Evde yalnız yaşıyorum yemek yapmayı bilmiyorum ve giderlerken ne yemek aldılar evime ne de su ilk bi hafta annem kaldı benimle sonra ablam ablam bi anda beni bıraktı gitti ablamın çocuğuna kötü davranıyormuşum sözde ama hiçbir şey yapmadım sadece beni rahatsız ettiği zaman ufak bi tepki verdim ablam bu yüzden gitmiş ve bana babam 1000 lira gönderiyor gerçekten şaka gibi bin lirayla evin ihtiyaçlarını mı karşılayım yoksa kendi kişisel eşyalarımı mı alayım ailem bu hafta gelceklerini söylediler sonra annem 1 gün gelicem
Çünkü çocukla geçinemiyomuşsun dedi şaka gibi gerçekten çocuk için sırf beni kocaman bir şehirde yalnız başıma bırakıyorlar kız halimle son zamanlardaki haberlerde pek iç açıcı değil ben de tepki olarak bi daha size telefonu açan.. dedim ve bi daha asla arasalar da açmicam sizce onlara nasıl tepki verebilirim
Çünkü çocukla geçinemiyomuşsun dedi şaka gibi gerçekten çocuk için sırf beni kocaman bir şehirde yalnız başıma bırakıyorlar kız halimle son zamanlardaki haberlerde pek iç açıcı değil ben de tepki olarak bi daha size telefonu açan.. dedim ve bi daha asla arasalar da açmicam sizce onlara nasıl tepki verebilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir anlık sinir ile böyle tepkiler verme çünkü orada yanlızsın ve güvende değilsin ailene karşı hemen böyle cephe alma
Ama yaptıklarını görmüyor musunuz telefonu yüzüme kapatıyor bunları ona söyleyince
Şaka gibi 1 günlüğüne geleceklermiş
Sinir krizi geçirdim
Geldikleri zaman onlarla bu sorunları konuş umarım bi çözum yolu bulabirsin
Yok onlar hala yeğenimi düşünüyorlar neymiş yeğenimle zıtlaşıyormuşum kız 6 yaşında
Sen yeğeninle anlaşamıyorsun o yüzden bi gün kalcaz dediler ben gerçekten bi daha onların telefonlarını açmicam
İnternetten yemek yapmasını öğren
Onu öğrenirim de sorduğum soru onla alakalı değil
Hayatı öğrenmiş oluyorsun korkacak durum yok
Ama çok yalnızım arkadaşım da yok
Yanına arkadaş al
İşte yok diyorum ya
Okuldan bul birilerini yanına hem oda parası alırsın. Hangi şehir
1000 TL olayı sıkıntı hangi şehir?
İzmir
İzmir' de ek iş yap en az 10k kazanman lazım
Üniversiteye mi gideyim ek iş mi yapayım hangi biri
Dünde 1000 attı bitti bugün de attı ama yetmiyor