benim annem ile babam ayrı , bende onlardan uzakta kafamı dinleye dinleye ders çalışmak istedim ve gece gündüz çalışarak en uzak üniversiteyi kazandım. oh kurtuldum artık bu benim hayatım sessiz sakin derken annem kendini erken emekli etti geldi yanıma. bende iki bölüm okuduğum için ondan benim psikolojimi bozmayıp bana zorluk yaratmadan yanımda kalmasını istedim. geldiğinden beri herşey per perişan psikolojik sorunları olduğu için birşey yapmasam bile ona batar. çok süslü pakizedir , 46 yaşlarında kendini benle yaşıt bilir ve abuk subuk konuşur , hatta bu olay benim etrafımdaki herkesi rahatsız ediyor (yaşına göre davranmaması) ya anne yaşına hürmet et dediğimde ise "ya benim neyim var gencim daha" der , derslerim zor sinirimi bozma boşu boşuna diyince "biz okumadıkmı zamanında şu okulun şu bölümünü" der. ya kadın senle ben rakip değiliz ki sen anasın ben çoçuk. kavgalarıda hep boş şeylerden çıkarır , neymiş neden dışarı çıkmıyormuşum onunla ! çıkasım gelmiyor çünkü boş boş konuşuyor ve ben çok sinir oluyorum ve bu beni her bakımdan etkiliyor.
annemden önceden de çok kinim var maalesef. sevgilileri pahasına çok cezalandığım olmuştu :)
annemden önceden de çok kinim var maalesef. sevgilileri pahasına çok cezalandığım olmuştu :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer