. spuuu çocuğu bide bana diyodu oynak pi. ç senin ciğerini biliyorum ben hep biliyordum zaten yalanlar attın yok duygusal aşığım he aynen aynen pislik o.. rspu seni sapık kaldırma sorularından görüşlerimi pislik
Soran1 yıl
Soran1 yılburada bile kendini gibi lanet soruların karşıma çıkıyor * . k birde 2 kere aynı soruyu sormuş zır deli
Soran1 yılSana anca anan yardım eder 40 tanede sorsan siz olmayacaksınız bunu o kafana sok o fotonuda bir yerine so. k pislik seni lanet
Soran1 yılHahahaha birde yalan atıyorsun Seksi vücudu var demiş hahahahahah o sana ölse Seksi vücudun var demez kimi yiyorsun git bari tutarlı salla da inansinlar
Soran1 yılEngelimi aç çabuk sana bişey atıcam ordan geçtim az önce dişciden gelirken acil aç ayyy abii çabuk
Soran1 yılÇalıştığı yerden geçtim kapının önünden cidden geçtim abiii fotoğraf bile çektim
Soran1 yılEngelimi aç seninle konuşmak istiyorum naparsan yap sonra ama aç mutlaka engelimi önemli olmasa ısrar etmem
Soran1 yılSen naptın
Soran1 yılİstediğini yap * bile değil ne yaptığın neden yaptığımı düşünmeyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum sinirlenmiş birşeyler yazmış bana fakat umrumda değil zamanla anlar niye yaptığımı sana gelecek olursan sen onu sevmedin hiç bir zaman biseksüel bir manya. ksın erkeklere dibinin düştüğünü göremeyecek kadar kör değilim onada bana attığın yalanı attın muhtemelen ama görecek senin gerçek yüzünü bi dediğinin diğerinden farklı olduğunu ruhsuz değişken olduğunu görecek ve emin ol senden çoktan soğudu o sen yapıştın yakasına gitmek bilmiyorsun sen onu sevmiyorsun takıntılı manyağın tekisin
Cevap sahibi1 yılBeni kendinle karistirma yeter
Soran1 yılŞimdi kendisine yazıcam wpden konuşurum anlatırım kendimi kaç ay olmuş zaten ben onları atalı ve şunuda söylücem biseksüel o böyle birşeyin yalanını neden sana atayım diycem sonuçta böyle yalan atarak elime bir şey geçmeyeceğini bilir sen varya sen öyle bir şeytansın ki kendini bilmez ucube
Soran1 yılİnstagramdan engelimi aç insan gibi konuşucaz
Soran1 yılKandırma onu artık
Soran1 yılEline ne geçiyo kandırarak lezbiyen olmadığın halde niye kandırıyosun milleti hasta misin kızım sen bu nasıl bi kafa yapısı
Cevap sahibi1 yılBen onu kandirmiyorum
Cevap sahibi1 yılSensin hasta lezbiyenim ne biseksueli
Soran1 yılYalancı yalancısın sen
Soran1 yılKendisine söyle wpden engelimi kaldırsın veya ingten grup kursun bak yeter cidden yeter bak delirmek üzereyim yalan atma artık
Cevap sahibi1 yılSensin yalancı sorduğun soruda bile lezbiyen miyim bilmiyorum diyosun
Cevap sahibi1 yılBeni kendinle karistirma
Soran1 yılHe aynen sen benden beter yılansın
Soran1 yılSorum kalkmasın diye yazdım ben onu direkt cinsellik etiketi olunca kalkıyor cunku aptal
Soran1 yılOlmasam böyle mi olurum
Soran1 yılEn azından biseks olupta lezbiyenim diye keklemiyorum milleti
Cevap sahibi1 yılLan mal kendin demişsin lezmiyim bilmiyorum ama onu çok istiyorum diye
Soran1 yılEvet kalkmasın diye dedim
Cevap sahibi1 yılBiseksuel flnda deilim popondan uydurup durma artik
Soran1 yılLez olmasam o harici kızları beğenmem sevmem anlamıyor
Cevap sahibi1 yılpopondan
Soran1 yılŞu engelimi kaldır ulu orta bunu mu konuşucaz
