Eşim çok küfür ediyor?

11 aydır evliyim 4 senelikte bir geçmişimiz var sevgili ve nişanlıyken eşimin ağzından hiç küfür duymadım ama evlendikten sonra işler çok değişti eskiden oturur konuşur sorunlarımızı çözerdik şimdi ise hiç konuşamıyorum konuşmaya kalkınca beni susturuyor konuşturmuyor küçücük bir tartışma kocaman bir kavgaya dönüşüyor ve bana küfürler savuruyor köpek, şerefsiz, * git, gerizekalı vs.. Ben. O bu küfürleri bana söylerken donup kalıyorm önceleri cevap verirdim benimle böyle konuşamazsın falan die küserdim gelirdi özür dilerdi ama snra yine aynı şey bigün aldım karşıma ve anlattım sinirlenince bna hakaret etmemesi gerektiğini küfür etmemesi gerektiğini haklı buldu ama yine aynı bir türlü anlamıyor ve ben artış boşanmayı bile düşünmeye başladım 23 yaşındayım eşim 31 çok severek evlendik evde her istediğini yapıyorm sabah işe giderken kalkıyorm uğurluyorum yemeğini kahvaltısını herşeyini hazırlıyorm akşam geldiğinde kapıda karşılıyorm ama o kapıdan girer girmez hoş bulduk bile demeden beni öpmeden salona girip tv açıyor arkadaşlarının yanında yaşımda ilgili saçma sapan şakalar yaparak beni aşağılıyor dalga geçiyor onunla konuşmak istiyorum ama ağzımı açtığım an kavga etmeye başlıyor dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla eve geldiğimde ona günümün nasıl ggeçtiğini anlatmak istiyorm ama o sormuyor bile bir kaç defa ben anlatayım dedim dinlemediğini fark ettim boşverdim kavgalarda eskiden karşılık verirdim şimdi odadan kaçıyorm o ise benim bulunduğum yere gelip bana sakın yaklaşma diyor yataklarımızı ayırıyor her kavgada hep anlattm olmaz dedim ne kadar kavga etsekte yatağa küs girme dedim 1-2 defa dinledi ama sonra yine aynı aileme anlatmalımıyım boşanmalımıyım ne yapmalıyım bilmiyorum görüşlerinizi bekliy
Eşim çok küfür ediyor?