Şimdi benim bi sevgilim var yaklaşık 3 aydır beraberiz Sevgilim online oyun oynuyo. Her zaman oynadığı bişey değil sezon sezon açılıyo 2 aydır oyunun açılmasını bekliyodu şimdi açıldı ve benimle artık ilgilenmiyo neredeyse hiç konuşamıyoruz ben arayınca açıyo aramasam aklına gelmiyo çoğu aramamda da açmıyo görmedim duymadım oluyo bazen de savaşıyorum açamam falan diyo. Ama aradığı zamanda ilgisini sevgisini belli ediyo yani bi soğuma veya sıkılma yok uzaklaşma da yok sadece biz böyle 24 saatin 20 saati konuşan insanlar olduğumuz için şimdi bu aradaki boşluktan sıkılmaya başladım bu durumdan ne yapabilirim? Anlayış mı göstermeli yoksa sıkıntıyı belli mi etmeli?
Güncellemeler
+1 yıl
.,.,,..,.,.,.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu manayla günün 20 saati konuşma saçmalığından kurtulup normal bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz 😅
Üzdün jsfjdjnddb
Ama biz çok memnunduk bu durumdan 😂😂
Birbirinizi bu kadar merkeze koymayın sonra ayrılınca hayalet gibi geziyonuz ortalıkta 😂
Şimdi düşündüm de ayrılsak ölürüm beeeeen dırırım jzbcbddbd
Onun umruna gelmez üzülmez de jsjfjdjd bak ben sorunu düşünüyorum o uyuyo mesela jsjxbdbsb
Ona göre sorun yok ki tatlısı çocuk oynadı oyununu mis gibi yattı uyudu, sen kendi derdine yan😅
He valla gündüz uyandı oyunun başına oturdu ben o arada spora gittim gezdim dolaştım geldim akşama kadar 3 kez aradım sadece birinde açtı diğer ikisi mefta oldu. Sjdbdn sonra bidaha spora çıkiyim dedim çıkarken ara konuşalım dedi aradım gene açmadı ara dediği halde. 40 dakika sonra savaşıyodum diye döndü sağ olsun onu yaptı en azından snndndn. Peşinden maç var onu izlicem bitince konuşalım dedi üzerine maç bitti konuşamadık tekrar savaştı gece 12 gibi dayanamayıp gene ben aradım neyse ki ulaştım 1 saat 25 dakikalık bi konuşma geçti sadece 15, dakikasında ağzından laf alabildik gerisinde konuşma yok sustuk o oyuna devam etti. Sonra uykum var dedi dişini fırçalamak ve sigara içmek için 25 dk müsaade istedi döndüğünde aradı 15-20 dk kadar konuştuk ve uyudu. Bu ne lan
Jsdjbdbd
Sen de amma aramışsın ha ben olsam hayatta aramam böyle üst üste 😅
Hah işte bak buna çözüm bulduğum zaman valla ilişkimizde bi sıkıntı kalmicak. Onun beni aramadığı gibi bende aramasam ne olur diye deneyesim var ama bil bakalım ne eksik
Sabrım :/
Birini aradığımda açmazsa o beni arayana kadar ömür boyu olsa aramam. Arayamıyorum işte ben de böyleyim napim 😅
Senin gibi olmam dileğiyle amin
Jsdjdhdhs
Amin 😅 mesela sevgilin aman dur aramayayım o zaten birazdan bidaha arar diye düşünüp arama gereği duymuyodur 😅
Böyle düşündüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam jsfhbddbdbd
İspatlamana gerek yok biz de bu saçları değirmende ağartmadık dldnsmsl
Ya cidden şakası bi yana aşırı kafama taktım bunu : ( Oyuna bağlanırda hepten unutur mu ya da soğur mu diye ikilemde kalıyorum başka bi sıkıntı yok
Tatlım ömür boyu oynamayacak ya idare et o da onun eğlencesi zaten ilişki dediğin böyle yapmak istediğin şeyi yapmana engel olunduğunda daha çok bitiyor. Trip atsan, oynamasına engel olsan o zaman soğur
Doğru mantık aslında. Sonuçta ömür boyu oynamicak 1 haftayada bu durum düzelir dedi. 1 hafta kadar bekliyim baktım hepten canımı sıkıcak hal alıyo zaten söylersem anlayışsız biri değil beni de anlar bugün biraz söyledim aslında bu kadar oyuna düşme farkında mısın konuşamıyoruz falan yarın böyle olmicak dedi bakalım
İdare et canım sen, aranız iyi olsun da tek derdin bu olsun
Haklısın mantıklı bi yoruma ya da fikre ihtiyacım vardı teşekkür ederim ☺️💛
Rica ederim 🎈
Haha, bırak oynasın. Sen de kendine farklı uğraşlar bul. Hatta oyun oynamaya başla, beraber oynayın işte. :)
Bilgisayardan oynanan bi oyun bende pc yok olsa bile erkekler falan oynuyo bi o kadar da kıskanç asla müsaade etmez
Ben de oyun oynadığım zamanlar benimkine yazamıyorum, oyuna dalıyorum çünkü. Kötü bir şey yapmıyor darlama sakın. :) Fırsat bil bunu işte, onunla konuşmazken sen de kendine ufak parasız hobiler edin.
Daha böyle patlayacagim duruma da gelmedi o yüzden sabır gösteriyorum çünkü 2 gün oldu oyun başlayalı Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan ama şu an o dediğinden eser yok. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan dedi
Tamam sen de bir hafta ver madem, sonrasında düzelmezse ve bu durum aşırı canını sıkarsa da alacaksın karşına konuşacaksın mecburen.
Peki öyle yapıyım teşekkür ederim ☺️💛
Mutluluklar <3
Teşekkürler sizede 💛
Ben olsaydım ilk fırsatta rahatsız olduğumu söylerdim ve yine aynı devam ederse ayrılığa kadar gider.
Daha böyle patlayacagim duruma da gelmedi o yüzden sabır gösteriyorum çünkü 2 gün oldu oyun başlayalı Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan yani anlamıyorum bi oyuna bu kadar da bağlanmazsın. Hadi bağlandın niye ihmal ediyosun oyun oynarken ara seni göriyim iki dakika konuş sonra oynamaya devam et bu çok zor bişey değil
Oyun 15 ekimde başladı o başlamadan önce çok iyiydik diyom ya 20 saatimizi konuşarak geçiriyoduk oyun başladı kasması falan 1 hafta böyle olur sonra düzeliriz diyo ama ben çok ilgisine alıştığım için aradığımda açmayınca sinir oluyorum :/ sanırım biraz böyle bencil mi denir öyle biriyim gibi hissediyorum. Halbuki anlayış göstermicek bişey yok sonuçta bişey yapmıyo oyun oynuyo ki aradığımda görüyorum oynadığını falan zaten şey dedi 1,5 ay oynar sonra bırakırım. Senede bir gelen bi oyun sürekli vizyonda değil. Bide şey diyom erkekler çok sıkılmaya da gelmiyo üzerine gitmiyim düzelir falan. Ama kadınlık duygularım da ağır basıyo söyle şikayetini bilsin falan ikilemdeyim
Anlayış göster oyun oynayanın halinden gene oyun oynayanlar anlar. Rahat bırak adamı
Daha böyle patlayacagim duruma da gelmedi o yüzden sabır gösteriyorum çünkü 2 gün oldu oyun başlayalı Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan yani anlamıyorum bi oyuna bu kadar da bağlanmazsın. Hadi bağlandın niye ihmal ediyosun oyun oynarken ara seni göriyim iki dakika konuş sonra oynamaya devam et bu çok zor bişey değil
Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan yani anlamıyorum bi oyuna bu kadar da bağlanmazsın. Hadi bağlandın niye ihmal ediyosun oyun oynarken ara seni göriyim iki dakika konuş sonra oynamaya devam et bu çok zor bişey değil
Kanka nasıl yazdın bukadar şeyi ya erinmeden? Sanırım ben olsam bende pek ilgili kalamazdım sana karşı. Yazmaktan erinmeyen kızı konuşmaya başlayınca düşünemiyorum. 😂😂
Yaaaa jsjfhdhshd
Çok konuşmuyorum valla bak hele ona karşı kedi gibiyim jsjfhdhsbssbs
Valla Allah yardımcısı olsun çocuğun işi zor asdfjsjsjs
Yav Allah asıl benim yardımcım olsun ben yarın bende online oyun oynicam desem ağzıma s.. car koyar oraya jshdbdbdbd
Bence izin verir belki azda olsa susar diye asdfjsjsjs
Ya ona valla bu kadar konuşmuyorum bunun yarısı kadar bile değil zaten sinirli 3 kelime etsem dördüncüyü etmeden kes diyo 😂😂😂😂
Ayrıca bilse ki aylarca konuşcam genede izin vermez sjfndbdbd
Çocuk haklı yaşamanın sırrını bulmuş. Kes demese ömründen ömür gider o çocucuğun erkenden veda eder hayata asdfjsjsjsh
Ya sesli güldüm yorumuna jsjdjdjsjsjsj ya yeminle konuşmuyorum zaten konuşturmuyo dinsizin hakkından imansız gelir misali oldu jsjdhdhdhdd
Neyapsın yaşamayı sevmesi onun suçu değil asdfjsjsjsjh
Şimdi sen anlayış göster mi diyosun
Ya ama şey çok mu zor. Oynarken aradığımda açsa mesela ben onu görsem o oyun oynamaya devam etse arada bir de mikrofununu kapatıp benimle konuşsa nolur ki la bu çok mu zor :/ jshfhdhd
