Anne sorunları hakkında?

• Kızlar merhaba, çok çaresizim yıllardır ne yapacağımı bilmez bjr haldeyim birilerinden tavsiye almam lazım artık. Annemle hiçbir zaman iyi olmadık beni hiçbir zaman çocuğuymus gibi benimsemedi her zaman bakmakla yükümlü olduğu bir yüktüm onun için. Küçükken çok sessiz, uyumlu, anlayışlı, bir çocuktum ama annem hiçbir zaman sevmedi beni. Babaannemle aynı evde yaşıyorduk ve baba tarafımı komple hiç sevmezdi. Babaanneme kızdığı için ona karşı tepkisini anlasın diye surekli hiçbir sebep yokken beni döverdi. Ben de babaannemin yanına koşup eteğine saklanirdim bu bahaneyle babaanneme de vururdu. Anlattığına göre babaannem zamaninda ona çok cektirmis ama benim gördüğüm kadarıyla babaannem gayet normal bir insandi yaşananlar da büyütülecek düzeyde değildi. Küçükken kahvaltımı bile babaannem hazirlar saçımı tarar yollardi okula beni. Ama zaman zaman annem kahvalti hazırladığında genelde önümüze doğru düzgün bir şey koymazdi ve aç giderdik diyebilirim. Kulotlu corabimi kendim giyemeyecegim yaşlarda sürekli bacagimi cimdirerek giydirdiginden her yerim yara bere içindeydi. Saçımı baglarken kafama vurur inadına sıkı baglardi ve tüm gün bas ağrısıyla gezerdim. İnanın sürekli aklıma geldikçe şu an yazarken bile ağlıyorum. Küçükken okulda doğum gününü kutlayan arkadaşımdan çok özendiğim için bana pasta yapmasini istemiştim ve arkadaslarimi çağırmıştım. Kuru hiçbir süslemesi olmayan dümdüz kek yapmıştı ama ona bile çok mutlu olmuştum taa ki beni arkadaşlarımın içinde azarlayıp bana vurana kadar. Bir daha asla doğum günü kutlamak içimden gelmedi kızlar. En son kardeşim bu yıl pasta alıp kutladığında pastayı yerken kaç para bu pasta diye sordu ve inanin bogazimdan geçmedi. Küçüklüğümdeki travmanin aynisini yaşadım. Sürekli halamlari kötülerdi ama asla olaylar onun anlattığı gibi çıkmazdı. Onun bu huyundan dolayı uzunca bir süre kimselere güvenemedim herkes yalanciymis gibi geldi. Sürekli bu tarz olaylara yaşayarak hiçbir suçum günahım olmadan dovulup asagilanarak hakaretler ve beddualar içinde büyüdüm. En ufak bir sakarligimda Allah belani versin, gebersen de kurtulsam derdi. Herkes çocuğunu hayır duasiyla büyütür ben beddualarla büyüdüm :')

Son olarak okulum bitti ve stajımı tamamladım. Henüz çalışmaya başlamadım ancak erkek arkadaşımla onun ailesinin çok baskı yapması ve bizim de istememiz sebepleriyle evlenme kararı aldık. Evlenince uzağa gideceğimi bahane ederek çığlık çığlığa ağladı. Ama bir gün kavga ederken daha okulun yeni bitti o kadar okuttuk daha çalışmaya başlamadın gibi bir şey söyledi. Yani konu paramı yiyememesi en başından beri biliyordum zaten. Beni isgucu olarak görüyor yani. sevdiğinden değil. Artı olarak son zamanlarda asla ev işi yapmıyor evi bok götürse dönüp bakmıyor yemek dahi yapmıyor. Babamin alışveriş yapmasi için verdiği parayı dahi kendine saklıyor. kendi isyerinde yemek yiyip geldiği için bizim aç kalmamiz umrunda değil. Babamın bana verdiği üç kurus harçlığı bile kıskanıyor. ++

Güncellemeler
1 yıl
Karakterinden bahsetmem gerekirse nerde ne konuşulacağını bilmeyen, insanlari küçümseyen, kendini herkesten üstün gören biri. İnanın tanıdığım insanlarla tanıştırmaya utanıyorum. Daha çok fazla şey var ama sizi de sıkmak istemiyorum kızlar. Kendisiyle 3 haftadır konuşmuyorum. Bu süre içerisinde nişanımız oldu her ne kadar çığlık çığlığa aglayarak engel olacağını söylese ve sevgilimin ailesine karşı beni rezil rusva etse de. Tüm nişanımı kendim organize ettim denilebilir. Bana her şeyde olduğu gi
Güncellemeler
1 yıl
Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum. Beğendiğim bir şey olsa bile almak için elli kere düşünüyorum çünkü yillarca hiçbir şeye layık değilmişim gibi buyutuldum. Sevgilim de olmasa yaşamamı gerektirecek hiçbir şey yok gibi geliyor. Annesinin bile sevmediği biri olarak kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Anne sorunları hakkında?