Eşim sinirlendiği zaman hakaret ve bazen de küfür ediyor?

Eşimle arkdslarna otrmaya gittik çıkışta neden ayakkabılarımı gyerken önümü tutmamışım diye arabaya binince bana hakaretler etmeye başladı Önüm açık değildi fermuar yarıya kadar çekikti kabanım vs vardı , arabaya biner binmez bigün seni vurucam cok sinirliyim demeye basladı ne oldugunu anlayamadim ne oldu neler söylüyorsun sen dıye sordum tabi cok sinirlendim. O kelımeyı duyunca. Bana bağırarak seni dövsem dövemiyorum bigün elimde kalıcaksın benı kanser ediyorsun bıktım artık cok sinirliyim birsürü şey söyledi senı bıktırcak napmısım ben benımle önce düzgün konuş benımle ınsan gibi konus sen kımsın de ben senın elınde kalıyorum babam benı senın elınde kalmam ıcınmı yetıstırdı vs birsürü şey söyledim artık dayanamayıp bende birtakım seyler söyledım bu konularda cok hassasım asla bi kadına ses yükseltilmesine bıle katlanamıyorum ve böyle şeylerden nefret ettigimi bilir. Bana bunları söyleyince kafamdan aşagı kaynar sular indi sanki bende ona bağırdım gerildik eve geldık hala bagırıyordu bana saçma sapan kafası calısan bi insan eğilince önünü tutar kapatır gibi şeyler söyledı. Bende ben hep böyle giyiniyordum hatta evlenmeden once brz dha ack gyerdm nişanlandıktan sonra biraz daha dikkat etmeye ozen gosterdım ve crop vs zaten giymiyorum dikkat ediyorum ve üzerimdekınınde açık olmadıgını fermuarımın çekik oldugunu söyledım ayrıca oturarak ayakkabı giydim ayakkabımı bile baglamadım kalktım ve indim dedim önümde sen vardın dedım bukadar sinirlencek ne var dedım madem gördün acılmısta olabilir insanlık hali ama bunu bana ınsan gibi söylemeliydin hayatım dıkkat et biraz daha deyip geçmen gerekırdı dedım üslubu söyledıgı seyler şoklar ıcersındeyım normalde aşırı ilgili cömert bana aşırı düşkün bi adamdır bir dedigimi iki etmiyor aileme karsı cok saygılı yardımsever ama sinirlenınce ıcınden canavar cıkıyor sankı ben bu sözleri haketmedım sinirlenınce hakaret ve kufur edıyor bana emir kipiyle bıdaha böyle seyler giymıceksın aç biraz daha aç tarzı seyler söyledı sik gibi şeyler giyiyorsun dedı üstümdekiyse bol swetti:) cok snirlendim drmu açıkladım oturarsk giydigimi açılmadıgını kapalı oldugunu üzerimdekının açık olmadıgını ve zaten açık giyinmeyio normal giyindigimi bu sana yetmıyorsa ozaman kapalı biriyle evlenseydın dedım Ben ozen gosterıyorum fakat sana yetmıyor senın ofke kontrolün var hasta gibi davranma vs seyler söyledım ıstemeyerek kolay kolay sinrlenmem ama damarıma cok bastı bunlar karsısında asla suscak bri deglmdr ben daha acık görüşlü bir insanım o biraz daha anadolu cocugu yanı bi takım takıntıları var. Bu durum benı yormaya basladı ne zaman bir arkadasına gitsek arabaya her binidigimizde kavga edıyoruz hakaretler duyuyorum yok orada neden oraya baktın neden benı balkona çağırmadın kendın cıktın nereye baktın neden önünü tutmadın vs vs saçma sapan seyler artık yorulmaya basladgımı hıssedıyorum ve bır senelık evliyiz daha ama bukadar uyarmama rgmen sinirlendıgınde agzından cıkanı bilmemesi ve bu kadar korumacılıgı benı artık bogmaya basladi

Eşim sinirlendiği zaman hakaret ve bazen de küfür ediyor?