Cevap sahibi1 yılKendisi duzeltiyo
Soran1 yılBilmiyordum lez olduğumu anlamicak kadar senmiyim ben
Soran1 yılYa tartışmaya hiç niyetim yok inan
Soran1 yılKaldır adam akıllı konuşalım
Soran1 yılKorkma yemem seni
Soran1 yılKaldıracak mısın bende seninle konuşmaya meraklı değilim merak etme
Cevap sahibi1 yılNe istiyosun
Soran1 yılKaldıracak mısın kaldıramayacak mısın hesabımı kapatıyorum artık
Soran1 yılİnstagram hesabımıda kapatıcam yazacaksan seri yaz
Cevap sahibi1 yılYine edebiyat yapıcaksin sürekli aynı dongu
Soran1 yılHayır il
Soran1 yılHayır yapmıcam yoruldum ben inan
Cevap sahibi1 yıl2gun sonra yine acarsin
Cevap sahibi1 yılBende yoruldum
Soran1 yılFarkındaysan arkadaşıma yazmış bana neler demiş şu an sana saldırmam gerekiyodu ama umrumda bile değil ona bıraktım ben
Soran1 yılHayır açmıcam artık herşeyim bitti benim
Soran1 yılKaldiracaksan kaldır kapatıcam
Cevap sahibi1 yılBenim hiç bişey yapmadığımi biliyosun
Soran1 yılKaldırsana
Cevap sahibi1 yılBoş yere saldirma
Soran1 yılBunları tartışmak istemiyorum çok kötü haldeyim
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum Selda cidden çok sıkıldım
Soran1 yılSon kez sana bir konuşma yapıp gidicem buna izin ver kapaticam hesabımı
Cevap sahibi1 yılBu kaçıncı son ya en sonda aynıydı hatta baya şaşırmıştım en fazla bı hafta verdim ertesi gün yine aynisin
Cevap sahibi1 yılBen kimim ki bana niye konuşma yapmak istoyosun
Soran1 yılTamam sen bilirsin
Soran1 yılHala diyo
Soran1 yılSon kez diyorum açacaksan aç acmayacaksan gidicem kapatıyorum diyorum uzatmaya devam edeceksen hiç o kafada değilim
Cevap sahibi1 yılNabicaksin? Duygusal konuşma yapıp vicdan azabına girmemi falan mi bekliyosum
Cevap sahibi1 yılEzberledim artik
Soran1 yılSen ciddiliğimi göremeyecek kadar kör müsün
Soran1 yılKaldır kaldırıyosan 2 cümle bir şey diyip gidicem
Soran1 yılBen onu o kadar çok sevdim ki herşeyden çok önde tuttum bunu sen asla anlayamazsın şimdi diyeceksin zarar verdin evet verdim ama bu konuda pişman olduğum kadar hiç birşeyde pişman olmadım ana sen onu benden alan tek insan oldun bahanem değilsin hayatımın içine sıçan tek insansın beni sen çaresizliğe sürükledin çabuk pes eden biriyken savaştım ben hemde sonuna kadar sana rağmen vazgeçmedim her yolu denedim olmadı bitti gitti artık ne onu sevmekten vazgeçebildim ne de seni yok edebildim olmadı başaramadım ben onu sonsuza kadar kaybettim ben çok
Soran1 yılyoruldum artık herşeyden çok mu bişey istedim ya çok mu sadece onunla olmak istedim reel olmasada konuşsun istedim ikimiz konuşalım çözelim istedim ama olmadı sen elinden geleni yaptın onu benden soğutmak için o da hazırmış soğumaya zaten bunları ağlayarak yazıyorum inanmazsan ara görüntülü ama umrumda değil sen onu sevmedin sen ona
Soran1 yılsaplandın biseks olduğun halde lezim diye kandırdın başta beni sonra onu ama o göremedi benim gördüklerimi göremedi
Soran1 yılElbet görecek o da gerçekler her zaman er ya da geç ortaya çıkar böyle bir şey vardır bilir misin bilmem
Soran1 yılSen onu sevmedin sen sadece onu beğendin sen ona aşık değilsin bak bundan o kadar eminim ki biseksüel olup lezbiyenim diye basit yalan atan birinden her şey beklenir zaten
