Üvey anne eziyeti?

Annem babam ben 8 yaşındayken ayrildilar. Annem beni istememis (babamlarin dedigi). Ben babam ve babaannem yaşarken hersey iyiydi bir sene sonra babaannem vefat etti babam bir kadin getirdi eve. kadin bana basta cok iyi davrandı ta ki hamile kalana kadar. Kardeşim yani kendi kizi doğunca işin rengi degisti. Bana anne de diye zorlayan kadin birden ben senin annen degilim senin annen seni sevmedi kacti gitti demelere basladi. Saclarim uzun ve guzeldi kendim yikayamiyodum babam da yikasin istemedigi icin babam isteyken sacimi kesti. Babam kizinca bir sekilde gonlunu etti ve razi oldu bu duruma babam. Derslerimi calismama izin vermezdi kiz kardeşimi üstüme salar kendi tv izlerdi ona hep ben baktım. Babam beni sevince kiziyordu.. kendine ve kizina ilgi isterdi hep onlar mutlu mutlu otururken ben odamda otururdum. Babam geceleri yanima gelir bazen sarilir aglardi. Simdi 27 yaşındayım hâlâ bekarim bir tane ceyizim yok işe girmeme musade etmiyorlar liseden sonra okutmadilar. Kendi kizini okutuyor anlatamadigim bir suru olay var. Sizce ölsem kurtulur muyum bu eziyetten? gunah olur mu allah benim cektiklerimi biliyor sonucta?
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Güncellemeler
+1 yıl
Kadin sığınma evleri diyen arkadaslar olmus nasl gidilir her gidene sahip çıkıyorlar mi? Ben gidersem babama geri dönemem daha kötü olur çünkü.
Üvey anne eziyeti?