Sen hem çok konuşuyosun hemde taksit taksit yazıyorsun çocuk tamamen haklı inandım şu an asdfjsjsjsjh
Ya ama üzüldüm şu an ben çok konuşmuyorum bi kere tamam mı jshddhbd
Bak bu günün saçmalığına bak
gündüz uyandı oyunun başına oturdu ben o arada spora gittim gezdim dolaştım geldim akşama kadar 3 kez aradım sadece birinde açtı diğer ikisi mefta oldu. Sjdbdn sonra bidaha spora çıkiyim dedim çıkarken ara konuşalım dedi aradım gene açmadı ara dediği halde. 40 dakika sonra savaşıyodum diye döndü sağ olsun onu yaptı en azından snndndn. Peşinden maç var onu izlicem bitince konuşalım dedi üzerine maç bitti konuşamadık tekrar savaştı gece 12 gibi dayanamayıp gene ben aradım neyse ki ulaştım 1 saat 25 dakikalık bi konuşma geçti sadece 15, dakikasında ağzından laf alabildik gerisinde konuşma yok sustuk o oyuna devam etti. Sonra uykum var dedi dişini fırçalamak ve sigara içmek için 25 dk müsaade istedi döndüğünde aradı 15-20 dk kadar konuştuk ve uyudu. Bu ne lan
Tamam deyipte yalan söylemek, yalan söyleyipte günaha girmek istemem asdfjhjsjs
Yazdıklarının sadece çözüm olan kısmını yani sonunu okuyup cevap veriyorum yapma bunu bana asdhjsjsjsh
Küstüm gidiyom sen bana hiç destek olmuyosun hem cinsini koruyosuuunnn :'(
Hayır ben insanlar erken yaşta ölmesin istiyorum asdfjsjsjs
Ya cidden şakası bi yana aşırı kafama taktım bunu :(
Oyuna bağlanırda hepten unutur mu ya da soğur mu diye ikilemde kalıyorum başka bi sıkıntı yok
Çözüm belli sende pubg ye başlarsın elleme kudursun. Onun oyunu sezonluk ama pubg öyle değil. Sezon bitince it gibi kıvranır sen yüz vermezsin asdhjsjsj ulan ne kötüyüm
Online oyuna başladığımı duyarsa kıyamet kopar jsdbdbsbsb
Sen de takıl ona istemiyorsan da bırak oynasın birlikte aynı alanlarda eğlenemiyorsa birbirine kişisel alan tanımalı bireyler yoksa birbirinizden sıkılırsınız zaten
Oyun 15 ekimde başladı o başlamadan önce çok iyiydik diyom ya 20 saatimizi konuşarak geçiriyoduk oyun başladı kasması falan 1 hafta böyle olur sonra düzeliriz diyo ama ben çok ilgisine alıştığım için aradığımda açmayınca sinir oluyorum :/ sanırım biraz böyle bencil mi denir öyle biriyim gibi hissediyorum. Halbuki anlayış göstermicek bişey yok sonuçta bişey yapmıyo oyun oynuyo ki aradığımda görüyorum oynadığını falan zaten şey dedi 1,5 ay oynar sonra bırakırım. Senede bir gelen bi oyun sürekli vizyonda değil. Bide şey diyom erkekler çok sıkılmaya da gelmiyo üzerine gitmiyim düzelir falan. Ama kadınlık duygularım da ağır basıyo söyle şikayetini bilsin falan ikilemdeyim
Anladım
Anlayış göster
Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan yani anlamıyorum bi oyuna bu kadar da bağlanmazsın. Hadi bağlandın niye ihmal ediyosun oyun oynarken ara seni göriyim iki dakika konuş sonra oynamaya devam et bu çok zor bişey değilDaha böyle patlayacagim duruma da gelmedi o yüzden sabır gösteriyorum çünkü 2 gün oldu oyun başlayalı Daha bir hafta bile olmadı 15 ekimde başladı oyun. Başladığı gün çok iyiydik aradığımda açıyodu seni seviyorum falan filan havada uçuşuyodu. 1 gün geçti ilgi bitti dersem haksızlık etmiş olurum ama çok azaldı. Yani mesela oyunun başladığı ilk gün bana şey dedi sen şu an ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil falan. Bugün dedim böyle böyle ilgisiz bırakıyosun oyun bizden önemli mi ilgilenmiyosun dedim bu işler böyle 1 hafta böyle gider sonra düzelir yapma söylenme falan yani anlamıyorum bi oyuna bu kadar da bağlanmazsın. Hadi bağlandın niye ihmal ediyosun oyun oynarken ara seni göriyim iki dakika konuş sonra oynamaya devam et bu çok zor bişey değil
Bağlanır