Arkadaşlar bir şey sorucam 3 yıllık bir ilişkim var kız arkadaşım 42 yaşında ben 40 yaşındayım kız arkadaşım kendine bakmiyor dişlerini fırçalamaz yeri geldi sabah kalktığın da bile yüzünü yikamadigi günleri bilirim sabah aç karnına sigara 3+1 arada nescafe içer aç karnına sigara ve nescafe içme diyorum dinlemiyor kendine bakmaz saçına başına bakmaz yataktan kalktığı gibi işe gittiğini bilirim evdeyken bile kendine bakmaz yaz aylarında terliklerle ve doğru düzgün giyinmeden yalap şap giyinir işe gittiğini biliyorum 3 günde bir 5 günde bir duş alıyor bir ara çalışmıyordu evde oturuyordu sıkılıyordu boş durma oturduğu sitede kapalı havuz var spor salonu var bunlara git dedim gitmedi şimdi çalışıyor 12 saat 14 saat çalışıyor çalışma saatleri uzun olunca ee bu sefer kendine de bakmıyor kaç defa gözünün önünde dişlerimi fırçaladım hatta geçen yaz spor yap egzersiz yap dedim ben böyleyim işine gelirse dedi bende onun tam tersi kendine bakan kişisel temizliğime önem veren giyimime kuşamıma önem veren birisiyim ne yapicam akıl verir misiniz kızlar.
Güncellemeler
1 yıl
Sizce ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar