Ne yapmam gerekiyor lütfen bi akıl verin?

Arkadaslar 4 gundur cok kötüyüm yemeden içmeden kesildim kendime gelemiyorum 2 yıllık ilişkim bitti sorun su her seye aşırı kufur ediyordu ama ağıza alınmayacak kufurler ben de çok kez uyardım arkadas ortamında et tabiki ama benim yanımda sinir oldugu zamanlar da bana etmese de çok ediyordu bunu istemedim cok kez yapma dedim tamam dedi ve yine yaptı zaten son zamanlarda dehşet kavga ediyorduk ben de bitirdim sonra bana iyi ki bitirdin bıkmıştım zaten senden daha önce ayrılmalıydım dedi biz iki yıldır her seyi yasadık tatile gittik ailelerimiz tanısmıstı daha bir cok sey. Öncesinde bir defa ayrıldık ben kötü bir insanım sen çok iyisin diyip gitmişti sonra pişman olup gelmişti ama benden ayrıldığı gun hemen bir kız eklemişti sonra pişman olup geldiğinde ben bu kıza takıldım kimdi diye o da konuşmadım bile öyle istek attım dedi konu kapanmıştı ben de onunla ayrıyken normal bir erkek arkadas edindim flört degil zaten sürekli konuşmuyorduk dun bunu öğrenmiş gelip bana bacım Çocuğu karaktersiz dedi instagram Acıp benim sevmediğim insanlqrı ekledi ve dedi ki o eklediğim kızla yattım ben cok da zevk aldım ben de yüzüne kapattım. Bu cocuk her seyi benimle yaşayıp atlattı parası olmadı iş buldum ama bana böyle bir nankörlük yaptı sizce bu yaptıklarına söylediklerine pişman olur mu arkadaslar lütfen söyleyin canım cok yanıyor cok

Ne yapmam gerekiyor lütfen bi akıl verin?