Eşim öfkelendiginde çok ağır konuşuyor?

Daha 1 gün öncesi evlilik yıl donumumuzdu. İşi dolayı İstanbula gitmek zorundaydı. Ben Kocaeli'de oturuyorum. Yorgun olmasına rağmen saolsun beni yemeğe çıkardı. Çocuklarla 30 günlük ve 1 buçuk yaşında oğlumuz var 2 tane. Ogün çok güzel geçti. O gecenin sabahi bana pantolonumu utulermisin dedi. Bende gece bebeknemzirmeye sık sık kalkıyorum esimide hiç bı zaman utusuz yollamadimn. Neyse utuledim sonra 1 saat sonra kalktı bı tanede tshirt utulermeisin dedi zaten uykusuzum bende utuleyemem niye birlikte soylemiyosun dedim. Ben senin durmadan herseyini yapannhizmetcin değilim diye kızdım bunu genelde yapiyor ve uykusuz malum stresliyimnuykusuzluktan. Ben kizincaoda bağırmaya başladı. tamam bundan sonra bende seni hiç niyete goturmucem bende senin şoförün değilim. Götüren şeref... Dir. Ben canım o yorgunlukta niye götürdüm ki. Diye banabaya kızdı kalktı kendi utuledi. Bende iş uzamasin diye sabahtan akşama kadar güzel mesajlar attım resimler attimn. Sütüm az diye çoğalması için alması gereken malzemeler. vsrdi. Onları defalarca al diye yazdım. Ama hiç birine cevap vermedi. Eve geç geldi elinde sadece 1 buçuk yaşında oğlumuza aldığı 1 tane ekmek var. Bende çıldırdım sen varya kindarinntekisin kendim için istemedim bebek için istedim onu bile almamissin dedim oda ben duymadım bebeknicin olduğunu kendin için istiyosun sandim dedi. Lavaboya geçti sonra 1 buçuk yaşında ki oğlum ağlamaya başladı o lavaboya gidince bende tuttm sinirden çocuğu yanıma aldım ağlamasın diye boş ver babanı dedim aman Allahım lavabodan bı çıktı bı daha çocuğu benden soğuyacak tek bi kelime söylersen seni öldürürüm senin kafana sıkarım hiç acımam yaparım bunu diyince kanimdondu. Böyle haberlerde görünce çok üzülen adam zamanı geldi bana neler dedi nasıl bir yol izlemem lazım Allah aşkına bı akıl verin

Eşim öfkelendiginde çok ağır konuşuyor?