Ne yapmalıyım akıl verin?

Arkadaşlar merhaba direk konuya girmek istiyorum genelde sevgilime bir yere gideceğimi söylediğimde nereye olduğunu öğrenmeden Salmaz Ayrıca çok da kısıtlayıcı bir insan ne kadar hoşuma gitmese de Maalesef ki Sevgiden dolayı bırakamıyorum Bugün bir yere gideceğini söyledi ve ilk defa ona gitme dedim ve gitti Hatta ucunda beni unutması gerektiğini bile söyledim Hiç takmadı açıklayabilirim şeklinde şeyler söyledi Kısacası dalga geçti sinirlenip telefonu yüzüne kapattım inanın şu an an ne yapmam gerek hiç bilmiyorum genelde kısıtlayıcı bir insan değilimdir ama bir kez de ben onu kısıtlamak istedim Hatta bence bana göre kısıtlamak bile sayılmaz bu ama beni dinlemedi bile böyle saçma sapan şeyler için ayrılmam ama gerçekten kafamda bitirmiş durumdayım bence bana göre çok can sıkıcı bir durum Ayrıca burada Resmen kadın erkek ayrımcılığı görüyorum Tabii o erkek o kısıtlanamaz o istediği yere gider Hele ki bir kadına asla kısıtlayamaz değil mi öyle bir şey yok kardeşim onun beni kısıtladığı kadar benim de onu kısıtlamaya hakkım var Neyse fazla uzattım sadece siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında onu öğrenmek istedim ve ne yapmam gerekiyor.
Ne yapmalıyım akıl verin?