Ailem yıllardır evde bir yerim olmasına ve eğitimime destek olmuyor onlarla yaşayamıyorum artık bana biraz akıl verir misiniz?

Arkadaşlar selam. Lütfen yargılamadan önce yazdıklarımı okuyup beni azıcık da olsa anlayın Lütfen buna ihtiyacım var bari bi yabancıdan bunu duyayım. 23 yaşındayım babam ben çocukken vefat etti ondan sonra her şey değişti annem umursamaz erkeklerden korkan duygusuz biri haline geldi 2 abim düşüncesiz sadece aman kız yoldan çıkmasın diye arada bi didikliyor iyi bir şey de tebrik etmezler hastalığımda arayıp sormazlar yıllardır ailemle yaşıyorum her şeyime, tercihlerime hayallerime destek olmadıkları gibi bi de engel oldular hep yeri gelince şiddete başvurarak her şeyimi elimden alarak. Kavgayla gözyaşıyla bir şey degistiremeyince mecburen üniversitede de onlarla kaldım ne kadar okumak istesem de başarılı olsam da her gün evde kavgalar gözyaşları eksik olmuyor bi odam olsun orada çalışayım diyorum bi şekilde idare et değiştiremeyiz düzeni diyorlar evimiz sobalı ben kışın soğuk odada çalışıyorum kimse takmıyor bu tabi ki modumu çok düşürüyor psikolojim ve hayatımı o kadar etkiledi ki kendimi hep diğer insanlardan farklı gördüğüm için hiç arkadaşım da olmuyor zaten öyle düşünen önemseyen biri de olmadı çoğu genç kız gibi sırf bunun için birine bağlanıp erken yaşta evlenip gitmek istemiyorum ama bu kafayla bu evden mezun olamam evi terk etme düşüncesi kafamdan çıkmıyor evet daha büyük bi derdim yok ama bu şekilde de hiçbir şey olmamış gibi yaşayamıyorum her dakika. Çünkü bu benim hayatım değil onlarınki saçımın rengi kıyafetim duruşum eşyalarım gittiğim yerler hobilerim onlarınki benim gerçekten kendim yarattığım hiç bir şeyim yok kendimi yapayalnız ve çaresiz hissediyorum bu hep böyle giderse kendime zarar vermekten ya da bir gün ortadan kaybolmaktan çok korkuyorum çünkü ben böyle bir sonu hak edecek bir şey yapmadım kimseye.. Lütfen güzel şeyler söyleyin bana gerçekçi ve yardımcı olacak şeyler duymaya ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Ailem yıllardır evde bir yerim olmasına ve eğitimime destek olmuyor onlarla yaşayamıyorum artık bana biraz akıl verir misiniz?
Cevapla