Soran1 yılOndan soğudun belkide ama sırf bana inat gitmiyosun artık bu şekilde düşünüyorum ama ben onu inat uğruna değil sen yokkende sen varkende hayatımda ilk defa birini sevdim ben ilk defaaaa ilkkkk anlıyo musun ilk bunları için kan ağlaya ağlaya yazmak sen ne demek bilemezsin bunları
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/iv9s01i bugün ordan geçtim ve çalıştığı yerin fotosunu çektim galeride kalsın diye belki onu görürüm diye ama yoktu sanırım
Soran1 yılBen artık gidiyorum ne b. ok yersen ye seninle kapışmak için sevmedim ben onu başından beri seninle konuşmam hataydı zaten ben onu yine sen yokmuşsun gibi seviyorum hadi bye
Soran1 yılHesabımı kapatmıcam belki yazar bir gün:) ben seninle uğraşmayı bırakıyorum sadece hadi bay
Soran1 yılSen olmasaydın o seni değil beni savunurdu bana sahip çıkardı sevseydi beni eğer gerçekten sevseydi ben inanıyorum utansada kolumdan tutar sahip çıkardı bana ve o olsa hayatımda sadece ben dünyanın en mutlu en güven insanı olurdum sen benim hayallerimi mutluluğumu sevdamı elimden aldın dahada bir şey demiyorum sana
Soran1 yılBöyle kıza nasıl yaklaşılması lazım? ↗ (help mee ecrins başından beri sen biliyosun belki yardımcı olursun kız hahaah ma*l seni bak bak insanlar bile üzüldü bana sen anlamıyorsun bi
Cevap sahibi1 yılBak Selda senden degil bı tane bin tanede olsa umrum değil. Ben onu seviyorum ve sevicem. git ne yaparsan yap defol artık ne yilisik laftan sözden anlamayan biri çıktın yeter
Soran1 yılBenim seninle bir derdim yok aşko farkındaysan soruda yer vermeyecek kadar gözümde yoksun
Soran1 yılBin tane daha olsa yine aşkımın önünde durur savaşırım diyosun yani öyle mi
Soran1 yılTamam o zaman zaten yapacaklarım yola çoktan çıktı bir noktama bakar
Cevap sahibi1 yılAynen oyle
Soran1 yılAma seninle uğraşmıycam bunu fark edemeyene artık onu nasıl sevdiğimi ister bilsin ister bilmesin ne kadar sevsemde beni delirten sensizliğiyle bırakan o oldu sadece haklısın aslında kimsenin suçu yok
Cevap sahibi1 yılYazık insanlara ya soruna gelen görüşler çok komik
Cevap sahibi1 yılKaç tane sordun bu sorudan
Soran1 yılBütün suç onun bana karşı kör sana karşı kör olmamasıydı ne kadar sevsemde ölsemde yolunda anlamadı
Soran1 yılSananeeee
Soran1 yılKomikliği bi tarafına so. k öyle gül
Cevap sahibi1 yılYeter artık sorma
Soran1 yılSensin aramıza giren sensin onunda bunu görmemesi en büyük suç
Soran1 yılSanane seni geren ne hayırdır kızım
Soran1 yılVazgeçeceksin başka çaren yok
Cevap sahibi1 yılYine mi suçu bana atiyosun? Ben yokkende bı fark yoktu anla artık sunu
Soran1 yılBen onu bu kadar severken kimseye bırakmam bunu anlamadın hata sende
Cevap sahibi1 yılAtma ne diye atiyosun yeter
Soran1 yılOna aşık olduğun için benim ona kötü davranmamı bahane ederek içini rahatlatmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi1 yılO senin değil bı malda değil onu o canım kafana sok
Cevap sahibi1 yılcanım
Cevap sahibi1 yılKendisi duzeltiyo beyinsiz aklına sok
Soran1 yılHerşeyi sana bırakırım ama sevdiğimi asla sende bunu bir türlü anlamadın ne güzellikle ne kötülükle
Cevap sahibi1 yılBunların hiç birini yapmamış olsamda yine sevsen yine umrum değil.
