Annem yanınmda burnunu karştırıyor. rahatsız oluyorum. Başka yere bak diyor. Ne yapabilirm?
sizin annenizde karıştıyor mu? Kuran çarpsın doğru söylüyorum.
sizin annenizde karıştıyor mu? Kuran çarpsın doğru söylüyorum.
bunu buraya yazıp mutlumu olsun burnunu karıştırmayanmı var yanında karıştırıyormuşş vah vahh izin alsaydı senden sen onun kızısın sen yapma yeter.. annene gelip hakaret etmeleri seni rahatlatacakmı.. Allah ne verirse hayırlı olanı versin.
eğlencesine sormuştum. annemi tanıyan yok ki kime hakaret edecekler :D
Başka yere bak sende
Yıllardır arayıp bulamadığım aile içi samimiyet ve saadet.. Bence sen de burun bku yap, sonra birbirinize fırlatın, çok zevkli olur
Senin üzerine sürmüyorsa sorun yok...
Hem annenden neden iğreniyorsunki?
Zamanında azmı temizledi bokunu çişini senin?
Cevap
14Cevap
Annen o be yapsa nolcak ayrıca şu geldi aklıma
o senin altından bo klu bezini alırken bişey demiyodu sen bir burnunu karıştırmasınamı dayanamıyorsun
ahahhah gerçektir inanırım benim teyzemde yapıyor yanımızda gaz çıkarıyor ben bir bayana yakıştıramıyorum
Yapilmasi deilde insanin gozune sokulmasi garip benim annem yapmaz boyle seyler
Annen diyor ki; ev benim nasıl olsa, istediğimi yaparım beğenmeyen çeksin gitsin😂 Ondan yani bu rahatlık 😄😄😄
ıyy. yemek falan yapıyor bide. bu evde sadece ben burun karıştırabilirim o kadar. konu kapanmıştır
bende karıştırıp kardeşlerime fırlatıyorum sıkıntı yok
lavabo denen bişey var bu kadar görgüsüz olmayın ya ölsem birinin yanında yapmam
hayır.. bende yapmam annemde yapmaz.. bir iki kere görmüştü koltukta yatarken işte burnumla oynarken felan terlik atmıştı :D
sorcak başka soru mu bulamadın teker teker geliyolar ya
ehauahsudjsdk :D gayet normal bişey abi eğer öyle bir şey yapıyorsa dediği gibi sende başka yere bak
😂😂😂 nan her insan yapar
Abartma istersen he? :S
Ulan benim kafadan daha da güzel seninki hahaha :D
Bende annemin yanında karıştırıyorum.
ben karıştırırken onunda karıştırması normaldir
Başka yere bak demek nasıl bir rahatlıktır ya :D
Bide ben çarpayım istersen
fotosunu çek kendine göster bir daha yapmaz
Annelikten men et😬
:)) elleme
Karıştırmıyor :D
Çoraplar reel mi knks