Annelik sorunsalı?

Şu an evli nişanlı veya sözlü değilim. Şu sıralar hormonlar arşa çıktı anne olasım var işte çocuk bakım yetiştirme ile alakalı videolar falan izliyorum. İşte dikkat etmem gereken püf noktalara falan. Nasip olursa kendi çocuğumu doğurmak, değilse evlat edinmek istiyorum. Ama bir sorun var. Hayatı boyunca şiddet görmüş acı çekmiş birisi olarak hayatta kalma sebebi olarak bilgisayara oyunlara tutundum. son 16 yıldır oyunlarla yaşıyorum. Zaten yaşamadığım pek bir dert acı kalmadı. (cidden kalmadı ciddiyim kalmadı) Oyun bağımlısıyım yani. Hani 24 saat oyun oynadığımı da bilirim. Ama bu kölelik derecesinde değil. Bazen yeri geliyor 1 hafta pcye bile bakmıyorum. Bir gün çocuğum olursa ne yapmalıyım? Oyundan vazgeçemem ama çocuğum olursa oyunlardan daha değerli olacak ki bu konuda çocuğum büyüyünce onunla oyunlar oynamak gibi hayallerimde var.

(tabiikide çocuğa öncelik vericem bunu söyleyecek olanlar saçmalamasın lütfen sonuçta bir canlı ile bir yazılımı eş tutmak aptallıktır)

Oyunları bırakmak istemiyorum ama çocuğuma da sevgimi şefkatimi merhametimi iyice aşılamak onun sağlıklı zeki birisi olarak yetiştirmek, onu yalan söyleme ihtiyacı bile duyamayacağı kadar güvenli bir ortamda yetiştirmek istiyorum. Dürüst kibar kendinden emin naif nazik yetenekli zeki merhametli şefkatli sevgi dolu bir evlat yetiştirmek istiyorum. Kalbi orman olsun taş değil. (not: Baba adayı neredeyse böyle birisi. Yarısını benden yarısını babasından kapsın)

Annelik sorunsalı?