Cevap sahibi1 yılOlsanda
Soran1 yılBen onu ölümüne sevdim ölümüne hayatımda ilk kimseyi böyle sevmedim ben ben onun için herşeyden vazgeçerim herkesi bırakıp ona doğru koştukça yoluma hep engel koydun
Cevap sahibi1 yılO senin değil bunu anla önce o bı mal değil düzgün konuş sana soran mi var sen kimsin
Cevap sahibi1 yılHerşeyi kendin yaptın yeter
Soran1 yılUygulama atıyo aç şu engeli
Soran1 yılNee ben bunları yapmamış olsamda sevmem umrunda değil?
Cevap sahibi1 yılEvet değil
Soran1 yılBencilsin çünkü karakter yoksunusun başından beri gayemi amacımı biliyodun ne kadar sevdiğimi biliyodun ama kalbine engel çıkamadın benim olanı benden almaya çalıştın
Soran1 yılAç şu engeli burdan yapabiliyorsan ordan da yazarsın aç konuş
Cevap sahibi1 yılSenin falan değil
Soran1 yılTamam şu engeli aç
Soran1 yılKimseyi karıştırma engelimi aç konuşmak istiyorum seninle aynı şeyleri konuşmucam bak rezil olduk zaten
Cevap sahibi1 yılNe konusucaz?
Soran1 yılAciyo musun açmıyor musun
Soran1 yılNe olursa burdan hodri meydan okuyosun bende insan gibi konuşalım istiyorum kaç gündür
Cevap sahibi1 yılBu kaçıncı konuşma ne konuşmak istiyosun sürekli aynı
Cevap sahibi1 yılNe ne bekliyosun?
Soran1 yılSeni suçluyorum dedim mi? Hayır aynı konuşmaları yapacak kadar bende sıkıldım sen insansan bende insanım
Cevap sahibi1 yılEe o zaman
Soran1 yılEngelimi aç görüşü kaldırıcam çok uzun herkes görüyor
Soran1 yılLan konuşacaklarım var diyorum inadın batsın anlamıyor musun
Cevap sahibi1 yılKimseyi suclayamazsin ki zatn onuda. dünde aynısını dedim aynı şeyleri yazmışsın yine
Soran1 yılOnunla ilgili konuşma yapmıcam ikimiz konuşucaz artık bir yere varmak istiyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılNe konusucaksin diyorum
Cevap sahibi1 yılBen onu seviyorum
Soran1 yılİkimiz konuşucaz onsuz onun haberi olmadan bunu yapabilecek kadar güvenilir değilsin gerçi ama sonuçta soylesen bile onla alakalı değil söylerim kendisine
Soran1 yılTamam konuşalım diyorum niye bu kadar korkaksın
Cevap sahibi1 yılNe konusucaksan benle
Cevap sahibi1 yılOnu seviyorum kısa ve net
Soran1 yılLan şimdiye kadar konuşmuştuk ikidebir aynı soru konuşucaz diyorum engelleme adam akıllı konuşalım bak yoksa ben delirdim bak zorluyorsun beni yeter gel şuraya insan gibi konuşalım
Soran1 yılOnunla ilgili değil diyorum anlaaaaaaaaa sev sevme konu o değil bekliyorum geliyosan gel gelmiyosan yazma burdan
Soran1 yılSence ben intihar edermiyim yav hala umudum var zamana biraktim ben beybi
Soran1 yılM... k diyorum yav gidiyo
Soran1 yılSeni bıktırmaya çalışıyorum ama bıkmıyorsun
Soran1 yılEngelle işim yok seninle arkadaşımdan gruba attığı yeni videoları istedim atar bakarım şimdilik böyle idare ederim zamana kalmış aşko
Cevap sahibi1 yılNe kadar igrencsn aq neyse ne yaparsan yal
Soran1 yılKorktun mu
Soran1 yılCidden insan sevmekten sıkılır o kadar darlıyorum sıkılmadın mı onu sevmekten
Cevap sahibi1 yılHayır
Soran1 yılSana aşkını bile yaşamana izin vermiyorum darlanmadınmı be
Soran1 yılZaten bıraktım kızım seni farkındaysan eskisi gibi derdim yok senle o isterse gelir istemezse de yapacak birşeyim yok zorla olmuyor
Soran1 yılYeni videosu gelirse atayım mı sana ciddiyim ama her bokumu gidip yetiştirme cidden valla insanca dedim yani ona desen bile sorun değil benim için attıysa sevdiğim için arkadaşımdan istiyorum bir şekilde yani onu ilgilendirmiyo seviyorum sonuç olarak
