Ne yapmalıyım akıl verin?

Birisi var sosyal medyadan tanıştık çok yoğun bir enerjiyle birbirimize çekildik. Günlerce sürekli yazıştık. Yani bu defa buldum galiba derken, eskisi gibi yazmamaya başladı. Sorduğumda dışardayım, arkadaşlayım falan dedi. Ama daha önce bu durumlarda bile hep yazardı. Sonra o yazmadıkça ben de geri çekildim çok sorgulamadım. Birkaç gün sonra gelip biz seninle artık sohbet edemiyoruz napıyorsundan öteye gitmiyor dedi konuşmalarımız. Ben eskisi gibi hissedemiyorum, her şey için teşekkürler dedi. Arkadaş kalmak isterim sen de istersen falan dedi. Sordum bir anda ne oldu diye, ben hayatımdaki kadınla paylaşım yapmak isterim biz seninle artık sohbet edemiyoruz dedi. Halbuki o yazmayı bıraktığı için sohbetimiz azalmıştı. şu an eskisi gibi sürekli yazışıyoruz, sürekli hızlı gittik bir de böyle deneyelim diyor. Belki daha sağlıklı olur. Arkadaş kendi daha iyi anlaşıyoruz diyor flörtten kasıyorduk ikimizde galiba diyor. Ama benim hala ona yoğun hislerim var ve mutlu değilim bu durumdan. Napmalıyım kızlarım akıl verin

.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar güncel bilgi skypede konuşuyorduk profil resmini kaldırmış veya beni silmiş olabilir mi? Hiç umrunda değil gibi davranıp bunu yapması normal mi?
Güncellemeler
1 yıl
Ay beni silmiş listesinden çok komik
Ne yapmalıyım akıl verin?