Eşim bana sürekli hakaret ediyor?

2 senelik evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana hiç yüzüm gülmedi desem yeridir. Sürekli bana hakaret ve küfür ediyor. Hatta şiddete bile gidiyor bazen. Hiçbir dediğimi dinlemiyor. Sanki ben onun düşmanıymışım gibi davranıyor bana. Ben ne dersem inadına tam tersini yapıyor. Her olayda beni suçluyor hiç kendini haksız görmüyor. Çok yoruldum artık çok. Çocuk yok bu saatten sonra da yapmam zaten. Boşanamıyorum çünkü arkamda duracak bir aile yok. Aileme bana şiddet uyguladığını ve hakaret küfür ettiğini söylesem verecekleri cevap o erkek sinirlenince yapar olur. İsyan ediyorum artık ya yeter ya yeter. Aldım karşıma konuştum bak nolur birbirimize saygımızı bozmayalım dedim kaç kez dedim. Söz verdi yemin etti ama yine aynı. Ben artık küfür duymak istemiyorum ya. İntiharı bile düşünüyorum burama kadar geldi. Arkamda duracak bir ailem olsa yemin ederim ki bir saniye bile durmam. Buradan da kızlara sesleniyorum. Eğer bir erkek sizin yanınızda sevgiliyken küfür ediyorsa inanın bana bir sonraki hedef siz olabilirsiniz. Ben yandım siz yanmayın. Sadece mutlu olmak istiyorum yemin ederim ki bana saygıyla ve sevgiyle yaklaşacak birini istiyorum. Artık ağlamak istemiyorum. Yaşamak için hiçbir sebebim yok artık.
Eşim bana sürekli hakaret ediyor?