Soran1 yılKaldırıyorum * . k görüşü herkes görüyor
Soran1 yılKalkmıyor yav
Soran1 yılM... . k neyse kalsın sıkıldım cidden ay ben niye sana yazdım bye
Soran1 yılYeni videoları arkadaşım attı atmamı istiyosan engeli kaldır cidden 3 gün öncekiler şu an attı 🤣 ASDFADFDADSDADS atmamı istiyosan engeli kaldır atayım hiçbişey demicem valla sanada üzüldüm hakkın gel kız gel
Soran1 yılGidip söyle umrumda değil bu arada sonuçta atmış bende rica ettim istedim atmamış olsaydı alamazdim kendi atmış kim isterse alır yani seviyorum ve istedim söyleyeceksen söyle yani ha söylemem at bana diyorsan atarım aşko
Soran1 yılİstiyorsan videoları aç engelimi atayım taze taze 🤣
Soran1 yılÖldün umarım cevap gelmediğine göre umarımmmm
Soran1 yılKıızzz ecrinsss öldün mü kız
Soran1 yılVeletin yeni videoları geldi 🤣görmek ister misin ciddiyim valla kızzz ecrinsss
Soran1 yılSevdiğini kavuşturmaya geldim kıızzz benim kadar iyi insan var mı acabaa kıymetim bilinmiyor
Soran1 yılEfe malınında grupta videoları varmış galiba ya bacım bu kapıdan girer girmez su dökmüş sonra gruba söylemiş bunada gülmüşler video çek diye o haliyle çekmiş nasıl utanıyor puhahahahaha
Atarım sana ama karşılıklı
Soran1 yılOro.. spuu dedim bacım ne a. k ay neyse şaka kız aticam valla karşılıksız nedense çok mutluyum 2 gündür istiyosan kaldır engeli atayım veletimi
Soran1 yılİyi sen bilirsin 🤣ilk defa karşılıksız dedim sanada hak verdim aşko ama istemiyorsan niye atayım 🤣
Soran1 yılBen spora gidiyorum aşkoo bye
Soran1 yılBu arada sana çok önemli anlatmam gereken şeyler var bence ciddiye al
Soran1 yılKararını ver engelimi aç açmıyorsan bidaha yazmıcam ama dinlemen gerekiyor anlatacaklarımı sen biliyosun
Soran1 yılSana diyorum * ... k tamam şaka anlatacaklarım yok fakat videoları görmek istemiyor musun cidden dün aldım gruptan kendime indirdim kaldır engelimi atayım sanada sevap işleyim tabi Allah varsa 🤣
Soran1 yılSon kez diyorum eğer istiyorsan atarım ciddiyim
Soran1 yılEvet aşko engelliyorsun iyilik yapıyorum daha ne istiyorsun aşk olsun
Soran1 yılVideoları istiyordun bende sana iyilik yapıyorum kaldır engeli atayım dedim aşko ne var bunda
Soran1 yılLan kullanıcı adımı niye burada paylaştın sil a. mk yazacaklar şimdi
Soran1 yılA. k mali son kez soruyorum istiyor musun istemiyor musun cidden atıcam diyorum anlamıyor
Soran1 yılİyi sen bilirsin bye yalan atıcak olsam atmam demem demi ama sende anlıcak kafa olmadığı için bu kez iyilik yaparız kötü oluruz ama banane ben dedim sen uzatıyosun bye
Soran1 yılAbiii çabuk engelimi kaldir berfin bi hikaye atmış acil görmen lazım bu neee
Soran1 yılSırf atmak için kaldır diyorum şoktayım çabuk
Soran1 yılBana bak yazma meraklısı değilim ama o çok mu hasta konuşuyor musunuz durumu ne nolmuş birden bire ona
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/f3cx3wt abi delircem bi öğren haber et a.. k kala kala sana kaldım ya durumu neymiş neden hasta olmuş bu kadar öğren bir şekilde haber et bana meraktan çatladım
Soran1 yılAmeliyat mı oldu yoksa a. k lan hiçbişeyden haberim yok bana acil yaz öğrenince
Soran1 yılSen biliyosun demi abi biriniz söyleyin bana kafayı yicem niye bu kadar hasta olmuş bu nesi var?
