4 senelik emeğim sevgim heba oldu iyi hissetmiyorum ne yapmam lazım nasıl iyi hissederim?

Benden hep ayrılıyordu düzeltiyordum herşeyi ama maalesefki hep ayrılıyordu tam4 yıl geçen ay kulaklık alacaktı yardımcı oldum kendim aldım yaşımız 21 kıskandığımda benden tiksiniyordu bana senin kadar sevmiyorum diyordu ama yeri geliyordu iyi oluyordu4 yıl içinde defalarca birliktelik yaşadımgirdik birkere bile aldatmadım gereken neyse hep fazlasını yapmıştım içimde bir ağrı var şimdi anlayamıyorum sanki onsuz yapamıyorum gibi bu ağrı nasıl gider bilmiyorum arkadaş deseniz o da yok nasıl sosyalleşerim nerde sosyalleşir arkadaş edinirim bilmiyorum bende çok büyük acı bıraktı benim güçlü olmadığımı çocuk gibi olduğumu söyledi en son buluşmamızda ayrıydık sırf buluşup düzelltim ağladığımda güldü ben çabalıyordum onda hiçbir şey yoktu ben ne yapacağım arkadaşlar hiç aynı şeyleri yaşayan var mı kendimi baya kötü hissediyorum
4 senelik emeğim sevgim heba oldu iyi hissetmiyorum ne yapmam lazım nasıl iyi hissederim?