Ailem beni üniversiteye gönderdi ve evde tek kalıyorum bu benim için çok zor oluyor ailem bana destek olmuyor ne yapmalıyım?

Evde yalnız yaşıyorum yemek yapmayı bilmiyorum ve giderlerken ne yemek aldılar evime ne de su ilk bi hafta annem kaldı benimle sonra ablam ablam bi anda beni bıraktı gitti ablamın çocuğuna kötü davranıyormuşum sözde ama hiçbir şey yapmadım sadece beni rahatsız ettiği zaman ufak bi tepki verdim ablam bu yüzden gitmiş ve bana babam 1000 lira gönderiyor gerçekten şaka gibi bin lirayla evin ihtiyaçlarını mı karşılayım yoksa kendi kişisel eşyalarımı mı alayım ailem bu hafta gelceklerini söylediler sonra annem 1 gün gelicem
Çünkü çocukla geçinemiyomuşsun dedi şaka gibi gerçekten çocuk için sırf beni kocaman bir şehirde yalnız başıma bırakıyorlar kız halimle son zamanlardaki haberlerde pek iç açıcı değil ben de tepki olarak bi daha size telefonu açan.. dedim ve bi daha asla arasalar da açmicam sizce onlara nasıl tepki verebilirim
Ailem beni üniversiteye gönderdi ve evde tek kalıyorum bu benim için çok zor oluyor ailem bana destek olmuyor ne yapmalıyım?