Anne Sorunları?

Narsist ve çıkarcı bir kadın. Hayatı boyunca hayatına dahil olduğu herkesi yaralamış fakat annen olduğu için sesin de çıkmaz. Evin en büyüğü olarak babamdan sonra ki kurban benim tabii ki, kocasıyla kavga eder bana sarar, kardeşimle olan kavgalarımıza girer ve beni suçlar. Tüm sülale de adımı çıkarır deli diye. Ama anne olduğu için hayatının kara laneti gibi çöker üstüne kurtulamazsın. Herkes benim şımarık olduğumu annemin iyi olduğu söylüyor burada kötü olan benmişim. Bunu diyen insanlar o kadının beni kaç defa yüzüstü bıraktığını bile bilmiyorlar, kaç kere evden atıldım kaç sene babaannemde yaşadım ve babaanneme de bu yüzden anne tarafı ile bok attılar. O kadar soğudum ki sevemiyorum, anne olarak göremeyeceğim kadar soğuttu kendini. Sürekli bana beddua ediyor, dövmeye çalışıyor ama artık yaptıklarına benden karşılık veriyorum. Bu yüzden suçlu ben oldum. Buraya gelip o senin annen gibi saçmalıklar yazmayın, her kadın anne olamaz sadece anne sıfatı ile sorumsuzca bir çocuk dünyaya getirir sorumsuz kocası ile beraber :)

Anne Sorunları?