Ben 20 yaşındayım kız kardeşim 18. 2 senedir konuşmuyoruz çok zıtız. O herşeyi eleştiriyor bugün yine kavga ettik üstüme saldırdı kafama tam 15 defa yumruk attı ağzımdan kan geldi yüzümü tırmaladı, şimdiye kadar herşeyimi eleştirdi sanki o benim ablammış gibi davrandı. Ve çok yalan söylüyor bana iftira atıyor ben yaşayamıyorum bu kızla ne yapabilirim KS?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sende onu döv. Kafasını duvara sürte sürte kıvılcım çıkar ve o kıvılcım ile sigaranı yakarak kız kardeşinin acı çekişini izle
komik.
Kız kardeşinden dayak yiyen biri olarak senin halin daha komik.
Ne yapayım bende mi dövseydim, ben öldüresiye döverim kontrol edemem kendimi o yüzden vurmadım
O niye vuruyor o zaman? Senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor demek ki.
Sen döver miydin acımasızca?
O beni dövüp ağzımı kanatacak ben de bir şey yapmıycam öyle mi? Ulan şu an kafamdan neler geçtiğini tahmin bile edemezsin. Kız senin ağzından kan getirmiş daha ne yapsın?
Ben onu en son Bi 4 sene önce dövdüm. Dövdüğümde bana cani muamelesi yaptılar en başta annem deli dediler ama kızına bişey söylemiyor. Zaten annemin ayrımcılığı bu kızı günden güne daha da azdırıyor
Annelerin ayrımcılığı yüzünden çoğu zaman kardeşlerin arası bozuluyor zaten. Keşke herkes anne olmasa..
Peki şu an sen bu durumda olsan ne yapardın
Kız kardeşin laftan anlayan bir insan mı? Eğer öyleyse elinde onun en sevdiği yiyecekler mesela lahmacun diyelim onunla git. Tek başına yemek istemediğini söyleyerek onunla birlikte yemeye başla. Sonrasında da ona "beni neden sevmiyorsan neden böyle yapıyorsun"diyerek konuşmaya çalış. Biraz samimiyet hissederse senden yana hemen dökülür muhtemelen. Bu sırada sakin kalmaya çalış. Haa eğer laftan anlamayan bir insansa maalesef yapabileceğin hiçbir şey yok. Tek yapacağın şey o seni dövmeye çalıştığında anneni falan takmayıp senin de onu dövmen. Eğer annen laf ederse o küçük pisliğin sana yaptığı şeyleri göster. Morluk veya kan her neyse onu göster. Ve hala daha bu durumda o kızı korumaya kalkarsa annenle arana mesafe koy
Yok artık 😱 kardeşinin tedaviye ihtiyacı var sinir nöbetleri geçiriyordur belki 🤦♀️
Kız kardeşin seni kum torbası yerine koymuş ve sen hala ona karşılık vermiyon mu pes valla
Bu seninde suçun değil kardeşinin de suçu değil bu ananın suçu anana söyle ya kardeşini dövsün ya da sen ananı döv
bir süre uzakdur Şu an ergen cagında zamana birak kavga etme altdan al uzak dur zamanla düzelir geömiş olsun hangi şehirdesin ımaknınız varsa piskologa göstermekte fayda var
döv gitsin
Acı çehre yap
acı çehre ne?
Araştır
Araştırıp bir sonuç elde edebilsem sana sormazdım herhalde dimi amca? Bitki olarak geçiyor.
Ya aktarlarda satılıyor baharat satan yerlerde yemeğine 4 5 tane kat 2 gün ishal olur sende inadına tuvaletten çıkma mahvolur görür gününü
haaa ishal otu diyorsun. Tamam okyanus atı teşekkür ederim
Rica ederim gidip denemelisin biz denedik mükemmel şaka oldu
İnanmadım