Şu an evli nişanlı veya sözlü değilim. Şu sıralar hormonlar arşa çıktı anne olasım var işte çocuk bakım yetiştirme ile alakalı videolar falan izliyorum. İşte dikkat etmem gereken püf noktalara falan. Nasip olursa kendi çocuğumu doğurmak, değilse evlat edinmek istiyorum. Ama bir sorun var. Hayatı boyunca şiddet görmüş acı çekmiş birisi olarak hayatta kalma sebebi olarak bilgisayara oyunlara tutundum. son 16 yıldır oyunlarla yaşıyorum. Zaten yaşamadığım pek bir dert acı kalmadı. (cidden kalmadı ciddiyim kalmadı) Oyun bağımlısıyım yani. Hani 24 saat oyun oynadığımı da bilirim. Ama bu kölelik derecesinde değil. Bazen yeri geliyor 1 hafta pcye bile bakmıyorum. Bir gün çocuğum olursa ne yapmalıyım? Oyundan vazgeçemem ama çocuğum olursa oyunlardan daha değerli olacak ki bu konuda çocuğum büyüyünce onunla oyunlar oynamak gibi hayallerimde var.
(tabiikide çocuğa öncelik vericem bunu söyleyecek olanlar saçmalamasın lütfen sonuçta bir canlı ile bir yazılımı eş tutmak aptallıktır)
Oyunları bırakmak istemiyorum ama çocuğuma da sevgimi şefkatimi merhametimi iyice aşılamak onun sağlıklı zeki birisi olarak yetiştirmek, onu yalan söyleme ihtiyacı bile duyamayacağı kadar güvenli bir ortamda yetiştirmek istiyorum. Dürüst kibar kendinden emin naif nazik yetenekli zeki merhametli şefkatli sevgi dolu bir evlat yetiştirmek istiyorum. Kalbi orman olsun taş değil. (not: Baba adayı neredeyse böyle birisi. Yarısını benden yarısını babasından kapsın)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Nasıl bir çocukluk geçirdin nasıl bir ailen var senin
Cehennem gibi bişeydi
Işte bütün cevap orada çocukluğun bir ömür senin peşini bırakmayacak
Oyunkolik birisi olarak bende bazen şey dusunuyordum ulan diyordum cocugum olursa kesin esporcu yaparim aşiri iyi egitirim ya, ama ilk önce sosyal hayatı bilmesi şart
Biraz benziyoruz benimde hayatım bilgisayar oyunlarıyla geçti yaşım 25 benimde çocukluğum kötüydü anam babam ayrıldıydı PC oyunlarına sarıyordum öyle alıştım
Bende de çok oluyor. Ben evliyim hiç bir sağlık problemimiz yok ama çocuğumuz olmuyor. Pratisyen hekimim çok çocuk görüyorum çok üzülüyorum
Gerçekten çok kalp acıtan bir durum 💔
Evet
Allah bize bir yol gösterir inşallah
Yaşın geçtikçe bazı şeyleri çok iyi anlıyorsun …
Canının cinsellik istediğini filan saydığım için demiyorum bu hisse bende kapılıyorum babalık hissi bi çocuğun babammm bana sübbis al demesini filan düşünüyorum
yaşa takılıp kendimi kahredecek birisi değilim. Sadece bir gün bu olacak. Ve fikre ihtiyacım var. Baba adayı zaten kibar nazik ve başarılı birisi. Bende zeki şefkatli ve merhametliyim. Ama oyunu hayatımdan atamam çocuğu da ihmal edemem :(
cinsellikten eser yok sadece anne olmak yavrumu kucağıma almak onunla beraber büyümek hayatıma benden sonra doğmuş bir birey ile yaşayarak devam etmek falan
Baba adayı var mı
Sonuç ne oldu?
Terketti. Şaşırmadım.
Hımm 😞
Yapacak bişey yok alıştım ben ihanetlere kaybetmelere aldatılmalara. Artık pes ettim yani
Öyle deme ya
Ama öyle maalesef.
Biraz konuşabilir miyiz
orada mısın?
Konuşacak gücüm kalmadı ya. Ya ağlarım falan gerek yok
Yapma böyle
Hey?
Kimseyle konuşacak bir şeyim kalmadı. Konuşacak kadar gücüm de kalmadı
Yapma bunu ya lütfen ama
?
Ne yapmayayım gücüm kalmadı tükendim bittim pes ettim işte
Geldim ben seni kurtaracam😂
gel annem gel sende evladımsın kasjdjasd
Annem. hemen pencelerini çıkarıyor😂
Halbuki benim gördüğüm bir vaha değil suç ortaklığı 😃
kkjsdaksdj
İnsan bir adım atar vicdansoz vanlii😃
Öyle bir kırmışlar ki kimseye güvenmeyen yaratık çıkmış ortaya😃
Seve seve hamile bırakırım
Anne olunca o bağımlılık gidebilir
Yani bilmiyorum. Çok zorlayan bir durum bu
şu an bir sorumluluğun yok birde öyle düşün şartlar değişirse düzelir
Şu an 4 kedim bir kira elektrik su doğalgaz gıda sorumluluklarım var
Bir can senden gelen bir can farklı ama
Benden gelmicek buda ayrı bir sorun
Anne olabilmem için rahim bulmam gerekiyor çünkü bende yok. Bide o var
Anladım o nasıl oluyor
Benim gibi doğmaması gereken veya doğarken ölmesi gereken hastalıklı bebeklerde oluyor
Tanışalım konuşalım belki anlaşırız
Seninle konuşmam lazım
Benimle niye konuşman lazım ki
Ortak noktamız çok fazla olmaya başladı
Olsa ne olacak sende gideceksin sende terk edeceksin herkes gibi
Ben seni asla bırakmam abicim
Yahu anam babam abim bile beni bıraktı. Birden bire kimsesiz kaldım sen neden bırakmayasın ki?
Abicim ben onlardan değilim seni bırakırsam gel yüzüme tükür
Yani artık hormonel istiyorsun gel yapalım hemen
Hemen evlen
Baba adayı geldi