Soran1 yılÖğrendim gerek kalmadı a. k niye bu kadar hasta olmuş bu acaba nesi var ya abi bişey diyin bana kafayı yiycem ay s. git senden medet umcağıma bir şekilde öğrenirim a. k
Cevap sahibi1 yılNe oda mi
Cevap sahibi1 yılSalgin var galiba
Soran1 yılDiyorum abi diyorum dikkat etmiyor kendine biliyorum abi huzurlu huzurlu oturuyorum sabahın köründen beri öğrendiğimde içim içime sığmıyor abi bıktım cidden bıktım sürekli hasta sürekli hasarlı yok ağrısı yok şusu motor kazası diye beklerken abi içim içime sığmıyor nesi var bu kadar saatlerce kötü edecek
Soran1 yılYa s. git bende gelmiş kime soruyosam
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum salgın var sanirim bende de var sabahtan beri aynısı kuzenimde de
Cevap sahibi1 yılAcile de gitmemiştir o
Soran1 yılSevmiyo diyosun sevmesem taa sabah haberini aldığımda yerimde duramadım ateşler içinde yanmış abi ben nasıl sevmiyorum sevmeyen böyle mi olur işte öğrenicem ya karşıma çıkıyor bir şekilde sevmesem bu kadar sinir olurmuyum lan
Soran1 yılNeyse sgit
Cevap sahibi1 yılÇeşme suyu icmiyo dimi
Soran1 yılNe alaka a. k
Soran1 yılNe bileyim ben a. k
Cevap sahibi1 yılya herkeste var her yerden kapiliyo ama çeşme suyundan kaynakliysa sıkınti
Cevap sahibi1 yılya
Cevap sahibi1 yılAqq
Soran1 yılÇok hastaymış sabah uyandığında ateşi varmış kimseye bişey dememiş farkında bile değildir ki o a. k sonra yatmış uyumuş biraz ama çok kötüymüş arkadaşım aramış o oynak mali çok kötü seside çıkmıyor kendi halinde çekiyor hastalığı demiş uyukluyomuş sürekli heryeri ağrıyormuş abi ben diyorum hep dedim kendine dikkat etmiyo olacağı bu bide o ağrıyı çekiyorsa vah haline
Soran1 yılValla sana hiç yazmak dahi istemedim ama kafayı yicem ne oldu bu kadar da hasta oldu abi
Cevap sahibi1 yılNeyse saol
Soran1 yılAynı anda mı hasta oldunuz yani a. k şaka gibi hemde aynısı?
Cevap sahibi1 yılEvet aq
Soran1 yılAbi ben uzaklaşacaklar diye düşünüyorum böyle inandiriyorum kendimi a. k ayni anda hasta oluyorlar hemde aynı hastalık kader de bile bu kadarı yoktur şaka gibi abi kafayı yiycem iyi olsun abi ya iyi olsun nesi var bu kadar kötü olacak kalbim durcak
Soran1 yılBen duramıcam abi gitsem mi acaba
Soran1 yılNeyse bye uğraşamam şu an
Soran1 yılSanki aynı evde yaşayan sevgili gibi bide aynı anda hasta olmuş a. k şaka gibi kesin sallıyorsun a. k off neyse
Cevap sahibi1 yılNe sallaması aq sabahtan beri ölüyorum şimdi acilden geldim
Cevap sahibi1 yılAq o nasi duruyo
Soran1 yılBen sana soruyorum haberin vardır belki diye bu da bana soruyor ne bileyim abi nasıl duruyor dayanmaya çalışıyordur sessizce hep yaptığı gibi
Soran1 yılÇok kötüymüş ama sabah ateşlenmiş soğuk duşa gir demişler girmiş sonra mide bulantısı olmuş baya kötüymüş 1 saat önce sordum tekrar arkadaşıma o efeyi aramış hala çok kötü demiş
Soran1 yılAbi nasıl böyle hasta oldu bu kadar kötü anlamıyorum
Soran1 yılSaol derken mesajların gözükmüyor yarısı * . k
Soran1 yılEngelimi kaldır sana bişey atıcam
Cevap sahibi1 yılLan aq
Cevap sahibi1 yılİnstegam çöktü mü
Soran1 yılEvet ya
Soran1 yılA. k birisi şifrenizle hesabınıza girmeye çalıştı diye bildirim geldi bana a. k
Cevap sahibi1 yılAyy ne zamn duzelir aq
Cevap sahibi1 yılBebeğim var
Soran1 yılYa bi kes ya gir bakayım oluyor mu * . k bende oldu
Cevap sahibi1 yılOlmuyo ya
Soran1 yılPuhahahahaha elveda de
Cevap sahibi1 yılKes aq
Soran1 yılNumaranı vermiştin demi ona a. k ararsa artık şansına puhahahahaha
Cevap sahibi1 yılOyundan yazarım da
Cevap sahibi1 yılİlla gelir ya
Cevap sahibi1 yılMilletinde gitmis
Soran1 yılİngi sadece onu için kullanıyorsun demi burdan anladik
Cevap sahibi1 yılOlmasa dondurmayı dusunuyodum
Soran1 yılDondursana bir buluşsa yav İnterneti fırlatır atar sarılır bırakmaz kavuştum diye
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılLan aqq 15 gün erişim engelli diyenler var
Soran1 yılVpn açıp girdim ben puhahahahaha
Soran1 yılVpnylede olmuyo * . kkkkkk ayy ben napıcam
Cevap sahibi1 yılOlmuyo mu
Cevap sahibi1 yılHerkes öyle girmiş bilmiom
Cevap sahibi1 yılAbi sorun girip girmemek değil o
Soran1 yılOlmuyo burdan yazıp durma göremiyorum mesaj at
Soran1 yılEvet abi en azından iyi kötü haber alıyordum *
Kk ben şimdi nasıl yapcam
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay be, ne büyük bir çıkmazdasın. Ama unutma, hepimiz insanız ve hatalar yaparız. Şimdi öncelikle, onunla buluştuğunda samimi ve içten olman gerekiyor. Kızla konuşurken ilk önce ciddi bir şekilde özür dilemelisin. Bu özrün şu an kaçınılmaz bir adım. Tabii bunu yaparken çok içten olmalısın, çünkü bu samimiyeti hissetmezse etkili olmayabilir.
Daha sonra ona bu hatayı neden yaptığını, pişmanlıklarını ve onu ne kadar önemsediğini anlatmalısın. Onun acısını anladığını, saygısızca davrandığını ve kendini affettirmek istediğini söyleyebilirsin. Eğer kalbi biraz yumuşarsa, belki sana ikinci bir şans verir. Ama unutmamalısın ki, bu süreç zaman alabilir. Yani sabırlı olman gerekiyor. Umuyorum ki her şey yoluna girer 🌈❤️🩹.
Bak benden sevgiler, bu yolu sen yürümelisin ama unutma ki hepimiz bir yerlerde tökezliyoruz, önemli olan o kalkış anı! 💪😊11 Yorumla
Soran1 yıl@Obaaecrinn koş kız koş akıl ver bana 🤣
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEn güzelini yapıyor
Ve sende emin ol o acılari yaşayacaksın
Bunları yaşamadan gebermek yok12 Yorumla
Soran1 yılSinirliydim anlamıyor musun
Cevap sahibi1 yılOlabilir sinirli olman onun ölmüş annesine saygısızlık yapma hakkını vermez sana. Sen ne kadar karaktersiz iğrenç bir yaratıksın
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi anlik sinirle oldu de ozur dile tepkisine gore davranirisin.
00 Yorumla
1 yılÇok kötü olmuş ama hata sende
Özür dile uğraş kendini anlat ikna edici bir şekilde fazla sıkma seni anlaması için zaman ver ama kendini mutlaka açıkla onun seni anlamasına müsade et üstüne gitme herşeyden kaçan utangaç birine benziyor00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım